pe mine barbatul meu ma inpinge la infidelitate

pe mine barbatul meu ma inpinge la infidelitate | Autor: elysabeta

Link direct la acest mesaj

nu am ajuns inca sal insel dar nici mult nu mai e ma m saturat ca tot timpul sa ma acuze ca daca plec de acasa plec ca sa ma intalnesc cu barbati daca ma aranjez si ma machiez gata e scandalul ca am pe altul sunt multe acum recent am cunoscut pe un sait un tip el ma apreciaza asa cum sunt vorbeste frumos si mai multe eu am zis la sotul meu sa nu ma mai suspecteze ca chiar o sa ajung sa am pe altcineva el ii foarte fixist nu stiu ce sa fac am vrut sa ma despart de nenumarate ori dar a doua zi se comporta frumos ca sa-l iertdar dupa aia se intoarce la vechuri obiceiuri sfatuitima accept realitatea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

elysabeta,o sa ajungi in situatia in care sunt eu acum.Cand nu o sa ti-l mai doresti sub nici o forma! si o sa ai pe altcineva in minte.Bine ar fi sa fie asa cat mai repede.Ca nu meriti controlul asta si maniile astea.Esti o femeie libera,nu esti proprietatea nimanui.De parca daca nu te machiezi nu-l poti insela.Daca vrei sa-l inseli o faci oricum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

daca te desparti fara sa te agatzi de cineva inainte, crezi ca se intampla ceva? asa ar fi corect. adevarul e pe undeva pe la mijloc. acum intr-adevar esti controlata 100 %, el stie ca nu ai curaj sa pleci si se comporta cum vrea. Cred ca ar trebui sa aveti o discutie serioasa in care sa-i explici ce te doare si sa-ti spuna daca vrea sa faca ceva concret pt a putea ramane impreuna. Daca rezultatul discutiei va fi nesatisfacator pt tine si va ramane doar la nivel de promisiuni, ii pui in vedere ca iti vei vedea de viata ta si ca nu mai e treaba lui ce si cu cine faci. Adica, ori alba ori neagra. Acum te chinuiesti aiurea iar rezultatul va fi acelasi la un mom dat. Totusi, stiu un caz in care el s-a schimbat la 180 de grade (in bine) doar datorita faptului ca ea a avut o relatie cu altcineva, el stiind asta. El a iubit-o si a facut totul ca sa o recucereasca. Deci, se poate si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

ar fi bine sa vorbesti cu el si sa ii spui ca te deranjeaza, daca pur si simplu tii totul pentru tine, odata o sa rabufnesti si o sa ajungeti la inevitabila despartire... daca totusi, ai vorbit cu el si tot ma procedeaza asa... nu stiu ce sa zic...
iubitul meu este foarte posesiv pentru ca in trecut a avut o relatie cu o fata care l-a inselat, si probabil ca de atunci e suspicios si precaut... si desi i-am zis de foarte multe ori ca sunt genul de persoana care decat sa insel mai bine i-as spune ca nu-l mai vreau si pe urma as pleca la un altul, si mie imi facea tot la fel la inceput... nu pot sa zic ca mi-a reprosat in mod direct... insa, chiar si subtil imi dadeam seama ca orice gest mai "libertin" cu vreun coleg... el il interpreta ca pe un flirt (spre exemplu, daca intr-o zi ma trezeam mai devreme si aveam timp sa ma machez imi zicea ceva de genul: ce e special la ziua de azi de te-ai aranjat asa? nu era nimic special, doar ca ma trezisem devreme, si nu aveam somn ). l-am lasat in pace si ii tot ziceam ca nu o sa-l insel... intr-un final (dupa aproape 1 an jum de relatie) s-a mai potolit... are mlt mai multa incredere si i-au trecut toate "pasarelele". insa, eu iti spun acum despre o relatie care nu implica, casatorie, nici macar nu locuim impreuna... daca am fi fost casatoriti sigur n-as fi suportat... si poate ca atunci nici el n-ar fi fost asa suspicios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

ce-ai aia ca te impinge la infidelitate? sta cu un pistol incarcat la timpla ta si te ameninta ca daca nu faci sex cu un barbat pe care l-a adus in casa, te ucide??

e foarte gelos? si tu nu suporti asta? pai...pleaca, draga mea....ca nu sinteti siamezi, sa nu va puteti desparti...

nu am inteles niciodata chestia asta: e gelos, imi face viata un iad, o sa-l insel ca macar sa stiu de ce ma face "cur.a". asta nu e razbunare, e respect de sine anulat. POTI sa pleci si daca nu ai gasit pe altul mai bun inca. este chiar indicat. daca il inseli, nu se va schimba nimic. poate doar va ajunge si la violenta fizica, daca afla.

plus ca de acum stii ca desi a doua zi se poarta frumos, ulterior revine la fixatiile lui. in conditiile astea...ce te mai tine? el e groaznic ca te suspecteaza, dar tu cauti tipi pe site-uri care sa iti vorbeasca frumos. trezeste-te...este NORMAL ca un barbat cunoscut pe net sa iti vorbeasca frumos. este normal ca orice barbat sa iti vorbeasca frumos. este ANORMAL ca barbatul de linga tine nu iti vorbeste frumos. vezi ca self-esteemul tau este nul, si ajungi precum ciinii aia de pe strada care te privesc cu recunostinta numai pt ca ai trecut pe linga ei fara sa ii lovesti...

