Megastar (3)
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Raspunsuri
april spune:
Mie mi-a placut Andrei. Dar si Florin. Restul nu prea...
Larisa si Maria ar trebui sa urmeze la eliminare...Dar si Dumitru si Octavian.
Larisa nu-mi place absolut deloc. Maria idem.
Dupa mine Oana, Florin si Andrei sunt cei mai buni. Acuma depinde si de piesele ce si le aleg. Din pacate nu prea stiu sa-si aleaga piesele care sa-i puna in valoare. Oare ei nu se consulta cu nimeni la alegerea pieselor? Exista piese romanesti care s-ar fi potrivit mult mai bine fiecaruia iar ei parca au cautat piesa care sa nu-i avantajeze.
Sper sa vedem evolutii din ce in ce mai bune ale celor 3....de la restul nu astept mai nimic. Au cam aratat ce pot.
Anina_n spune:
"Finala 5 - Movie Soundtrack
Pe 29 martie, la Megastar urmeaza editia "Movie Soundtrack"!
Finalistii vor interpreta piese precum American Woman (American Beauty), El Mariachi (Desperado), sau Have You Ever Really Loved a Woman (Don Juan de Marco)."
Sursa
Asadar se anunta o seara frumoasa, sambata la Megastar !
Abia astept sa aud cele 8 melodii din filme !
Pacat ca nu o vom auzi si pe Cristina sau Daria, incantandu-ne cu o melodie frumoasa din filme.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
Sa inceapa show-ul !
iulicutza spune:
din pacate nu pot vedea emisiunea asa ca va rog din suflet sa ma tineti si pe mine la curent cat mai mult cu ce se intampla azi
Anina_n spune:
A cantat Florin, melodia ce o canta Antonio Banderas in "Desperado". Super fain, mi s-a parut mie !!!! Doar ca nu prea s-a miscat pe scena.
crinuta spune:
Da, mi-a placut si mie, dar am fost de acord cu toate comentariile juriului, ceea ce nu mi s-a mai intamplat.
Oricum, raman fana lui. E tare de tot tipul.
O astept pe Oana acum.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
mihaeladm spune:
Larisa mi se pare ciudata rau. Vine cu niste melodii care nu i se potrivesc deloc.
Chiar sunt curioasa cu ce o sa vina azi.
Anina_n spune:
Asa e Crinuta, juriul a zis bine, nu prea a avut prezenta scenica, nu a fost in atmosfera melodiei. Da' tot canta fain !
E tare rau sa deschizi seara, se pare.
Sunt curioasa ce va canta Oana ?
Edit: Mihaela, de acord cu tine ! La fel si Maria.
Anina_n spune:
Andrei, cu "I'll Be There For You" din serialul "Friends". Nu a fost prea stralucit.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Andrei, cu "I'll Be There For You" din serialul "Friends". Nu a fost prea stralucit.
A fost nasol de tot. 7 e nota mea pentru el.
Oricum, baiatul asta nu are voce frate. Nu stau la discutii cand nu au " material".
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm