Piatra Neamt, Perla Moldovei (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
CarmenE, multumim pentru ceai, chiar acum il savurez..! Cat despre slabit, nu vreau mai mult de 5-7kg. Cristina e ok, dar io...mai am pana sa ajung acolo. Serios... Acum na, ce sa zic...si daca nu o sa slabesc, vorba Anei, nu-i bai...
Ianusca, pe jumate am patit la fel ca tine cu Ian...a mancat ieri de parca venea sfarsitul lumii...sau parca stia ca-i strange cineva mancarea de azi...cerea mereu de mancare...din fericire, n-a vomat. Mai tuseste putin si-i curge nasul, dar astea sunt minore fata de ce a fost.
Laura, strumfii ce fac? Cum se simt?
O zi cat mai buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Buna dimineata.
Eftimie C chiar am nevoie de o cafea pt ca Nicolas e treaz de la 5 si eu sunt moarta de somn,asa ca da-mi adresa si poate bem impreuna cafeaua..........desigur pe net sa ne intalnim.cred ca ne putem lua de mana eu am slabit acum dar mai trebuie sa dau jos 10kg macar asa ca fac licitatie...cine vrea sa se ingrase dau ieftin kg?
Lora,Ianusca ma bucur ca copii sunt mai bine,sigur daca mananca se insanatosesc.
Luna te asteptam cu o pizza tocmai scoasa din cuptor daca vrei sa vii???

corina si nicolas(18.01.2007)

Mergi la inceput

Aoleeeeu...vorbiti de mancare???? Ia mai da-l incolo de slabit, ca vreu si eu pizza!!!! Corina, e gata? Miroase deja... Ma ia cu ameteala de foame deja...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Imi beau si eu cafeaua inainte sa ma apuc de treaba!
Ianusca, am apucat sa-i dau lui Stefan doar vreo doua siringi de Zinnat. Nici nu putea sa-l inghita, ii venea inapoi si de fiecare data varsa dupa. Asa ca am renuntat la Zinnat (cu toate ca am inteles de la dr. ca e cel mai bun ptr gat si, daca l-ar fi tolerat de la inceput scapam mai usor)
Dana, deja visez la valurile marii . Si asa de la 1 mai se deschide sezonul estival si o sa vedem tot felul de d-soare simandicoase care mai de care cu costume de baie si prosoape de firma ... imi aduc aminte de anul trecut cand filmau astia pe plaja la Mamaia si erau niste fete care spuneau ca musai tre' sa fie de firma toate altfel n-ai ce cauta pe plaja, de la ochelari pana la slapi ... si mai spuneau si preturile ... ameteai de-a binelea!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Corina sa inteleg ca-mi faci concurenta la vanzarea kg-lor in plus?
Cristina daca n-oi avea prosop si slapi de firma sa nu ma filmeze Eu nu ma supar

Hai ca am citi azi horoscopul de ieri(nu mi-l mai aduc aminte exact) si ce credeti ca mi-au spus: "ca voi da bani multi pe repararea unui obiect electrocasnic si sa-mi pastrez calmul ca sa nu ma cert cu cineva drag"
Mi-au adus masina si m-a costat 5milioane si din cauza racelii, a costului masinii si a oboselii mele din cauza nesomnului, m-am ciondanit cu sotul Si astia spun ca horoscopul nu se adevereste

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Aoleu Carmen, pai mai bine mai puneai 2 si iti luai una noua...Prea mult totusi! Apropos de horoscop si mie m-i s-a mai intamplat sa se potriveasca. Cu toate ca stiu ce distractii e prin redactiile de ziare cand se face horoscopul , fiecare isi da cu parerea si "citeste in stele"!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
eu dau o cafea buuunaa si un ceai daca se poate,va astept sa savuram impreuna,virtual....ma bucur ca sunteti bine si va ganditi deja la mare!!!!poate o sa ajungem si noi,cu toate ca nu prea ne place asa de mult dar la munte o sa merem mai des anul asta.
lora,ianusca ma bucur ca puii sunt bine si celorlalti pui tot bine le dorim,ianusca eu iti trimit la pachet niste kg de ale mele,e bine?
carmen voi nu iesiti afara pe la ora asta???ce faceti in wek.?eu deseara de al 18 ma duc la sala,vrei sa vii si tu??ma gasesti la georgette,sa ai un echip.sportiv si niste papuci care te simti bine de schimb si te astept.
va pupam si mai revenim ca iesim afaraaaaa!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Salutare

Suntem si noi prin zona.

Lunna Casandrei i-a trecut raceala, mai tuseste rar, mai ales la contactul cu aerul rece.

Lora, Ianusca imi pare bine ca aud de reveniri la copii vostri.

EftimieC te-a nimerit chiar bine horoscopul

Carmen fetele cresc - Ecaterina papa acum 3 mese/zi, se joaca voioasa si rade cam tot timpul, iar Casandra ne mai spune cate o poezie noua - acum stie una cu un 'dulau' - o mai face pe spioanaca si imi cere rujul sa se dea pe buze Stefi ce mai face cu schimbarea de somn? Poate vrea sa isi schimbe stilul, mey...

Eu nici nu stiu cate kg am. Trebuie sa ajung la cabinetul sotului sa ma cantaresc, dar cum ajung pe acolo din An in Pasti....poate ma straduiesc mai mult si ajung week-end asta.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Banc:
O doamna a dat plapuma la reparat si, vazind ca se apropie sezonul rece si lucrarea nu este gata, a trimis urmatoarea scrisoare: "Stimate Domnule Plapumar, va rog sa executati lucrarea asa cum ne-a fost intelegerea. Eu pun la dispozitia dvs. fata si dosul si, pe deasupra lina mea, pe care va rog sa o scarmanati bine si sa o bagati toata, pentru ca imi place sa fie cit mai groasa si cit se poate de lunga, cind intind picioarele, sa nu iasa afara. Daca faceti lucrarea ca lumea, v-o recomand si pe soacra-mea. Dinsei ii este rusine sa vina, ca nu stie ce sa faca cu dosul pina spala fata, care-i mult mai uzata. Va rog sa-i desfaceti toate incretiturile, ca sa nu se lase la lucru. A ei poate sa fie si mai scurta, dar sa fie groasa, ca baba e batrina , si se incalzeste greu...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutare!
Iar ma bag si eu in seama . Hai ne intalnim maine si poimaine in strand cu copii, pe la 11:30-12!! E vreun amator?
Ai mei sunt mai bine, tot mai tusesc, dar mult mai putin.

Diseara dau de pamant cu cura de slabire si bag o pizza la cuptor Dar maine fug cu copii prin strand si poate compensez putin .

Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit un subiect nou de la umanitare. Am pus link la semnatura mea. Stiu ca nu multi intra pe la umanitare. E crunt, un copil nascut exact in aceeasi zi cu shtrumphii mei, bolnav de cancer . Mi-e groaza sa-mi imaginez ce simt si ce traiesc parintii aia acum

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput