Deserturi si dulciuri, toate bune rau (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Atunci Principesa sa ramina, sa nu te laud din greseala pt. bunatatile Monicai.

Lapte Nestle nu e in Romania, din pacate. Vara trecuta chiar le-am trimis un mail celor de la Nestle, sa-i intreb daca intentioneaza sa importe in viitorul apropiat. Raspunul lor a fost urmatorul: "Va multumim pentru interesul acordat companiei Nestlé si produselor sale.

Dorim sa va informam pe aceasta cale ca produsul la care dumneavoastra faceti referire nu face parte din portofoliul produselor Nestlé Romania.

In continuare puteti gasi toate produsele pe care le comercializeaza Nestlé Romania: " si urma un pomelnic intreg cu produse Nestle, pe care nu-l mai redau aici.
Am vazut insa lapte condensat Nestle intrun magazin arabesc (pontul mi l-a dat cineva tot aici in subiect), dar o cutie era destul de scumpa (cam 8-9 lei). Cel pe care il cumpar din Md costa echivalentul a 2, maxim 2.5 ron cutia. De ce nu-l produce nimeni aici, doar lapte si zahar exista cit cuprinde?

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Colac secuiesc asa arata colacul meu 9ce-a mai ramas din el) nu prea reusit...fiindca trebuia sa-l prajesc in ulei si eu m-am incapatzanat sa-l fac in cuptor dar bun si gustos...insa nu se compara cu cel al autoarei Criss75 ...am sa-l incerc totusi intr-o buna si in varianta prajit in ulei...ca tare bine mai arata
mama ce de-a bunatati fac eu vedeti sa nu le confundati cu ale principesei nu de alta da' ale ei sunt mai bune

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

offffffffff ce de treaba mi-ai dat monicule.Am deschis cont in picassa si am descarcat fotografiile..si mi le-a aranjat dupa data ..eu le aveam pe categorii...acum alerg dupa fotografii..am pus cateva..inca nu am ajuns la paste.

asa si cum fac mai departe ca sa le vedeti???
ajutor ca stiu mai bine sa fac gogosi decat sa pun fotografii

si apoi mai imi faci si in ciuda cu colacii tai

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Natalia chiar ar fi grav daca ar trebui sa mananc eu tot tortul . Mai ales ca deocamdata situatia se prezinta in felul urmator: eu pregatesc si sotzul mananca (mai mananc si eu, dar nesemnificativ).

Monica arata bine colacul tau. Seamana cu un kurtos.

Principesa din pacate eu nu ma stiu la picassa, asa ca nu te pot ajuta, eu am cont pe flickr si webshots, acolo sigur poti pune pozele pe categorii.

Eu o sa iau o pauza de bucatarit aproximativ o luna (plec din tara in interes de serviciu), dar sper sa revin cu forte proaspete si cu bunatati noi-noutze.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Alynutza drum bun si chiar daca-i interes de serv viziteaza cat poti si sa ai distractie la maxim
aaa...si colacul da...e kurtos
principe, asteptam, asteptam

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Monica mersi .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Si foile le faci din seara asta?

Mey...pofticioasa is,da' harnicuta nu...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by principe
mie pretenele imi zic PRINCIPESA,asa ma cunosc pe forum...dar,poti sa-mi spui Monica(numelemele meu cu care ma si semnam,insa cum nimeni nu facea uz de el ..am renuntat sa-l mai pun la semnataura ...dar o sa ma confundati cu monica elizabet..si o sa creadeti ca eu fac toate minunataiile alea de mancaruri

Imi pare bine de cunostinta Monica. Fii fara grija...ca n-o sa va confundam. Sau preferi Principesa? (mai e o Principesa pe la Psi,tot tu esti?)

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

MARIUSULE,

Nu,nu-s eu,eu sunt alta principesa
nu-ti spuneam ca pe mine ma botezara pretenele ...principesa,de la principe,nikul meu,
numele meu este monica,...acum puteti sa ma chemati cum va vine mai usor:monica,principe,principesa

ajutooooooooooor cum fac sa vedeti fotografiile care le-am pus in album??

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

drum bun voiajoarelor!!
si spor la bucatareala harnicutelor!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Balbina
A doua zi am rasturnat tortul pe platou si l-am ornat.

Cam mult e pana maine dar astept,na!

Mergi la inceput