Semne ale infidelitatii (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Dahriana spune:
Ar fi cel mai mare fraier daca ar aduce-o pe amanta acasa.Si ar inseamna ca,nu-i prea pasa daca afli sau nu.
Se expune..deci nu se teme.Ori nu-i mai pasa daca afli,ori e sigur ca ai sa-l ierti...cum ai mai facut de altfel.
Eu cred ca,o persoana poate insela si sa nu isi schimbe absolut deloc comportamentul.
Se poate orice!!
Nu stiu daca te inseala sau nu.Asa pare...acum...ca o fi el genul asta de om,sau o face cu un motiv..numai tu poti afla.Dar eu as zice sa nu-ti mai bati capul.In caz ca nu te mai multumeste el ca persoana..nu stiu cat conteaza daca te inseala sau nu.
Clover spune:
Pai e simplu. Cand te mai intreaba de 15 ori cand vii acasa spune-i si tu de 15 ori ca esti foarte ocupata si probabil o sa stai tarziu si ca suni cand pleci de la serviciu. Avand in vedere discutia voastra despre inselat ar trebui insa vreo 2 seri chiar sa lucrezi tarziu inainte sa faci asta ca sa nu aiba suspiciuni.
marius, tu ai sta linistit sa banuiesti ca te inseala sotia? Nu cred ca poate cineva sa stea relaxat decat daca nu ii mai pasa. Si daca nu ii mai pasa nu mai conteaza.
If all else fails, look cute.
pisimuky spune:
quote:
Originally posted by tierry
Insa, de asta am cerut ceva pareri, desi tocmai gasisem un articol scris de un barbat psiholog si erau chestii care se portiveau ca o manusa si nu m-as fi gandit la ele never (gen felul de a dormi al unui barbat care inseala).
Si care e genul asta de "adormit" ? Curiozitatea a omorat pisica...
marius spune:
Nu as sta linistit in mod sigur. Dar am sesizat ca de la o idee se face o intreaga teorie a conspiratiei, o psihoza... si asta dezagreez in egala masura. Si am mai sesizat si ca atunci cand se discuta de posibilitatea (cel putin teoretica!!) a inselarii din partea unui el este cu totul si cu totul mult mai agresiv privit decat fapte certe destainuite ale unor ele. Acestea nu erau agreate insa nici pe departe agresivitate... asa incat din spirit de fair play prefer sa trimit ambele talgere ale unei balante in egala masura "la bataie".
Si am mai spus si alta data si repet in deplina cunostinta de cauza situatia fiind de asa maniera incat am avut relatii cu o firma specializata in investigatii private cazurile de relatii extraconjugale sau uneori doar extraconcubinaj daca se poate numi astfel au fost sensibil egale de ambele tabere, deci atat femei cat si barbati. Diferenta cazuistica a tinut mai mult de finete. Femeile au fost infinit mai discrete, mai atente de detalii, si-au tinut gura, au fost extrem de abile si de multe ori au cazut din cauza lui a celui cu care erau in relatie nu atat din cauza lor. Dar dincolo de toate au fost la fel de cinice ca si ei barbatii aflati in aceeasi situatie. Asa incat in mod sigur eu ca si persoana sunt mult mai rezervat la moda "barbatii e porci". De asemenea am mai precizat ca NICIODATA nu s-a desfasurat o relatie decat DOAR SI NUMAI DOAR DACA femeia a dorit si acceptat acea relatie. Altfel ever never. Sa fim bineintelesi profilul (in general) barbatului in mod cert este de a tatona dar de aici pana la stabilirea si consumarea unei relatii fara acordul ei nu va fi nimic sau va fi exact atat si numai atat ca EA va decide sa fie.
Cat despre semne ale infidelitatii pot sa existe de ambele parti insa din nou sunt precaut pentru ca din pacate in functie de dorinta de a vedea ceva orice nimicuri devin semne apoi certitudini. Este o mare greseala care duce in genera la esecul definitiv al acelor relatii. Defapt cu o astfel de premiza acea relatie este sub un mare semn de intrebare.
Si dincolo de toate consider ca verificarile cele mai bune sunt cele de teren. Acestea devin probe materiale imposibil de combatut. Insa tot eu vin si spun ca nu o data nic macar cei care solicitau astfel de probe nu erau pregatiti pentru o astfel de confruntare. Mai mult uneori desi realitatea este dura ca si in medicina trebuie sa ai acea balanta in fata ochilor mintii intre beneficiu-risc (medicii probabil inteleg ce spun acum). Adica uneori costa prea mult acea proba mult mai mult decat consecintele ei si trebuie sa ai discernamantul administrarii morale a informatiei.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Oliv75 spune:
citind postarea lui marius mi-am adus aminte de un banc bun:
CIA cauta sa angajeze un agent-asasin. Dupa multe interviuri, teste etc, raman 3 finalisti pentru post: doi barbati si o femeie. Pentru testul final, primul barbat este dus langa o usa de metal, I se da un pistol si i se spune:
- "Trebuie sa stim daca poti īndeplini orice misiune, indiferent de circumstante. Dincolo de aceasta usa se afla sotia ta, asezata pe un scaun. Ucide-o!!!"
Barbatul spune: "Glumiti!!! Nu mi-as putea ucide nevasta!!!" Atunci nu esti potrivit pentru post, la revedere!
Al doilea barbat primeste instructiunile, ia pistolul, intra īn camera si dupa cinci minute de liniste, iese afara cu ochii īn lacrimi si spune: "Am īncercat, dar mi-e imposibil sa-mi ucid nevasta, īmi pare rau..."
Vine randul femeii. I se spune ca trebuie sa-si ucida barbatul. Ia pistolul, intra īn camera si imediat se aud mai multe impuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri īn pereti. Dupa cāteva minute, se face liniste, iar femeia iese pe usa, stergandu-se de transpiratie:
- "Pistolul pe care mi l-ati dat era īncarcat cu gloante oarbe, asa ca a trebuit sa-l omor cu scaunul."
Morala: Femeile isi fac treaba mult mai serios decat barbatii !
marius spune:
Dincolo de banc este multa realitate.
Marius Pernes
Pagina legislativa
Dahriana spune:
Nu pot sa zic decat : Cooorect!
Nu o sa vezi la multi barbati atatea planuri minutioase si premeditari...
Femeile isi iau in serios meseria de "inselat" !
Barbatii,de cele mai multe ori,se arunca cu capul inainte!
Clover spune:
marius, e mai usor pentru o femeie sa empatizeze cu alta femeie. In plus, cred ca o femeie provocata la o discutie daca inseala sau nu o sa verse tot ce are de varsat recunoscund si inselatul. Relativ la barbatii e porci, cred in continuare ca mai multi barbati decat femei inseala numai pentru distractie. Cred ca femeile au in general o lista de motive pentru care el porcul le-a azvarlit in bratele altuia.
Cand mai multe detalii nu sunt asa cum erau, gen telefon si intrebat de multe ori cand ajungi acasa trebuie sa recunosti ca n-ai cum sa nu intri la banuieli.
marius spune:
quote:
Originally posted by Clover
marius, e mai usor pentru o femeie sa empatizeze cu alta femeie. In plus, cred ca o femeie provocata la o discutie daca inseala sau nu o sa verse tot ce are de varsat recunoscund si inselatul. Relativ la barbatii e porci, cred in continuare ca mai multi barbati decat femei inseala numai pentru distractie. Cred ca femeile au in general o lista de motive pentru care el porcul le-a azvarlit in bratele altuia.
Cand mai multe detalii nu sunt asa cum erau, gen telefon si intrebat de multe ori cand ajungi acasa trebuie sa recunosti ca n-ai cum sa nu intri la banuieli.
A empatiza nu este deloc totuna cu a avea o relatie mai mult decat atat discutam de relatii heterosexuale asa incat nu prea vad de ce am amesteca ideea de empatie chiar si homosexuala fata de o relatie hetero(uneori si homo!) sexuala.
Pe de alta parte este tipic raspunsul m-a inselat EL barbatul meu nu conteaza cu cine adica este egal cu 1 la 0 un barbat inseala nici o femeie nu intra in discutie. Barbatii nu pot sa aiba o "distractie" asa cum o numesti tu, eu ii spun o relatie sexuala decat doar daca si partenera lor are si ea aceeasi "distractie" deci din nou discutam de distractie 1=1. Daca discutam de motivatii intram pe alt teren si cel putin intr-o mare masura o femeie priveste in mod cert o relatie sexuala cu un barbat altfel decat barbatul cu acea femeie cel putin din cate stiu eu (citit,discutat) dar nu se poate trage deloc o linie definitorie care sa duca la o concluzie de genul barbat=sex=sport este multa moda in tipologia acestei expresii avand si un dram de adevar ce deriva din natura sexuala a oricarui mascul din orice regn nu este deloc specific doar omului.
Repet viata m-a determinat sa fiu mult mai circumspect in a trimite concluzii de genul este "asa si numai asa".
Marius Pernes
Pagina legislativa
balanta spune:
marius, nu ca te-as urmari, dar cand imi fac timp sa mai citesc pe ici, pe colo, unde dau de tine nu se poate sa nu imi atraga atentia postarile tale.
Sunt atat de aproape de realitate incat e pacat ca barbatii sunt atat de putin reprezentati pe forum.
Pacat, ar mai invata si femeile cate ceva despre ei.
Citind postarea ta mi-am adus aminte de niste prieteni.El cativa ani a avut o amanta,ea, sotia banuia dar nu isi batea atunci capul cu asta, din diverse motive.Mai o cearta, mai o impacare, nu exista certitudinea, relatia mergea.
Dupa vreo trei ani, timp in care relatia extra a sotului a ajuns la un deznodamant final(amanta plecase din tara) ce le vine lor sa stea asa la taclale si intr-un moment de maxima si prosteasca sinceritate el ii recunoaste ca da, a avut acum trei ani o amanta.
Cred ca nici unul nu si-a dat seama de impactul pe care il va avea informatia recunoscuta si asimilata de subconstient asupra casniciei lor.
De vreo cinci ani se cearta continuu,fara a se putea hotara ce sa faca, amanta e bine merci plecata de atatia ani si are sotul ei, copilul ei,viata ei acolo peste mari si tari, iar ei traiesc intr-o permanenta tensiune care a atras dupa ea si alte forme de manifestare.
La ce bun aceasta informatie?
Bineinteles ca acum le pare rau amandorura si mai ales sotiei care recunoaste ca de fapt aflarea adevarului nu i-a adus ei personal nici o satisfactie in orice plan, doar alimentarea orgoliului de a-l auzi pe el ca spune DA si ca peste acest "da" nu mai poate trece pe cand peste "poate"ar fi fost mult mai usor de mers mai departe.
Nostim e ca acum ea il acuza pe sot ca de ce a fost atat de sincer, ce daca ea l-a pus sa jure, el putea sa minta.
E ciudat totusi cum marea majoritate a oamenilor cred ca barbatii nu au si ei frustarile lor, nu au si ei dorintele lor, e adevarat ca ei sunt mai pragmatici, dar am atat de multi prieteni nefericiti de alegerile facute dar trag inainte pentru ca este peste demnitatea lor sa renunte pentru niste "nimicuri" sufletesti la familie.Si chiar ii admir si compatimesc in acelasi timp.
Ma intreb cand are timp lumea sa observe toate aceste situatii.Eu nu am timp sa vad nici daca e patul gol sau e altcineva langa mine.Dar sa mai observ ca telefonul e inchis sau nu,daca e altfel azi decat ieri,iar in privinta sexului, el nici macar nu a observat ca nu il mai practicam de vreo trei ani.