atunci cand se leaga de trecutul tau

atunci cand se leaga de trecutul tau | Autor: eis

Link direct la acest mesaj

sunt noua pe forum si imi este putin mai greu,asa ca va rog sa ma iertati daca gresesc.am si eu o problema care se cam repeta in fiecare an in special de sarbatori.suntem de aproape 4ani impreuna.eu am o fetita dintr o casatorie anterioara,iar el nu are copii.am fost foarte fericita ca s au acceptat reciproc lucru care m a facut sa fac compromisuri.acum simt ca nu mai pot suporta jignirile care mi le aduce.este cineva care ii baga in cap tot felul de prostii despre trecutul meu,iar el ii crede pe ei nu pe mine ,lucru ce ma deranjeaza.problema cea de care imi este groaza e sa nu mai faca scandal cum a facut ultima data,pt ca fetita mea s a cam speriat si nu vreau sa mai treaca prin asa ceva.aseara i am zis ca s a terminat si sa ne vedem fiecare de ale noastre...imi este frica de ce s ar putea intampla mai ales ca are obiceiul sa bea cam mult/aseara a baut 2l vin/.ce as putea face sa ne despartim fara scandal?va rog sa mi dati un sfat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Locuiti impreuna?daca da ,a cui este apartamentul?

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

Eu personal cand vad un barbat ca bea si nu isi cunoaste limita arat c-am asa.Ca sa iti putem da niste sfaturi trebuie sa raspunzi la intrebarile puse de arinaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Eis,cum adica iti face scandal ptr trecutul tau?Explica-i omului ca nu are nici un drept sa te traga la raspundere,daca ai facut greseli tu esti cea in masura sa te "dojenesti", daca ai remuscari sau pareri de rau,toti facem greseli,cu sau fara motivatie,si dupa cum ti-am spus,nimeni nu are nici un drept sa te traga de urechiuse.(si la asta ma refer,cand spui trecutul tau,ca ceea ce s-a intamplat a fost inainte sa-l cunosti pe acest domn),sau poate nici nu poate fi adevarat,poate sunt inventiile "unor oameni de buna credinta".Daca aceasta relatie nu se bazeaza pe incredere,nu stiu cat de mult o poti numi relatie,si toate aceste scandaluri,in fatza copilului tau,nu cred ca sunt un exemplu bun ptr fetita ta,si mai ales ca este numai a ta,i-as interzice categoric sa mai ridice tonul la mine in fatza copilului meu,mai ales cand este putin 'ametzit".Data viitoare,cand va turna in el 3 litri de vin,cum va reactiona??La asta te-ai gandit?Probabil ca-ti va carpi vreo 2 palme tie,copilul va tipa de soc,si ii va tranti si fetitei tale inca 2 palme...Gandeste-te bine,un astfel de partener de viata iti doresti,un astfel de tata ptr ingerasul tau?Mai bine gandeste-te,nu lasa timpul sa treaca,eu sunt socata de ceea ce aud uneori,ce pot face unii oameni...Multa bafta scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Tot astept de ieri sa raspunzi la intrebarea pusa de arinaa, dar se pare ca nu ai mai intrat.
Ce sa mai ,situatia nu e prea buna si daca acum bea 2 l de vin,
gandeste-te ca poate va bea mult mai mult daca nu face ceva in sensul asta, pentru ca bautura asta (bat-o vina) e ca o bola, devii
dependent daca nu te opresti la timp.
Daca voi stati acum in casa lui poate ca ar fi bine daca ai cauta un alt loc unde sa te muti cu fetita.
Daca stai in casa ta ii explici frumos, atunci cand e negustat ca tu nu mai poti sa treci cu vederea betiile lui urmate cu scandal si ca ar fi bine sa se mute .Daca pe moment se pare ca intelege dar apoi
merge si bea ceva ca sa prinda tupeu si sa-ti faca scandal, atunci pui mana frumusel si suni la politie.
Eu cam asta as face, dar tu stii mult mai bine care e situatia , asa ca eu ti-am dat doar o opinie, ramane sa iei tu decizia cea mare.
sper sa reusesti! Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ce anume iti reproseaza din trecut? Daca ne poti spune...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Poti sa faci totul fara scandal doar daca reusesti sa-l determini sa-si doreasca despartirea , cauta idei cum sa faci asta .Daca nu, chiar cu riscul unui scandal pleaca incotro vezi cu ochii ca tu esti singura vinovata daca fetita ta va creste traumatizata de un tata betiv.Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Nu are importanta ce-i reproseaza din trecut,el NU ARE DREPTUL sa-i reproseze ..trecutul este doar al ei..nu-i convine,se cramponeaza de el?...valiza si la gara.

