Dansez pentru tine, editia 5 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Anina_n spune:
Noapte buna, fetelor !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
adseana spune:
Sunt asa de fericita!!!! Andreea si Petrisor cei mai buni!!!!Si dupa parerea juriului, si dupa parerea spectatorilor!!!! Oradea a votat la greu!Se vede, Cornel si Andra premiul de popularitate si Andreea si Petrisor marele premiu.Sunt mandra ca sunt ORADEANCA!!!!
lilly love spune:
In sfarsit am gasit si eu topicul pentru Dansez!...cam tarziu
Se pare ca s-a lasat linistea aici pana la editia urmatoare; ma bucur pentru piticii castigatori, sper sa fie suficient de chibzuiti cei mari care ii au in grija si sa le foloseasca banutii cu intelepciune.
Mie Laura mi s-a parut ca a dansat cu adevarat; transmite emotia, frumusetea, magia, eleganta dansului. E pur si simplu impresionanta cand danseaza; are gratie, e ultra feminina, tandra. Bogdan a ajutat cuplul sa straluceasca. Au fost un tot, un intreg.
Mi-au placut si Andreea si Petrisor. Insa la cei din urma am vazut gimnastica multa, prea putina sensibilitate si emotie. Au dansat spectaculos, dar sec.
Bravo Laura! Feminitatea aduce gratie si armonie, iar ea le are in prea plin! Mi-a placut extraordinar de mult si de-abia astept sa vad tangoul cu Smiley!
Andreea + baby boy Cristian [28.06.2007] http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL
IONUT are mare nevoie de noi http://seek-on.com/wpmu/ionut
catutza spune:
buna seara, buna seara!
a inceput dansul pacat ca e ultima seara....
i-mi place de Iulia Vantur in seara asta, are o rochie frumoasa dar si ea arata super bine
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Anina_n spune:
Fetelor, incepe www.protv.ro/emisiuni/shows/dansez-pentru-tine/despre-emisiune" target="_blank">editia cu nr. 6 a emisiunii concurs, "Dansez pentru tine" !
Maine seara, ne "vedem" aici, nu ?
Abia astept sa vad, care...cum...danseaza !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
catutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Fetelor, incepe www.protv.ro/emisiuni/shows/dansez-pentru-tine/despre-emisiune" target="_blank">editia cu nr. 6 a emisiunii concurs, "Dansez pentru tine" ! Maine seara, ne "vedem" aici, nu ? Abia astept sa vad, care...cum...danseaza ! Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn |
eu cu siguranta o sa fiu prezenta abia astept sa vad care si cum danseaza
Bucatareala
april spune:
Abia astept. Pacat de Lili. Oare cine o va inlocui? Parerea mea ca doar o vedeta ce a mai participat la dansez. Altfel n-are cum face fata diseara.
catutza spune:
Da, va fi foarte greu pentru cineva care nu a mai dansat sa invete 2 coregrafii in 2 zile. Chiar sunt curioasa cine va fi noua concurenta.
Bucatareala
Anina_n spune:
La fel ma gandeam si eu, doar o buna dansatoare ar putea-o inlocui pe Lili Sandu, acum, in ultimul moment. O vedeta surpriza, cum scriu cei de la ProTv. Oare, cine-i ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
catutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n La fel ma gandeam si eu, doar o buna dansatoare ar putea-o inlocui pe Lili Sandu, acum, in ultimul moment. O vedeta surpriza, cum scriu cei de la ProTv. Oare, cine-i ? Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn |
eu de la ei inteleg ca doar in prima editie va concura altcineva in locul lui Lili :
"Cat despre perechea Lili Sandu- Andrei Stefan, suspansul continua pana la ora la care va incepe Dansez pentru tine. Lili si-a rupt o coasta in timpul antrenamentelor si locul ei alaturi de Andrei va fi luat in prima editie de... o vedeta-surpriza! "
Bucatareala