Deserturi si dulciuri, toate bune rau (21)
Raspunsuri - Pagina 3
strumfi2004 spune:
Adriana, ca de obicei, jos palaria camasa! (ce joc de cuvinte cu obiecte vestimentare mi-a iesit )
Si eu am avut un surplus de oua si am facut strumfimii aceste dulciulete in weekend-ul trecut.
Spor la prajiturit!
Gratiela, Maria si Stefan
Crede in ochii copilului tau!
Balbina spune:
Adi, ce camasa impecabil de... "calcata", super neteda, mi se pare fara cusur, bravo!
Gratiela, mmm, ce bine arata dulciuletele tale, la krem ai renuntat doar la glazura in favoarea fructelor sau ai mai facut ceva modificari?
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
monica-elizabet spune:
wow adi super camasha
si kremul adaptat
strumfi, kremul este facut cu krem ole de capshuni cumva?
chiar mi-ai dat o idee sa folosesc blatul de la krem, crema de vanilie inlocuita cu krem ole de capsuni si fructe(capsuni) deasupra eventual glassate in cioco
eu am facut Bomba cu portocale dupa ce l-am vazut la miha de vreo doua ori...mi-a iesit un picutz cam moale crema dar este f bun, fin si gustos
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
strumfi2004 spune:
Natali, da, am renuntat doar la glazura ca nu aveam cicolata in casa si era f f matinala ora la care l-am facut si am mai pus un strat subtire de frisca deasupra, ce ramasese tot de la copii. In rest fara alte modificari, doar cu cateva nuci in blat, dar invizibile in felia pozata
Chiar azi m-a intrebat Maria ce mai face bebelusa "gadalasa" =dragalasa la care au fost ei
Monica, nu este de capsuni, ci de vanilie. Nu am incercat niciodata altfel decat in reteta.
Gratiela, Maria si Stefan
Crede in ochii copilului tau!
monica-elizabet spune:
multumesc strumfi
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
cylyche spune:
Salut fetelor
V-am promis in capitolul vechi reteta de briose
Briose simple
150 gr margarina
150 gr zahar
150 gr faina
2 oua
1 praf de copt
lapte,pana se obtine un aluat mai moale.
Margarina se freaca cu zaharul si se adauga treptat ouale si faina amestecata in prealabil cu praful de copt.Se adauga lapte pana se obtine un aluat mai moale.Se pun in tava cu hatie spaciala si se coc 20 de minute.
Daca vreti se pot face si cu cafea .Numai in jumatate de cana de lapte se dizolva 4 plicuri de nes.
Dupa gust in loc de 150 de gr de faina se pot pune 100 gr de faina si 50 de gr nuci ,alune macinate.
Mai am o reteta cu puire de castane ,revin cu ea.
monica-elizabet spune:
piure de castane zici?
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Alynutza spune:
Adriana super fain tortul camasa. Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta, totul e la superlativ. Si ce culori faine ai nimerit, zau asa.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
mhldvrc spune:
Miha, multumesc!
Este aproape la fel, doar ca eu puneam cacao in blat, abia astept sa o fac.
Va pup dulce. Ce mas fi facut, fara voi?
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc