Unde operez polipii copilului?

Unde operez polipii copilului? | Autor: mess4u2000

Link direct la acest mesaj

Cele care ati trecut cu copilasii prin aceasta experienta, imi puteti spune unde ati facut operatia, cat de suportabil a fost pt. copil si cum s-a simtit dupa? Baiatul meu, care are 4 ani, a facut deja 3 otite din toamna pana acum si as vrea sa il scap de acest chin. Si pe noi implicit, caci tare suferim sa-l vedem cum se chinuie.
Cea mai mare greutate mi se pare ca e sa-l duc la operatie. Va trebui sa-l pregatesc un pic, el din pacate avand oroare de medic. Si asta fiindca pediatrul lui n-a catadicsit sa se imprieteneasca cu el. E un om foarte ursuz caruia nu cred ca-i plac copii. Ma rog, sper sa-l schimbam curand. Ramane aceasta problema, de a-l pregati, ca n-as vrea sa fie foarte speriat. Ce sa-i spun deci?
Va multumesc

Camelia 23+ si Mik(03.04.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Eu l-am operat acum 3 zile la dr.Miorita Toader in clinica Medlife.Este foarte buna,grijulie,sta linga copil cit e nevoie.In clinica asta este scump,1250 RON dar daca esti emotiva si copilul sensibil eu zic ca merita.Al meu a plecat singur de mina cu anestezista la sala.Au discutat de toate(are 4ani si 4 luni),acolo au inclusiv laptop cu desene animate pentru cind se trezeste.Am fost foarte multumita.Recuperarea a fost la al meu poate mai grea decit la altii,poate el este mai sensibil la durerea din git de dupa operatie.Oricum ,dupa operatie seara a mincat o pulpa de pui,budinca a baut lapte.Dr.Toader lucreaza si la Gr.Alexandrescu este sefa de sectie.Acolo au aparat nou pentru operatie de polipi si amigdale dar nu se preteaza la orice copil,platesti electozii 400 RON si este mare aglomeratie ,doctora nu are timp sa stea linga el dupa operatie.Eu zic ca merita cu prisosinta la Medlife.Tel.programari pentru consultatie 9646.Daca mai vrei sa stii ceva intraba-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

uite subiectul despre polipi, am sa mut mesajul acolo: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116973

Roxana

Mergi la inceput