daca stiti un preot cu har la care pot apela pentru rezolarea unor probleme grave, va rog sa imi scrieti. am fost la multe manastiri si biserici, dar as dori sa gasesc un preot cu care sa pot discuta. sunt din bucuresti, dar daca stiti pe cineva din alta parte care m-ar putea ajuta, va rog sa imi scrieti. va multumesc.
Parintele Vasile Gavrila - fosta Biserica Ruseasca - actualmente Paraclis universitar - lg. Universitate.
Cauta-l cu toata increderea,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
HRISTOS A INVIAT!
AM_MADALINA, eu iti recomand cu caldura, sa iti faci timp sa mergi sa te rogi la Icoana Maicii Domnului, Facatoare de Minuni, de la Manastirea Ghighiu, judetul Prahova! De cum intri in acesta manastire, simti cum te cuprinde o liniste interioara de care cu totii avem nevoie, o impacare cu tine insuti! ROaga-te Maicutei si vei vedea in timp ca totul se va rezolva de la sine.
Sanatate multa.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
si eu ti-l recomand pe Parintele Georgica de la Biserica Sf. Anton - Piata Unirii lg. Hanul lui Manuc. Scrie un acatist si dai-l lui sa ti-l citeasca.
Doamne-ajuta!
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
Si eu te voi trimite tot la Biserica Rusa, la oricare dintre cei doi preoti...poti cere sfat cu incredere. Doamne ajuta!
Marilena
Blogul meu