Semne ale infidelitatii (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia_80 spune:

eu ma uit putin in urma la mine: dupa o sarcina, nasterea si bebe, si situatia a inceput sa devina tensionata (ptr ca domnul isi facuse vant sub fusta alteia..). si are tupeul sa imi spuna ca eram nervoasa tot timpul, ca il sufocam, etc etc. dar eu ce am primit lunile astea? va zic eu: nervii lui, lispsa de atentie, refuzuri in cap, lipsa de chef ptr orice treaba casnica (inclusiv baita copilului...), pofta lui d eliobertate si de beri cu naietii..asta am primit, si nu m-am gandit o secunda sa fug in patul altguia, desi, daca ar fi cu teoria asta, eram profund indreptatita sa o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, va aud zicand ca dupa ce ati nascut vedeti fel si fel. Va spun eu ce vedeti: suferiti de depresie post-partum. M-am confruntat si eu cu asta, eram constienta ce am insa nu ma puteam controloa. Pur si simplu. Nu intelegeam cum doamne barbatii astia is asa de prosti si nu au auzit de asta. Nu se punea problema de inselat, erau tot felul de nimicuri car ma faceau sa plang. Vina a fost a mea, ca nu l-am scolit din timp. Acum iar tre sa nasc, dar de data asta i-am facut instructajul. Ba il amenint ca il iau in sala de nasteri sa vad si el cum e. Scuze Terry de off topic, dar nu m-am putut abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Asta-i prea de tot!! Dar cat te-a tinut pe tine depresia post-partum? luni de zile? Aici se vorbeste de cu totul altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Fetelor, va aud zicand ca dupa ce ati nascut vedeti fel si fel. Va spun eu ce vedeti: suferiti de depresie post-partum. M-am confruntat si eu cu asta, eram constienta ce am insa nu ma puteam controloa. Pur si simplu. Nu intelegeam cum doamne barbatii astia is asa de prosti si nu au auzit de asta. Nu se punea problema de inselat, erau tot felul de nimicuri car ma faceau sa plang. Vina a fost a mea, ca nu l-am scolit din timp. Acum iar tre sa nasc, dar de data asta i-am facut instructajul. Ba il amenint ca il iau in sala de nasteri sa vad si el cum e.
Scuze Terry de off topic, dar nu m-am putut abtine.

Al meu a fost in sala de nasteri; ba mai mult: el a taiat cordonul! Doar ca la noi problema a fost alta: nasterea a fost atat de usoara, ca nu ma pot plange. Daca in gluma incerc sa spun ca doar am nascut un copil... imi aminteste ce am zis dupa ce Victoria a iesit: "Asta e tot?"! :) Asa ca "risti" o nastere usoara ca a mea (sincer, iti doresc din suflet) si adio intelegere de postpartum depression din partea lui!

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
citat din mesajul lui ANDREEA11
Poti afla tu singura dacachiar vrei sa afli. Te uiti in telefon, vezi daca sunt mesaje sterse(exista un contor de mesaje), vezi daca sunt telefone sterse (fiecare tel inregistreaza un nt=r de numere), vezi ce numar e apelat mai mult,

din ceea ce spuneti voi am constatat ca eu nu stiu nimic despre telefoanele mobile - ca pot da atatea informatii...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

Ce spuneti voi aici?sunt uni barbati care nu te inseala in sensul adevarat al cuvantului ,poate sa fie si o ratacire ,poate sa fi tu cauza ,ai devenit dintr-o data mai nervoasa ,cicalitoare, nu mai esti la fel k inainte, adica ce trebuie sa fac eu totul?
Sunt barbati care nu s-ar misca din casa Doamne fereste!si alti care le plac hoinareala sau nu au avut timp s-o faca!
Fostul meu sot ,nu ma inselat k o femeie, dar i-a placut hoinareala era atat de slab !era cand acolo,cand aici ,vb la tel facea tot felul de afaceri care dupa parerea mea era o pierdere de timp(mai lua si teapa)si radeampt k umbla si nu era capabil sa stea linistit k noi.

Sunt barbati care nu sunt si nu vor fi niciodata pregatiti pt o casnicie indiferent daca te inseala sau nu!

crisanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adybosdebos spune:

nu am putut sa raman indiferent la postarile voastre......si daka cineva spune ca barbatii sunt "porci" are dreptate......si spun asta deoarece si eu am avut mici aventuri de-o noapte deoarece lucrez int-run mediu prielnic acestor tip de aventuri dar sincer acum ma mustra constiinta si nu stiu de ce am facut-o si in nici un caznu sunt mandru de mine......asadar ca un sfat tuturor barbatilor dak avetzi de gand sa inselati mai bine va uitatzi inainte ce avetzi acasa si dupa aceea la minunatia de femeie care va-r putea strica casnicia.............si credetima e foarte greu sa inseli si eu sunt nevoit sa-mi mint sotia ptr ce???? ptr ceva ce au toate femeile...... astea toate va fac vitza fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Multe femei se satura de atmosfera de acasa, de rufe, mancare, tipete de copii, dar putine se refugiaza in bratele unui barbat. Unii barbati parca asteapta un asemenea motiv ca sa "se premieze", asa spune un amic.
Semne sunt multe si foarte vizibile: sedinte tarzii, ore suplimentare, tinuta ingrijita, lenjerie noua, iritabilitate, convorbiri in soapta sau "a gresit numarul" si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adybosdebos
..si daka cineva spune ca barbatii sunt "porci" are dreptate......asadar ca un sfat tuturor barbatilor dak avetzi de gand sa inselati mai bine va uitatzi inainte ce avetzi acasa si dupa aceea la minunatia de femeie care va-r putea strica casnicia.............si credetima e foarte greu sa inseli si eu sunt nevoit sa-mi mint sotia ptr ce???? ptr ceva ce au toate femeile......

Aaaa...esti barbat? Ca asa vad semnul...
Eu cred ca esti "un spion"...

PS: Ce au toate femeile?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui adybosdebos
..si daka cineva spune ca barbatii sunt "porci" are dreptate......asadar ca un sfat tuturor barbatilor dak avetzi de gand sa inselati mai bine va uitatzi inainte ce avetzi acasa si dupa aceea la minunatia de femeie care va-r putea strica casnicia.............si credetima e foarte greu sa inseli si eu sunt nevoit sa-mi mint sotia ptr ce???? ptr ceva ce au toate femeile......

Aaaa...esti barbat? Ca asa vad semnul...
Eu cred ca esti "un spion"...

PS: Ce au toate femeile?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Foarte tare!!!!
Rufus, cred ca ai dreptate!!!
,,PS: Ce au toate femeile?" Hei,nu ne baga pe toate in aceeasi oala!!!!!

Mergi la inceput