iarta-ma ca ma exprim atit de plastic, dar...TREZESTE-TE !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Are dreptate pisigri, e normal ca un barbat care vrea sa te agate sa iti vorbeasca frumos...probabil ca asa vorbea si sotul tau cu tine la inceput, nu? Uite, la mine e exact invers: eu sunt aia geloasa pana la extrem, nu imi place nici sa vorbeasca cu alta femeie, i-am facut enshpe scene, i-am propus sa ne despartim, pentru ca nu mai pot trai asa, dar stii ce mi-a zis? Ca nu ma va parasi din cauza asta niciodat, ca ma iubeste prea mult ca sa puna asta la inima, ca stie ca sunt un om prea bun ca sa fiu rea! A, si mai face o chestie: cand incep eu sa il intreb despre nu stiu care clienta cu care a vorbit, zice si el: da' ala care se uita la tine pe strada? da' clientul ala care te sorbea din ochi\? Si atunci imi dau seama cat de nashpa e sa fii mereu sub lupa si sa incerci sa nu gresesti in comportament...e greu traiul cu un gelos, imi dau seama, dar daca il iubesti, incearca sa ii demonstrezi ca doar el e "the one", nu cautand altul...cu altul vei ajunge exact in acelasi punct, crede-ma, pentru ca tu acum cauti un pretext ca sa il lasi...Fii sincera cu tine si recunoaste! Daca asta simti ca trebuie sa faci, paraseste-l si traieste-ti viata, E DOAR UNA!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Daca ai incercat sa-l convingi si sa-i demonstrezi ca tu nu ai
pe nimeni si ca gelozia lui e prosteasaca, si nu ai reusit, atunci
mai bine lasa-l in pace si despartitiva.
Daca il mai iubesti atunci mai incearca, dar daca nu , e NU.
Faptul ca el e gelos nu-ti da nici-un drept sa-l inseli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

Uite eu cred ca o relatie sa mearga trebuesc multec compromisuri.Azi eu las de la mine maine tu.
Sotul meu era foarte gelos la inceput.Nu-mi zicea nimic doar venea prin surprindere acasa cu toate ca cu vre-o zece minute inainte vorbisem la telefon si nu mi-a zis ca vine si se scuza(ma doare capul,vreau la toaleta doar acasa etc).Ma durea foarte mult, taceam ,vroiam sa salvez aceasta relatie.
De exemplu dupa ce am nascut doi copii m-am pus pe traba:cura de slabire,cuafor,cosmetica=schimbare totala.Intr-o dimineata mi-a zis:Oau stambandu-se,se intampla ceva.
Iam raspuns:Sti draga?Intr-o zi m-am dus sa-mi cumpar ceva de imbracat.M-am dezbracat(nu goala,goala)si m-am uitat intr-o oglinda uriasa.M-am speria m-am intors si eu proasta m-iam intors capul,si din spate m-am privit.M-am ingrozit si mai tare.Tremurand m-am imbacat cu hainele mel,nu mi-am luat nimic,am fugit acasa.Sti care a fost primul gand.Saracul de tine!Cu ce femeie trebuie sa traiesti(probabil de nevoie,avem doi copii)ma mir cum te puteai atinge de mine eu probabil a-si fi dormit in alt pat.Nu te merit.Tu meriti o femeie frumoasa si finuta nu una care uita sa se ocupe de propria persoana.
Azi sti ce-mi zice?Da ai avut dreptate cu meritatul,simt ca ar trebui sa ma misc si eu, i-mi iau un abonament la sala de sport meriti un barbat adevarat nu o maimuta burtoasa.
A...cu venitul acasa,i-l tot sun zilnic in timpul zile si-i zic sa vina acasa,cica nu poate,la inceput cum a putut sa lipseasca de la servici putin sa ma "urmareasca".
Tie i-ti spun incearca sa-l convingi ca nu te intereseaza alcineva doar el.Daca nu merge despartate si cauta o alta relatie pentru care vrei sa lupti.
Nu asa ca accepti sa vorbesti cu alti barbati sau cel putin te gandesti sa inseli.
Daca a-si auzi ca o alta femei ar vorbi frumos cu sotul meu s-au l-ar privi si nu mi-ar convine ceva i-si stenge de gat pe amandoi.Ma mir cum sotul tau nu a facut nimic.Inseamna ca-i sanatos baiatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

1.Incearca sa nu il mai minti - pe sotul.(vezi celelalte subiecte deschise de elysabeta)

2.Incearca sa iti gasesti si alte chestii interesante pe Internet in afara de chat pe dating sites - am ramas cu impresia ca esti casatorita si ai un copil de 8 luni(?) - inteleg ca plictiseala e mare dar nu cred ca s-au terminat lucrurile interesante pe Internet (ca sa raminem in sfera de interes) sau ai terminat de citit Biblioteca Nationala anul trecut.

3.Incearca sa scrii corect. Daca felul in care scrii este o indicatie a personalitatii s-ar zice ca ai o mare problema de disciplina personala si esti cam repezita.Asta asa la prima vedere.

Pe termen scurt cam astea ar fi obiectivele. Daca vrei mai mult putem sa facem un chat. Pe ce site(uri) ziceai ca ai cont(uri)?

/sarcasm intended

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Am citit si eu postarile ei, la "recomandarea "lui vandal
si se pare ca ,Elysabeta are o problema sau chiar mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

oooffff...offff... Saveto! ce barbat mai ai... in loc sa te impinga la ceva mai bun...

Mergi la inceput