Eis,

Ai o fetita,ai responsabilitatea sa ai grija de ea,el ,din ce spui tu aici,nu este persoana care sa se preocupe de tine sau fetita ta...preocuparea lui este paharul si ce spun gurile...Lasa-l,cum, nu stiu sa-ti zic,nu stiu amanunte (cine te poate sprijini,unde stai,lucrezi?)

bafta!

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Devika spune:

Ma gandesc ca ar fi bine sa faci un efort sa nu iti mai pese de gura lumii si de nimic, si sa te gandesti la tine in viitor...daca vei putea avea o viata linistita si cu zambet alaturi de un om care arunca mereu reprosuri din trecut (un trecut pe care nu are de unde sa il stie exact, il "stie" din ce i s-a spus de catre "binevoitori" pt ca se pare ca nu a intrebat la tine, si evident ca nu ti-a trait trecutul)un om care bea atat de mult si pt care certurile si scandalurile ar putea fi candva la ordinea zilei.
Cat despre intreabrea ta, cum sa faci sa nu va despartit fara scandal, nu stiu. Nici nu stiu daca se poate fara scandal daca el este asa cum l-ai descris, pt ca astfel de oameni in general sunt colerici si accepta greu o discutie in care sa nu aiba dreptate. Insa, te intreb, daca iese cu scandal ce are? Cu conditia evidenta sa nu fie de fata cu fetita ta. Va iesi cu cearta o seara si dupa aceia vei avea liniste, altel, scandal va fi mereu.
Oricum vei decide, iti doresc sa alegi cum simti tu mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eis spune:

scuze ca nu am mai intrat.am fost la servici si nu am avut timp.va multumesc mult pt.sfaturi.acum am sa va scriu mai pe larg cam cum este situatia.poate ca am fost cam dura putin si l am descris prea ,prea...el a fost prima mea iubire acum 20ani.era cu mine doar cand vroia el,pana cand a plecat din tara si nu am mai stiut nimic de el.m am resemnat si mi am vazut de viata mea in continuare,casatorindu ma ,in urma careia am o fetita de 12ani.cand fetita a avut 4 ani m am despartit de tatal fetei/el nu a vrut acest copil/,deoarece ii placea sa bea si sa aiba amante.in fine,dupa aproape 20ani apare acest domn,cerandu si iertare pt.ce s a intamplat in trecut si am incercat sa vedem cum este sa fim din nou impreuna.spre uimirea mea ,fetita l a acceptat/nu la inceput/.chiar si acum tine la el foarte mult si l considera tata,ceea ce nu pot spune despre tatal biologic.efectiv si seamana cu el in multe privinte...iar despre el nu pot spune ca este un alcoolic.bea cate 1sau 2beri,alteori 1 sau 2 pahare de vin.atunci nu stiu ce a avut.?este rau de gura dar apoi ii pare rau.acum si a cerut scuze si nu stiu cum sa reactionez .mie imi trece repede supararea si iert .de stat stam la mine in casa.problema este ca isi doreste foarte mult un copil.credeti ca ar fi bine sa l fac?poate ca asa se va linisti...va multumesc pt ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

Intradevar, uneori un copil leaga o casnicie dar tot asa de adevarat este, ca o si dezleaga. Nu cred ca un copil l-ar oprii sa iti mai reproseze unele lucruri din trecutul tau.

Mergi la inceput