Casnicute sexy (168)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

va servesc cu o Briosa cu ciocolata si glazura de cioco

Multumesc , a fost delicioasa cu cafeluta pregatita de Atelocin
-ici la amindoua, tie pentru briosa iar lui Atelocin, pentru cafea.

Mirela lasa ca o sa fie bine, mai ales ca lui Robert ii place la gradinita.

Cuscra eu astept chinezoaica, dar pozata

Va tuc, ma duc sa ma imbrac ca plecam la biserica.

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
miha, am pastrat ceaiul pt acum si asa sunt mucioasa
monica, multa sanatate ruxitei!
inca dormiti? ati trecut la ora de vara?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sunt in zona cu o cafea neagra, mare si tare iar sunt varza...ruxi a dat iar un repetir cu febra, tuse, muci si tot tacamul alex mai tuseste dar sporadic...
sper sa scapam la napte de febra ca nu mai pot...de atata nesomn si ziua nu stiu ce am ca nu pot dormi
va pe toate si va doresc o Duminica placuta

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

offf, monica, ce rau imi pare de ruxi! sanatate multa! si totusi, de la ce face febra?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica sanatate la ieduti si tie putere multa

Ufff, boli ca lunile astea de inceput de an, cred ca nu au fost de cind ma stiu, ma rog, virusi ce-or mai fi ei

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

alinutza, Danelutza si multumim
initial am crezut ca a baut alex rece si ca de-aia a inceput sa tuseasca ca el e mai sensibil...dar apoi dr a zis ca e viroza deci a furat-o si ruxi continuam cu sirop(pentru tuse si antitermic) 2 in 1...in rest...Doamne ajuta!

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Sanatae multa Ruxitei !!!!

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica, multa sanatate lui Ruxi!!!Poate nu mai face febra in noaptea asta si va odihniti si voi!!!ca rau mai e sa fie copilul bolnav
Buna fetelor!Am citit putin din urma dar nu tot ca mi-e frica sa nu se blocheze PC-ul, ca are draci pe el...Eu nu am nouatati, decat ce acum e sigur cu bursa de studiu a Danei , anul acesta in septembrie, a luat tot si examen la fraceza tot.In rest noi la fel, mergem inainte!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

doina, felicitari Danei pentru bursa pe toti, sa fiti sanatosi
atelocin, multumim

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput