Condica salajencelor [43]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey, pe pag a doua.se poate?
pun pe voi.
giulia trimis PM

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Acum vin eu si pun pe voi.Chiar asa, ce faceti? Am sosit acasa si astept sa vina mami sa ma ajute sa plantez niste arbusti de catina. Pana una alta, merg sa ma intind nite ca dorm pe mine. Paaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Bey Oti ai grija de tine si de fasolica, pupa-l mama!!!!
Si io in fuga mare pe aci, ma duc la Cluuuuuj ca vine sor'mea in visit?!
Pup gagici!
Bia, merci one more time pt PM.
pup

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

aici si noi dar fara chef de nimic
diseara vin sa imi zica aia daca cumpara casa, da parca acum nu as vrea sa o mai vand eu, nici nu stiu ce sa mai facem, pe cuvantdar stiu ca nu pot fii cu toate in viata, amu asta e , mai vedem.La 9 vin aia sa ne spuna rezultatu, ma bazez pe SEFUadica DD

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Olim , poate e mai bine asa sa crezi ca va fi bine oricum va fi si ca asta e destinul. Asa sunt si eu cand nu sunt convinsa ca fac sau nu bine ceva , zic asa a fost sa fie , asa a vrut DD , poate o fi mai bine asa cum a ales si ma resemnez . Asteptam sa ne spui ce ati hotarat voi si cei care doresc sa va cumpere casutza .

Ma duc la nani ca-s tare obosita !
Noapte buna !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

ce liniste pe aici.Astia inca nu au venit inca, sper sa vina sa imi spuna cel putin, asa au promis, oricum, sa vedem daca se tin de cuvant
i-am facut baita lui Alex i-am dat sa pape bibe si apoi ma duc sa il culc.
mai viu

Mergi la inceput

salutare
pe unde sunteti toate astia ce trebuiau sa vina sa imi spuna de casa nu au aparut inca,a sa ca m-am decis DD nu vrea sa o vindem , si nu ma mai agit ca nu are rost.
va pup pe toate si va doresc somn usor

Mergi la inceput

Am trecut si eu in fuga sa va salut si sa va Maine merg devreme de acasa asa ca noapteee buna!Olim, poate asa a fost sa fie. Nu te necaji.Restul pe unde umblati?

Mergi la inceput

Acum chiar plec. Predau stafeta felor din schimbul III. V-am lasat cafeaua pregatita pe masuta, ceai si fursecuri cu unt! si noapte buuuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti si de la mine!

Am niste zile tare pline, ca Ovi e de dupamasa la serviciu si abia ne intalnim seara o juma' de ora, in rest io-s mama si tata ...si saptamana viitoare se arata la fel, ca are garzi de noapte si daca nu va fi acasa, va fi la spital, iar daca va fi acasa, va dormi. Si incepe de duminica, ca sa avem libere zilele importante: miercuri ca sa platim casa si sambata ca sa plecam la Stockholm.
Silvia a primit invitatie de la prietena ei cea mai buna de la camin la ziua ei, implineste 5 ani si sambata vreau sa mergem sa-i luam ceva, apoi duminica la petrecere si eu deja ma vad in ferry sambata viitoare ca sa ma relaxez...
Diana azi a avut la scoala la ora de biologie vizionarea unui film cu o nastere, live care va sa zica, iar inainte cand profa le vorbea in clasa despre ciclu, un baiat a lesinat in clasa si si-a spart capul intr-o banca, a dat cu capul de ea...va dati seama ce zi a avut, a venit acasa si numai despre asta mi-a vorbit.
Eu am avut niste lectii de recuperat din saptamana in care am lipsit, inainte de vacanta si acum ma pregatesc sa culc fetele si apoi si eu la nani...

Deci avem zile pline, asta inseamna ca suntem OK!
in grup si somn usor

PS. Olim, am uitat sa-ti spun si eu ca daca n-au venit aia, inseamna ca asa a fost sa fie! Pun si io o intrebare acum...daca nu mai vreti sa vindeti, de ce nu o scoateti de la vanzare? Noa sper sa nu te superi, e doar o intrebare, ok?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput