Ce varsta psihologica ai? - Test

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Na ca cik varsta pisalogica este de 33 de ani deci e de bine ca io am implinit 33 septembrie trecut!

.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Sunt mai batrana cu 7 ani decat varsta mea biologica...E de bine, e de rau? Poate sunt mai inteleapta, nu?

Daca viata nu ne va ucide, vom fi nemuritori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraaaa spune:

Mi-a iesit 39, si varsta mea biologica e 24.... wow! M-a uimit faptul ca am mai facut odata un test pentru aflarea varstei psihologice, si tot 39 mi-a iesit. Testul era total diferit.

Descrierea mi s-a potrivit si ea, in mare parte. Sunt o persoana extrem de prudenta chiar si cand nu ar trebui, am prieteni putini insa adevarati. Nu sunt nesociabila, ba cred ca dimpotriva, insa am momente in care am nevoie de singuratate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

40 de ani (eu am 35) ... ma asteptam
Si descrierea este corecta.
hm ... cine o fi facut testul? De obicei mi se potrivesc ca nuca in perete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

44 la test,38 pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mi-am facut si eu testul ... mi-a iesit ca am 39, si eu abia o sa implinesc 36 , sunt distrusaaaaaaaaaaaaaaa asa baba sunt in gandireeee, trebuie sa iau masuri urgent , nu se mai poate asa

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

39 la test..in realitate..aproape 31..nu ma mira..

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

29 la test,33 in realitate.

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hmmmhhh... 31 la test, merg pe 32 in realitate... Faza comica e ca, imi mai facusem testul asta mai demult... si-mi iesise mult mai mult ca varsta la test , in jur de 38, daca imi aduc bine aminte ... era, oricum, acum vreun an ... se pare ca am "intinerit" intre timp ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mi se spune "argint viu"...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

am intrat si mi-am afcut si eu acel test , culmea mi-a dat cu aprope 3 ani mai putin decat varsta mea biologica ( 38 )

in 90 la % spunea adevarul...dar m-am amuzat nitel copios , e posibil sa fie la fel si la alte persoane , nu cred ce spune pe acolo

Citat:
citat din mesajul lui NinaR

Un test foarte interesant, la mine se potriveste 99,9%.

http://www.portalroman.com/teste-psihologice/56-481357-229988.html?view=56&page=133

Orice fapta isi are rasplata ei
Nina

Mergi la inceput