Piatra Neamt, Perla Moldovei (48)
Raspunsuri - Pagina 16
LoraG76 spune:
Deci ati aflat...pot sa zic, ca n-are cum ma prinde la Iasi, a zis ca n-are cum veni...
Dana ieri a baut de una singura, a ascultat manele si-a mancat seminte...asta a fost programul ei...vedeti...si se mai plange ce viata grea are....hm..s-o mai creada cineva...

![]()
Lora, mami de Iustina
Laura25 spune:
Bere si seminte vreau si eu!
Si pizza ... valeu... am intrat in sevraj! Vreau ceva dulce!!!!

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
lunna27 spune:
daca ma-nervezi vezi ca tot te prind
,vin la Iasi dupa tine,ca si asa am liber pana maine la amiaza si mai vin si cu tot familionul,ca ai zis ca faci cinste 
sic 
![]()
LoraG76 spune:
Laura, Dana are niste placinte cu mere sau prajituri, ce-or fi, ca n-a vrut sa dea nicio firmitura, acolo, de sanatatea ei...bobineaza de una singura...si tot ea slabeste!!!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
valeuuu,nu-ti mai zic nika ca vad ca ma dai de gol
daca tu ai fi avut un frate sau o sora,sigur ai fi luat-o in freza de la el/ea ![]()
![]()

Si acum ca sa dreg busuiocul,Lauraa mai am exact 6 bucatele de praji cu mar,erau mai multe dar tocmai s-au dus
Hai mey ca nu ingrasa...
LoraG76 spune:
hihihi!!! Nu ma prinzi tu! 

Deci Laura, Dana te asteapta!
Gata, mey...io plec...week-end placut la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Laura trista intamplare...Dumnezeu sa-i ajute sa faca cat mai mult posibil. Sincer nu stiu daca vom ajunge in strand sambata sau duminica.
Week-end placut tuturor.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
allexa06 spune:
Salutare!!!!Am reusit si eu sa mai intru sa vad ce mai faceti...sa stiti ca mi-a fost dor
dar de acum gata,am inceput serviciul!
LUNNA,LORA - examenul il am pe 9
,chiar azi dimineata am avut conducere si spre surprinderea mea mi-au iesit doua parcari laterale,adica au iesit super!!!!Intoarcerea din trei miscari,nu-i problema,plecarea din rampa 0k,mai trebuie sa fac chestionare ca nu am mai avut timp sa fac si sa nu am vreo surpriza...de fapt nici nu concep sa cad la sala,asa ca trebuie sa bag...
CARMEN E - am lipsit la strigarea catalogului
aduc scutire...![]()
LAURA -mi-ar placea sa vin si eu cu R. in strand dar maine la noi e petrecere mare:puiutul meu face 2 ANI!!!!- am niste emotii - si este si ziua sotului(de fapt e nascut pe 26 dar tot sambata il sarbatorim,odata cu Razvanel)si duminica vin cei care nu pot veni sambata
allexa
carmenstefi spune:
alexxa cum noi ne trezim tarziu iti uram de acu...

puiului tau 

sa fie fericit,sanatos,iubit de cei dragi si sa devina cel mai frumusel baitel.

wek frumos fetele si poate ne zarim intru-na din zile
va pupam dulce aaaa si sa nu uit,lora distractie in iasi,sa te gandesti si la noi cand papi pizza..
carmen si stefi

ia vezi ca m-ai dat de gol