se intampla si MINUNI - nu va lasati
Dragele mele,
Multe dintre voi ma cunosc, mai ales fetele de la FIV, si vreau sa va spun pe scurt povestea mea si minunea care s-a intamplat.
Acum 8 ani am vrut sa avem un copil, am incercat toate metodele, inseminari, laparoscopie, etc. pana la urma am ajuns la FIV la Medsana care a fost nereusit, ulterior Fiv-ului am avut o sarcina extrauterina, si am ajuns la spital in stadiu final cu hemoragie interna si de abia am scapat cu viata.
Ulterior am facut alt FIV la Giulesti care a fost reusit si acum am o minunatie de baietel in varsta de 7 luni.
Nimeni nu-mi dadea nici o sansa sa raman natural, avnad in vedere ca mai am o singura trompa, care este cu probleme si ovarl respectiv nu reationa deloc l anici un stimulent.
Dar minunea s-a intamplat...sunt gravida in 7 saptamani, samburelul este in uter, si totul pana acum decurge bine. Sper ca totul sa fie bine pana la safsrit.
Numai Dzeu a putut sa faca minunea asta, mie nu-mi vine sa cred, sunt asa de fericita.
Am vrut sa va spun si voua povestea mea ca sa va dau o "gura de oxigen" si sa nu disperati, nu va lasati doborate, luptati in continuare. Minunea trebuie sa apara.
Stiu ca este greu, nu va pot povesti prin ce satari depresive am trecut cand nu aveam copii, si faceam totul dar nu se prindea.
Fiti increzatoare, ca Dzeu nu va lasa la greu, daca nu reusiti acum, pana la urma tot o sa reusiti.
Va pup si va urez multa rabdare si optimism pentru ca la un moment dat se va intampla o minune si pentru voi.
Andrei (aug.2007)
Raspunsuri
magdita spune:
Felicitari din suflet Teodora

, sarcina usoara si la termen si bebe sanatos ! Sa iti traiasca bebe Andrei si sa ii faci o surioara sau un fratior sanatos/oasa si voios/oasa ! Intr-adevar, cand Bunul Dumnezeu vrea, orice e posibil.
Doamne ajuta
Vine
, poate vine cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
KoraPop spune:
Teodoran FELICITARI!!!!Puterea lui DD e mare,a demonstrat-o inca odata!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!
Kora
CARPE DIEM!
georgia_c spune:
e Singurul care face minuni ... si uite ca la tine s-a uitat ... sa fiti sanatosi , si sarcina usoara
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ingeras26a spune:
Felicitari!!!!! sarcina usoara si bebel sanatos si frumos:)
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
pisix spune:
Chiar ca ne hranim cu exemple pozitive !
Felicitari si sarcina usoara !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
magduta-sv spune:
Felicitari, Teodora!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cei doi bb!
Esti gura de aer proaspat de care e nevoie la sectiunea asta, plina de durere, frustrari si vise uneori neimplinite.

scumpii mei
flori76 spune:
Si uite-asa,atunci cand simti ca innebunesti de disperare si neputinta... Dumnezeu iti da un semn ca exista si ca face minuni!
Felicitari,Teodoran,sa ai o sarcina usoara si bb sanatos! 
Flori