ORADEA (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

no, daca tot e vreme buna, poate se concretizeaza vreo iesire-intalnire in natura.

Am culcat aseara copilul mai tarziu, cu gandul ca va dormi mai mult. Rezultatul:s-a trezit la 5 si un pic.

W-E FRUMOS SI INSORIT!!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata, fetelor!
Dau buzna peste voi cu o intrebare si o rugaminte in acelasi timp. In fotografia asta, din albumul vostru comun, apare o mamicuta bruneta cu parul lung, imbracata in geaca alba si pantaloni negri. As vrea sa stiu daca numele ei este Roxana (si Elena), cumva. Imi caut o fosta colega de liceu si prietena buna, de care nu mai stiu nimic din 2002; ea e la origine din Bacau, insa a facut facultatea in Oradea.
Daca este ea, v-as fi profund recunoscatoare, daca i-ati putea spune ca o caut sau daca mi-ati putea da niste date de contact de-ale ei... Numele meu este Loredana Munteanu (Iurea, inainte de casatorie).
Va multumesc mult.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cu siguranta iti poate spune "mamagiuliei" cine este mamica pe care ai indicat-o. A fost la o intalnire DC,pe un frig naprasnic,in 2006?, dar eu nu o stiu de aici de pe forum.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adi2003

Cu siguranta iti poate spune "mamagiuliei" cine este mamica pe care ai indicat-o. A fost la o intalnire DC,pe un frig naprasnic,in 2006?, dar eu nu o stiu de aici de pe forum.

Adi2003, sincera sa fiu, habar n-am... De curand am descoperit subiectul "caut fosta prietena", am dat un anunt acolo si apoi m-a strafulgerat o idee sa intru si la voi, la oradence, ca poate cine stie... Am deschis capitolul 26 si acolo am vazut ca aveti album... Am tras cu ochiul si am vazut poza cu pricina. Din poza, pot sa jur ca e ea, insa...
Mamagiuliei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Helouuu
Marius, cand te vad vreau si eu sa dau banuti pt Cosmina, pls !
Lore, mamica e prietena mea si o cheama Andreea.
Asa e Siminel, era un friggg pe atunci, iarna adevarata :-) Ce ti face printesuca mica ?
Ati vazut ce vreme faina e afara ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei
Lore, mamica e prietena mea si o cheama Andreea.

Ma gandeam ca poate am noroc... Multumesc mult, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Salutari de primavara tuturor.
Daria cand doreste sufletelul tau. Ii voi depune in cont.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Asa e Siminel, era un friggg pe atunci, iarna adevarata :-) Ce ti face printesuca mica ?

E o scumpete.Creste pe zi ce trece. Azi mi-am petrecut 7 ore cu ea. Peste o saptamana e botezul. Abia astept. Eu voi fi fotograful.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Iar acum inca o bucurie florala pe balcon. Va place?

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by adi2003

Album 1 + Album 2

tin minte ce frig a fost atunci, brrr.... dar n-a fost 2005 decembrie?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput