Condica salajencelor [42]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu cred ca am rezolvat, insa pana nu e gata de tot nu stiu.Povesteae lunga, la mine cum a aflat sefu ca is a vrut sa se descotoroseasca, mai ales ca agent imobiliar nu puteam sa umblu mult, trebuia sa merg 50 de km pe zi si stia ca nu o duc pana la capat asa ca a incercat sa ma faca sa plec, dar cum nu a reusit, cand se termina perioada de contract, ca aveam contract de 6 luni, repetat, ca aici asa is majoritatea se decide tipu sa nu il renoveze, cu toate ca nu putea face asta.Eu mi-am luat concediu cand am vazut ca ce vrea sa faca si la recomandarea medicului, ca nuputeam face 100 de km pe zi cu masina, mai ales ca am sangerat, si pierdeam lichid, si in septembrie se termina tot.Eu ma duc la avocata sindicatului si ii spun, si de aici scandalu.Ca nu se prezinta deloc, ncila proces, normal ca il castig, pe langa salarii, contractul e in vigoare, plus ca trebuie sa imi plateasca toate salariile care nule-a platit, plus o amenda de 2000 de euro si dari la stat, iar tipu se neaga.Azi am fost sa vad ce zice avocata, ca pe 19 i s-a terminat maternitatea, sipe 24 trebuia sa mareincorporez la munca, dar agentia nu mai exista spre norocul meu.Si acuma i se trimite somatie sa ma plateasca si daca in 30 de zile nu o face, i se pune sechestru pe conturile bancare.Cam asta e povestea cu avocata.

mami si Alex

Mergi la inceput

de targuit am targuit o poseta, ca am ochit-o demult, si niste carti pt alex.Eu is obdsedata de carti,a tatea am si aici, ca acasa ce sa mai zic, imi place sa citesc, sper sa ma mosteneasca Alexcu toate ca de 4 luni nu am citit nimic, din lipsa de timpSi am luat

mami si Alex

Mergi la inceput

bai unde ati disparut toate
ma duc la culcare ca nu am chef de nimic si is si un pic oosita, plus ca nu am nici companie
noapte buna tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !

Am tras o fuga pana la CJ aseara si ia ghiciti voi ce are fata mea .... pneumonie .... mai sa pik jos cand imi zisa dr. Si , bneinteles mi-a mai spus ca nu ii dau bine combinatiile de aerosol , ca eu ii dadeam dupa cum spunea dr. de aici , adika 1,5 ml apa distilata +1 ml solutie de ventolin , iar la 5-10 min. 1 nebula de flixotide . Cand colo , dr. din CJ zice ca nu se dau separat ci amestecate . Asa ca de azi facem aerosol din 2 in 2 ore , timp de 5 zile . Andreea e mai bine , nu tuseste asa de rau , dar mai face si ea aerosol . Am inceput si tratamentul homeopat la aman2 .

Bianca , te laudai ca umpli un capitol .... dar hai sa vedem cu ce scuze te prezinti ...

Mihaela , sanatate Silviei !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

bia ce fausi azi noapte cu colegu
oti tie si lui andrei
miha, sper ca silvia e mai bine, multa sanatate
anacezara, sanatate multa si voua
pupam fetele toate, merem sa dam o tura in piata, mai viu.
sa aveti o zi faina,

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ho ca viu.
bey io umpleam capitolul,da nu am avut cu cine.asa ca m-am pus pe cetit.colegu sarbaUtorii ieri ca cica fuse ziua militiei.

adriana ma bucur sincerca ati fost la cluj.io zic sa te duci doar la cluj chiar si ptr un banal nas infundat .imi pare sincer rau ca ai chinuit-o pepaula.da mno ,las ca trece.

io-s pe baricade.hai cine mai pofteste, cine mai doreste.......

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

mai stau 30 de min apoi fug la shoppingareala.merg sa-i cumpar ceva toale la tudor, ca nu are saracu.da merg fara el si sa vedeti ce swou o sa traga cand vede ce ii cumpar.ca io-s zuzu si-i iau cam extravagante.am ochit ceva si merg sa-i fac o surpriza.

mihaela, unde esti?hai la raportul de dimineata.

Mergi la inceput

deci Da, iar monologhez.
ce sa va mai spui?
azi imi tranti colegu o veste .un prieten fff bun de-al nostru are baiuri in casnicie.colega il inseala la greu si-i facu multe mizerii.is socata de-a dreptu ca io aveam o parere fff buna despre ei ca si cuplu,dar si despre fiecare in parte.baiu-i ca au un copil, si sufera rau .el vrea sa fie si cu mami si cu tati da zuaza nu-l mai vrea pe tati ci-l vrea pe amant[amannt care fie vb intre noi e un pepe,nu are nici bani ,nici cariera , e un gunoi care traieste pe spinarea femeilor].io nu mai inteleg nik.erau o fam model, realizata pe toate planurile , nu aveau nicio grija, sanatosi, banosi, frumosi si uite dadu dragostea in duamna si uita de tot.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

bia ce fausi azi noapte cu colegu

ai na .as fi facut eu multe da n-am avut cu cine.ca fu prezent la chefuiala institutiei.da e baiat bun , si azi nu scapa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

de targuit am targuit o poseta, ca am ochit-o demult, si niste carti pt alex.Eu is obdsedata de carti,a tatea am si aici, ca acasa ce sa mai zic, imi place sa citesc, sper sa ma mosteneasca Alexcu toate ca de 4 luni nu am citit nimic, din lipsa de timpSi am luat

vise muica , vise.
io-s devoratoare de carti si am o bibleoteca impresionanta[asa imi place mie sa cred], dar fecioru al mare nu ceteste neam.cica ce sa cetesc draga? ca nu e la moda?am incercat sa-i fac un program de lecturare , da el nu vrea si pace .cica am cetit azi .ce ai cetit? pai etichetele de pe biscuiti, suc , etc si ceva film.acu au alte preocupari , jocuri si nebunii.asta e.da io zic sa nu disperi sa-ti faci o fetita ca poate ai noroc.

Mergi la inceput