Clipe de viata 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Cum sa dispara subiectul?Nu se poate asa ceva!Haideti fetelor, sa ne adunam din nou!
Bujo, ma bucur mult de tot ca e totul bine si bebita e sanatos!Era imposibil sa stai linistita pana nu aflai ceva sigur, concret...
Kitzy, inca putintel si iti vei tine bebita in bratica!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Clau
Da, chiar putin a mai ramas, azi vreau sa-mi mai studiez o data bagajul sa fiu sigura ca nu uit nimic acasa. Vai, ce emotii am.....

36+ cu Diana

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

pai zi ce ai in bagaj poate descoperim ce lipseste

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Pai mai lipsesc niste chestii pe care inca nu le pot pune ca le mai folosesc, dar in bagaj am asa: camasi de noapte, slapi plastic, papuci de casa, sosete, chiloti, tampoane always, tamapoane vata cu tifon, bephantene, haine bb, caciulite, sosete, body-uri etc, comprese sterile, pampersuri, servetele umede, tampoane sani, sutien alaptat, pompa, prosoape pt mine si bb, elstic de par, hartie igienica, farfurie, tacamuri, servetele, halat, si cerceii pt Diana.
Si restul le pun la urma ca le mai folosesc cum ar fi telefon cu incarcator, crema de fata, balsam de buza, pasta dinti cu periuta, piaptan, gel dus cu sampon, cam atat.
A, mi-am pus si sapun si sosete.

36+ cu Diana

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

pai bagajul e gata ,eu nu cred ca iti lipseste ceva

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Beeeeyyy, la cat de liniste era am crezut ca vreti sa inchideti subjektul in cauza drept pt care nu am mai scris

Buuuun, asa mai merge.

Bujo, ma bucur enorm ca e totul bine, tot am mai cautat pe la odisee sa vaz ce ai facut. Am vazut ca te felicitau fetele ca e totul ok si m-am linistit si sa sti ca imi place mult de tot numele pe care l-ai ales.

Kitzy mama din sapt 37 ai toate sansele sa nasti. Oricum mai ai super putin. Vai abia atstept sa ne pui poze cu printesa . Sa il pui pe sot sa ne trimita, vezi tu cum faci. Vai o sa mor pe aici.

oana, sa treaca gripa. Da asa mai de la departare sa nu-mi dai si mie Eu am cam scapat se pare... huf

Alexa, ce faci? cum te simti? Tot cu buda in brate?

claudinna, tu ce mai faci? Luna asta ne declari ceva?

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Anca, ti-am votat printzesuca babutza si burtoiul de 37 de sapt. E o superba Maria

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Moni 15+ deja???? Wow!! Ai simtit ceva miscari? E un pic devreme, dar nu se stie niciodata.

36+ cu Diana

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica_dicut

Anca, ti-am votat printzesuca babutza si burtoiul de 37 de sapt. E o superba Maria

POZNICI CU NOI
15+ Mami de Denisa

EL NINO

multumim de voturi si avem poze noi la semnatura
Frumos burtan

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

kitzy, doc mi-a zis ca ar trebui sa-l simt pe bebe. Simt io niste falfaieli pe acolo da nu stiu daca e balonare sau bebe. Oricum, piciorusele au in jur de 1 cm. Ma gandesc, ce forta sa aiba ca sa simt???

anca, imediat ce-mi pleaca sefu' bag un ochi la poze. Abia astept. E cuminte fata?

POZNICI CU NOI
15+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput