Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30
Raspunsuri - Pagina 16
magdita spune:
Sonia
, suntem toate alaturi de tine
:Intr-adevar, vestile pe care ni le-ai dat nu sunt cele mai bune, insa trebuie sa-ti impui sa crezi ca totul va fi bine si ca la finalul acestei lupte cu infertilitatea si endometrioza iti vei tine minunea la piept, o vei privi si iti vei spune ca a meritat tot efortul
Trebuie sa credem in sansa noastra ca sa putem lupta in continuare !
Pup toate fetele mele dragi si va imbratisez cu mult drag

Doamne ajuta tuturor
Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Lucialu...nu
, te rog
, ce sa fac daca "firisorul" ala ne-a leagat atat de mult, fiecare dupa cum suntem ,cu bune cu rele, incercam sa ne acceptam, ne uneste ceva atat de minunat dragostea pentru ingerasi
.
Am mai spus-o, impreuna avem fortza mai mare sa
cu tot ce ne sta in calea implinirii noastre.
Nu as vrea sa plecam de tot de aici chiar si atunci cand vom fi cu
,sigur va fi cineva care are nevoie de incurajarile si sfaturile noastre. Te pupic mult si doar un buzz e suficient din cand in cand, sa nu ne mai facem griji 

Va multumesc ca existati, Doamne ajuta tuturor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
ralu_t spune:
hello dragelor
n-am noutati, clocesc in continuare la bebeloi, si va urmaresc din umbra
.
mai am un picut cu statul la orizontala, ce-i drept ca de cand am primit permisiunea de a ma ridica fara sa exagerez e mult mai bine.adica am mai iesit si noi la restaurant, in vizite la prieteni, e alta viata. daca bb mai sta pana si saptamana viitoare-si eu sunt convinsa ca mai sta- o sa fie la termen, oricum, am depasit perioada critica 
va pup pe toate si va tin pumnii mereu, astept niste vesti cu 2 liniute pana nasc, da? sa predau cuiva stafeta, asa ca va rog, nu ma lasati
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
34+
AMR 5 saptamani pana vine bebe si 2 zile pana ma ridic din pat!!!
drumul lui bebe
poze
Boo spune:
Victorie !!! M-am mutat si am si net acum asa ca acum sunt conectata la ultimile noutati.
Ioana inca o data te pup si sunt langa tine si tin pumnii in continuare
Ancaoradea am vazut ca mi-ai scris dincolo 
Lucia bine ca mai dai asa cate un semn ca sa stim ca esti acolo langa noi. Pupici multi
Mada, Magdita, Sonia, Aerlilian sa stiti ca va tin pumnii si va astept la odisee pe tooooate
Alexia ce mai face iubita ta ? Cum e ?
Eu de vreo doua zile am inceput sa simt foarte tare miscarile prin burta. E o agitatie acolo de zici ca face aerobic. Se vede prin burta pur si simplu. Avem program mai ales seara si dimineata dar vad ca si in timpul zilei mai nou. Oricum mi se pare genial cum se simte.
va pupic !!
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Magdita, Mada23, Diana, Alexia28, Ralu_t, Boo, Lucialu, Aerlilian...va pupic pe toate si va multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune!
Sunteti intr-adevar un fir al prieteniei, asa cum spune draguta de Lucialu si invatam multe lucruri una de la alta, invatam sa devenim mai puternice in primul rand!!
Sonia i-mi pare rau pentru rezultatul laparoscopiei tale, dar sa nu-ti pierzi speranta nici o clipa, pentru ca sanse sunt, chiar si cu o jumatate de ovar. Acum trebuie sa te refaci fizic in primul rand, sa faci ce ti-a recomandat medicul si pe urma sa te gandesti si la bebe. Toate la timpul lor i-si vor gasi rezolvarea, trebuie doar sa crezi!
Katymana 
Fetelor va dau o tema, vreau sa schimbam putin numele subiectului nostru, bineinteles daca si moderatorii nostri sunt de acord!
As vrea sa inceapa tot cu endometrioza, pentru ca ea e tema subiectului nostru si sa se termine cu bebe, pentru ca el e scopul nostru, insa mi se pare putin pesimist numele subiectului nostru, nu vi se pare??? E o negatie acolo si ea ma deranjeaza...ce pareri aveti???? Astept sugestii pina la sfarsitul capitolului acesta. Va multumesc anticipat tuturor!
cu drag Ioana
ana-alexia spune:
Buna, fetelor!
Ioanatugs 

Doamne ajuta sa-ti fie bine mai departe! Totul sa-ti fie bine! Si asa cred si eu, ca bebe vrea atunci cand vrea Doamne-Doamne, cand vrea bebe...
Ai dreptate cu denumirea subiectului si subscriu la schimbarea denumirii, chiar daca scriu asa de rar...imi veni acum o idee, pe langa ce-ti vor propune si fetele, sa ai de unde alege: "Endometrioza: un pas in plus catre bebe" sau "Endometrioza: inca un pas catre bebe".
Sonia, atunci cand Doamne-Doamne vrea, ORICE este posibil! Crede in BINE si in sansa ta! Sanatate multa!
toate fetele!
septembrie78 spune:
Buna ziua dragele mele fete!
Azi ma simt mai bine parca nu mai sunt asa deprimata. Va citesc mereu si imi insuflati speranta...Insemnati mult pentru mine.
E bine sa mai schimbam un pic formatul discutiilor noastre. Eu nu am nicio idee acum. Dar e bine sa vb mai mult despre bbei...
Am vazut la spital fff multe fete care au avut endo... si acum erau cu burtica...
Sunt aici, va citesc mereu, va tin pumnii, ma rog pentru toate....
Va pup si... 
mada23 spune:
Ralu...
Tudorelul sa fie cumintel , sa creasca mare, oricum iti doresc sa ai nastere usoara, Sfanta Fecioara sa te ocroteasca.
Boo...
venim, venim
, o imbratisare mare pentru Alexutzul tau 
Monica si Alexia...ce mai fac puiutii vostri, cresc? vrem poze sa ne inseninam fruntile cu minunile mici
Sonia..ma bucur ca esti mai bine
Diana..

Numai bine tuturor!
asteptand miracolul
ira79 spune:
salutare fetele
Eu am o propunere pentru acest subiect: Endometrioza, un obstacol care poate fi depasit.
La mine, astazi a fost diphe nr.2, mai am unul. Ma simt bine, nu prea am avut efecte secundare pana acum. Sper sa fie bine in continuare.
Va pup
mada23 spune:
Prietene dragi va invit la o feliutza de
si un
de suculetz, incep numaratoarea cu o cifra magica care sper sa-mi aduca bebelinul mult dorit.
va pup sa aveti o zi cu mult soare!

asteptand miracolul