ORADEA (27)
Raspunsuri - Pagina 2
hobi spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Ca sa vedeti si voi ca n-am mai avut rabdare si am testat foliile: foto1, foto2.
Album 1 + Album 2
Sunt super.De unde le-ai procurat?
adi2003 spune:
Sunt rusesti. Nu se gasesc in magazin, mie mi-a adus o doamna. Dar nu-i exclus sa se vanda si la piata. Un plic ajunge pentru 7 oua.
Arata bine si asa, dar ma gandesc ca le voi vopsi in rosu inainte si apoi voi aplica folia.
Album 1 + Album 2
adi2003 spune:
Uite ca am pus o poza cu plicurile. Sunt diverse modele. Sunt asa de practice si se modeleaza perfect pe ou. Abia astept sarbatorile sa le incerc pe toate.
Album 1 + Album 2
hobi spune:
Mersi inca odata. O sa ai cele mai frumoase oua, sa pui o poza cu toate de Pasti, te rooooooog frumoooooooooooooos![]()
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by hobi
Sa pui o poza cu toate de Pasti, te rooooooog frumoooooooooooooos
Da, sigur ca da.
+ ca vreau sa fac cateva incondeiate de manuta mea.
hobi spune:
Mai ai timp si sa incodeiezi? Si eu care ma plangeam ca dureaza mult sa faci cu frunze sau sa la pictezi.De acum nu mai zic nimic.![]()
adi2003 spune:
N-am mai incondeiat oua de vreo 3-4 ani, din comoditate si lipsa de timp. Dar anul asta mi-am propus. Dureaza mult, dar tot as face cateva bucati.
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:
Helouuu garlz si Marius 
Ieri a fost cred singura zi din iarna 2007/2008 in care a nins in draci ... normal ca eram in drum inspre si dinspre Cluj
Am facut testele cutanate, Giulik are o usoara sensibilitate la mucegai si polen de graminee. Tusea e din alta parte, cica de la gradi
Oricum pe 11 aprilie stem la Praid sa ne aerisim creierii, plamanii ...
Hobi, bine ai venit, da ne datele sa te trecem in lista !
Siminel, ca de obicei ... artaaa !!! Io am facut oole undercover pe ascuns si au iesit de coma. Poze n am facut la asa ceva ...
Mercedes, ooofffff, pupam mana Biei !
Cyly, la Baloiu am fost si noi cand avea Giulik 5 luni. Totul ok. Medicul a fost f de treaba, a ascultat lista de intrebari cu care am mers (si chiar aveam o lista scrisa).
Atat dp flancul Transilvaniei.
Revin de la munci !
O zi faina !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
cristina22 spune:
ioi, mama paranoica de Giulika
frumoasa si cuminte!!! Ce bine-mi pica sa-ti spun
TI-AM ZIS IO
!!
NUMA' BINE!!!
cristina si Andrei