cresa BB1=suspendarea indemnizatiei BB2?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
De cand este inscris. Atunci cand este inscris se numeste ca este institutionalizat, adica apare in evidenta unei institutii.

multumesc mult...da sunt fosarte dezamagita..si nu mi se pare corect...Copiii se inscriu cu mai bine de jumatate de an inainte....in timpul asta de ce sa nu mai beneficiem de indemnizatie, caci doar nu mergem la serviciu si nici nu stam degeaba...
Sunt intrebari retorice, nu cer un raspuns la ele, dar nu mi-am putut ascunde indignarea sau dezamagirea....

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Madaluta, te rog da un telefon si intreaba direct la Directia de Munca (cei care iti platesc indemnizatia) ca sa ai o parere clara. Mie, cei de la Directia de munca mi-au spus ca iti pierzi indemnizatia decat daca il duci la o cresa cu program saptamanal sau un orfelinat. Ca atare eu mi-am inscris copilul la cresa cand avea 1 an si jumatate (eram insarcinata cu fetita), le-am comunicat asta si celor de la Directia de munca, si nu a fost absolut nici o problema, mi-am luat indemnizatia in continuare.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

nici eu nu cred ca ai cum sa iti pierzi indemnizatia.cred ca cel mai bine iti vor spune cei de la directia muncii si acelasi lucru va trebui sa fac si eu,dar intai va inreb si pe voi,daca stie cineva va rog sa imi spuneti.eu sunt in CIC cu handicap,pana la vasta de 7 ani.daca intre timp,spre exemplu intr-un an mai fac un copil,voi primi indemnizatie si pentru cel de-al doilea?sau raman decat cu cea de la primul?multumesc anticipat

Mergi la inceput