ORADEA (27)
Raspunsuri - Pagina 7
marius spune:
Siminel
cunosc sentimentul.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Gabi_K spune:
Marius, la ora aia de ce erai treaz????
Mamagiuliei, s-a modificat ora, 17,30 in loc de 18,30!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
Simi- H E L P!!
Rogu-te, spune-mi ce plante as putea pune la baza unui zid, unde e mereu umbra?
Am cercetat io pe net, m-am luminat oleaca, dar totusi, niste idei de la tine ar fi tare bine venite.
Fratilor, stau tzeapana, sa nu-mi misc capu' ca-i in convalescenta. Ieri am avut o migrena d-aia ca nu trece cu NIMIC.
Si nu-i gluma![]()
Gabi-ai fentat?? Stii tu, cu no 3![]()
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Helou.
Siminel, vream mai muuulte poze cu florile tale !
Si pupam gagalicea cuminte !
Gabik, n ajungem :(
Cris, spor la odihna !!!
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
cylyche spune:
Salut !!!
Zilele astea insorita tot am stat afara cu piticul,poate si de aia doarme mai bine noaptea,nu mai face fazele ailea de trezit peste jumatate de ora dupa ce il culc seara.
Simina est6e extraordinar.Si eu ma uitam la Edy cand dormea si zambea prin somn,si nu imi venea sa cred ca sufletelul ala mic era la mine in burtica.
Cristina daca nu ma insel era vorba de edera sau iedera(nu stiu cum ii corect).Dar Simina stie mai sigur.
Toate bune!!
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by cristina22
Simi- H E L P!!
Rogu-te, spune-mi ce plante as putea pune la baza unui zid, unde e mereu umbra?
Cristina, vrei plante cataratoare sau plante care se acomodeaza pe fasia de pamant de langa zid?
Cand ai spus ca mereu umbra - deja ai eliminat din start cateva plante. Dar ma gandesc ca nu poate fi umbra toata ziua.
Am in minte tufele de bujori care infloresc primavara, dar raman frunzele verzi in restul anului, apoi o specie de crin de gradina, ca acesta, ma gandeam la tufele de hibiscus syriacus (hibiscusul de gradina).
Iti spun eu de un pomisor decorativ foarte drag mie, care merita sa-l pui, daca ai spatiu la curte: se numeste weigela. Bunica mea avea unul plantat chiar langa zid, se facuse un pomisor de 2m, eu eram innebunita dupa florile lui, dar nu-i stiam denumirea. Ani de zile am cautat si am intors netul pe toate partile sperand ca intr-o zi il voi gasi. Cautarea nu a fost in zadar. Nu numai ca am gasit denumirea, dar a si venit colet de la o cunostinta de departe.
In categoria plantelor cataratoare iti recomand clematitele, numai ca lor le trebuie un pic de soare ca sa poata inflori, iar daca ai un gard rezistent merita sa pui www.legambientearcipelagotoscano.it/biodiversita/flora/habitat/bosco/lonicera%20etrusca%20caprifoglio.jpg.jpg" target="_blank">lonicera. Nu-ti recomand iedera, e destul de invaziva si tine umezeala. Mie nici aspectul ei nu-mi place.
Astea imi vin in minte acum, dar ma mai gandesc.
Album 1 + Album 2
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Helou.
Siminel, vream mai muuulte poze cu florile tale !
N-am mai avut timp sa ma ocup ziua de flori, nici de poze, dar recuperez eu, odata cu schimbarea orei de vara.
Dar pana mai pun poze, uita-te sa vezi ce frumoase erau florile de mai 2007. Ador aspectul multicolor al florilor.
Album 1 + Album 2
cristina22 spune:
Simi-
Lonicera-chiar am, dar e intr-un ghiveci.
Inca o intrebare desteapta: Gasesc la florarii aceste plante? sau unde?
No, ce facem cu vremea asta buna
??
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Siminel, mi e dor de fotografiile tale, ieri am avut o zi de kko , insa vazand celelalte poze mi ai inseninat imediat ziua. Multumesc !
Cris, poi pe vremea asta muncim cu drag si spor in birouri :-)
Pup oradenii, o zi mumoasa tuturor !
PS Mercedes, ai ajuns home ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
cristina22 spune:
Daria- cu drag si spor, zici????

ioi, mai bine nu ma ajit, ca-mi vine, iara, durerea de cap!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)