*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)
Raspunsuri - Pagina 15

alina023 spune:
Irinuk scump, si eu am gargauni de-astia in cap, cum ca nu as mai avea laptic suficient. Si am avut o perioada in care eram de-a dreptul speriata. Insa vazand ca Ana se satura numai de la un san (foarte rar il mai accepta pe al doilea) m-am convins ca sunt doar fanteziile mele de vina.
Din pacate se pare ca avem totusi o problema undeva, pt ca ea nu ia bine deloc in greutate (sau mai bine spus nu mai ia). Seful sectiei de pediatrie de la Memorial Hospital mi-a spus ca ar putea fi o pauza a organismului ei, dupa ce in primele doua luni a luat cate un kg pe luna. Insa mie mi-e greu sa accept explicatia asta.
IrinaL, am vazut ca ai fost suparici. Tu imi esti tare draga si de fiecare daca cand scrii te citesc cu placere. Numai ca de foarte multe ori, mai ales in ultimul timp, eu nu am mai avut timp sau putere sa mai si scriu. Sunt sigura ca sunt multe fete in situatia asta si nimeni nu a vrut sa te ignore, in nici un caz. Si eu am simtit ca tine uneori, dar cred ca nu exista zuza care sa nu fi fost in situatia asta. Pupam fata!
Miri, ce ma bucur ca ati iesit la distractie! Pe cuvantul meu de mamica mandra ce sunt cu copiii mei, ai niste baietei absolut superbi!!! Ma topesc cand ii vad cat sunt de dragalasi. Sa-ti traiasca, mamica scumpa!
Fetele din Militari, bagati-ma si pe mine in gasca de plimbari. Mitsule, eu stau la doi pasi de tine. Hai sa punem de-o intalneala cu carucioarele. Maine nu cred ca voi fi apta din cauza de situatie de kko , dar sper ca poimaine voi putea sa fac fata.
Gatta, Irinuk, Creata, Beinazutza, Carmilia si...mai sunt alte fete dar sa-mi bag picioarele ca sunt tare uituca... felicitari pentru aniversarile sarbatorite zilele acestea!!! Sa va traiasca minunile!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mitsu-bishu spune:
Fetelor, mie nu imi plac Huggies... Nu stiu de ce, dar au elasticul prea slab si iese pe la picioruse... Plus ca nu tine pipi mult, adica se scurge pe partea pe care il pun pe bb. O fi el mai pishacios... Dunno. Da' io revin la Pampers...
Anandrei, lasa ca ne vedem maine! Io maine nu ma duc la scoala, o sa fiu plecata din oras de dimineata, dar ajung pe la un 13 - 14:00 si vine si alinaatudor!
Of, Conrad nu mai papa cum trebuie... Nu stiu cu ce sa asociez - cu mierea sau cu vaccinul... De fapt, de la vaccin am observat ca nu mai mananca bine. Adica prima oara mi-am dat seama ca sanii mei nu mai produc asa de mult ca inainte, apoi am studiat problema si el suge efectiv 1 - 2 minute, dupa care sta cu tzitzi in gura, degeaba. Il iau de la san, se framanta tot. Il pun la loc, trage de 2 ori apoi sta... A inceput sa aiba falcutele moi si ii simt fontanela adancita. Adica pielea de pe ea. Si-a schimbat, insa, regimul de kk. Azi a facut de 3 ori... Nu stiu cum sa il determin sa manance mai mult. Pentru prima oara a dormit ziua vreo 4 ore (el, care nu doarme decat max 3 ore la plimbare si cum il scot din lift face o gura cat o shura sa ii bag tzitzi!), si daca nu-l sculam sa faca baie ar mai fi dormit... Plus ca a tusit dupa baita. De 2 ori! O avea ceva la plamani? Maine chiar nu pot s-ajung la medic... Sau, poate dupa plimbare, daca nu e coada. Nu am programare si maine e zi de adulti plini de virushi...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

alina023 spune:
Mitsule , nu te speria asa usor. Daca tuseste nu inseamna ca are ceva la plamani. Urmareste-l, ia-i temperatura, vezi daca in continuare nu vrea sa manance si apoi mergi la medic daca tu consideri ca este o problema. Multa sanatate!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mitsu-bishu spune:
Honey, te astept cu vesti despre viata din caminul tau... Cum merge dresajul cu "dujmanu' ", vorba fetelor, si ce mai face piticot!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mitsu-bishu spune:
alina, merci . Dar poate sa nu faca febra... Eu una nu fac febra nici cand sunt racita cobza...
Nici nu stiu ce sa ii spun dr daca ma intreaba. NU prea am fost atenta la ce "i-am facut" zilele astea. Abia ieri mi-am dat seama ca ceva nu e in regula cu suptul, am crezut ca e el asa, mai apatic, ca mai are si zile "triste". Dar azi a fost mai rau.... Uuufff... DE as avea si eu moasa mea sa vina acasa sa mi-l intoarca pe toate partile!
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

alina023 spune:
Da mai mami, poate sa nu faca febra. Dar in continuare te asigur ca daca tuseste nu inseamna ca are ceva la plamani. Poate sa fie pur si simplu o acumulare de mucozitati in gatut sau o raceala usoara. Lipsa poftei de mancare poate fi de la rosu in gat (care iarasi poate explica tusea). Ca sa te linistesti tu, mergi sa il vada un pediatru maine.
Pupici si somnic usor fetelor!!!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Ereena spune:
http://good-times.webshots.com/slideshow/562873287LvtTAN
linkul catre slideshowul cu pozele trmise de voi pana acum . sper sa va placa .datele contului pe webshots sunt aceleasi ca la mailul comunMatei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

grati.ela spune:
Iry, Creatza, Carmi si Beinazutza - multa sanatate puiutzilor!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

grati.ela spune:
Ereena !!!!
Superb album!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Ereena spune:
gratiela, ma bucur ca iti place.eu am pus linkul la semnatura ,cred ca putem face asta sa fie la indemana tuturorMatei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE