Piatra Neamt, Perla Moldovei (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora ce simpatici sunt iedutii aia,ce m-as mai juca si eu cu unul Sa-ti fie de bine pizza,da' las ca-mi fac si io si tie nu-ti dau Ce bine ca Iustina ta sta in scaunel ...nu s-a trezit transpirata?

Adriana nu-l las inca singur in casa,decat max o ora(si asta cateodata),e mai bine asa,decat sa-mi fac tot timpul ganduri

E un frig afara,si un vant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da, Iustina sta in scaunel, asa am obisnuit-o de mica si stie ca n-are nicio sansa sa ne determine s-o tinem asa, fara scaun, asa ca nici nu incearca. Nu prea transpira a mea, cand adoarme asa nu dam drumu la caldura.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Cristina si eu nervoasa pe vreme.Ce Dumnezeu, maine e 1aprilie si nu vedem nici un semn de primavara
Ana multumesc pentru sustinere.Am mare nevoie!
Carmen sa inteleg ca lenevesti in pat cu Stefi?Hai la o cafeluta.
Emma, Andreutza, Mariaanna e valabil si pentru voi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

venim la cafelutza sigur!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora Casandra a fost la gradi. Sa inteleg ca Iustina e cam pe ultima 100 m cu raceala. Iedutzii aia sunt de revista...cum sa nu-i placa Iustinei sa se oace cu ei. Parca invita pe toata lumea sa se joace cu ei.Superb.

Dana ambele fete sunt ok. Acum cea mica cu nervii aferenti dintucului care nu mai iese si ma exaspereaza pe mine, dar va iesi el....in astept la cotitura. Sunt multumita ca si-a revenit Casandra si doarme bine. Ai tai cum mai sunt?

Allexa merci de info, m-as duce ai eu cu familia...intro duminica...

EftimieC

Cei de la Biondo canta super...

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva pozenasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Acum intro seara, Casandra tot imi cere 'buza mea,buza mea' si se tot intindea spre ceva la ce nu putea sa ajunga. Vretzi sa stitzi ce? Uite aici

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva pozenasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cap.48

Mergi la inceput