Tetrapareza Spastica 2008

Tetrapareza Spastica 2008 | Autor: Floricris

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Si eu sunt tare suparata, nu stiu ce sa mai fac, baietelul meu a implinit de curand 2 anisori si are disgnosticul TETRAPAREZA SPASTICA. Vrem sa mergem la Clinica de Recuperare din UKRAINA (http://www.reha.lviv.ua/), dar costa si ... e greu, (ne-ar trebuii 15.000 Euro/ An, pentru ca trebuie mers de 4-5 ori/an).
Copilasul meu a inceput sa manance, intelege cea ce ii spui, este atent la orice miscare si orice zgomot dar nu poate sa stea in fundulet, sa-si tina capsorul sau sa mearga.
Daca detineti si alte informatii, va rog scrieti.
Va doresc sanatate si Doamne Ajuta-i sa se faca bine !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Floricris,intra la umanitare,acolo vei primi mai multa informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

Buna Flori

Vreau sa-ti spun ca nu parintii stabilesc cate cursuri de recuperare intensiva trebuie sa faca copilul la clinica din Ucraina ci doctorii de acolo si din cate am inteles eu ei nu recomanda ca pacientul sa faca mai mult de 4 cursuri /an. De obicei recomanda 1-3 cursuri pe an, in functie de varsta copilului, de afectiunea pe care o are si de cum raspunde la tratament.
Atentie pentru cei care pleaca la recuperare : copilul trebuie sa fie sanatos. Daca copilul s-a imbolnavit inainte de plecare - amanati cursul pentru alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

buna flori sunt taticul Iris are si ea 2 ani a fost diagnosticata cu tetrapareza flasco spastica la 1an si 2luni acum merge 4 labe si trecem spre parapareza totul s-a petrecut cu ajutorul terapiei vojta suna urgent la spitalul 3 sibiu i-a nr de tel.de pe internet dureaza foarte mult pana reusesc sa te programeze bafta nu uita sa insisti pina prinzi legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

pana te programeaza la sibiu{acolo sunt cei mai buni terapeuti] pune-o pe flori sa stea pe burta este cel mai bun ex.ptr.ea sa nu o pui sa stea in fundulet risca sa faca cifoza

Mergi la inceput