ORADEA (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Daria super pozeee!!!
Bine ati revenit!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

Nu am mai intrat de mult,asa ca am si eu una alta de povestit.
Am fost cu Edy la dr Baloiu ,chiar ca e cumsecade,si ne-a spus dupa o radiografie de bazin ca nici acum nu are nucleu de crestere.Ne-a spsu ca sa nu-l punem in sezut de rotobil nici nu se discuta inca.Asa ca ne-a recomandat 6 pic de vigantol pe zi si calciu 10 zile pe luna.Daca nu se ridica singur in sezut intr-o luna sa mergem din nou.
Am o cunostinta din parca cu un baietel cu ceva mai mare decat Edy si ea a patit la fel ca si mine.Dar mi-a spus ca in jurul varstei de 9 luni feciorul ei sa ridicat singur in sezut.Sper ca isi va revenii si Edy.
Acum avem 8 luni si 2 dintisori,asa ca de pasti chiar e un iepuras in toata regula.
Mai am sa va zic o noutate ,din pacate a trebuit sa intarc.Acum papa Nan 2 pe cana cu cioc,ii place mai mult decat tzitzi ca vine laptele mai rpd.
Gabi, stiu eu bine sau nu, alapatul este obligatoriu pana la 9 luni?Eu a trebuit sa intarc pt nu mai am lapte.Imi pare rau dar asta e.Poate ca zic o prostie dar am impresia ca din cauza laptelui meu sufera el de lipsa de calciu...rahitism.Stiu, teoretic ceea ce zic eu ii o prostie ,dar inca nu am auzit copil care sufera de rahitism si hranit cu formula.
Simina sa traiasca micuta crestina sa creasca mare si sanatoasa.
Daria pozele sunt f faine se vede ca v-ati simtit bine.

va pup si sa aveti un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

M-am intors cu flori de la piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina, ce cos frumos !!! Astept imagini de ansamblu, cred ca vei avea niste frumuseti, ca in fiecare an de fapt ! Arta

Cylyche, pupam iepurasul si tinem pumnii pt urmatorul control, sa fie totul ok !

WE frumos, tuturor florilor !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

va astept la cap.28

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput