Aspirante optimiste >20 (281)
Raspunsuri - Pagina 6
voicu_bebi spune:
ruxandra..e bine daca endometrul e 10,3 mm si foliculul maricel...eu zic sa prestezi bine azi si zilele urmatoare...eu am zis ca daca endometrul e 12 mm este semn de sarcina dar asta dupa ovulatie ..dar cum tu esti la ovulatie ai sanse mari sa se prinda bebe..asa fa fufu zi de zi !! eu una abia astept weekendul..stiu eu de ce
Anca..

alexia86 spune:
fetelor vorbiti in niste termeni pe care eu nu ii cunosc inca.Eu nu stiu exact nici cand trebuie sa fac fufu si nici cand ovulez,sa nu mai zic de endometru si alte chestii.sper ca vizita de la dr de sapt viitoare ma va ajuta sa inteleg mai bine toate chestiile aste care sunt importante.

sa nu radeti de mine,pls!!!
Sau daca ma ajutati voi....
alexia86
cristi_2003 spune:
quote:
Originally posted by alexia86
fetelor vorbiti in niste termeni pe care eu nu ii cunosc inca.Eu nu stiu exact nici cand trebuie sa fac fufu si nici cand ovulez,sa nu mai zic de endometru si alte chestii.sper ca vizita de la dr de sapt viitoare ma va ajuta sa inteleg mai bine toate chestiile aste care sunt importante.
sa nu radeti de mine,pls!!!
Sau daca ma ajutati voi....
alexia86
nici eu nu inteleg jumatate din termeni
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
voicu_bebi spune:
alexia
stai linistita ca a durat ceva pana am pricepu si eu care e treaba cu foliculul,cu endometrul...si alte denumiri...
cand te duci la dr si iti faci ecografia intravaginala o sa-ti zica ca tu ovulezi ori cu stangul ori cu dreptul..uite eu de exemplu am ovulat cu dreptul ,pe mine de fel ma doare in partea dreapta asa mi-a aratat la ecografie ca ovulez cu dreptul
si daca faci eco in oricare din zilele 12,13,14,15 o sa iti zica ca ai folicul de nu stiu cat si endometrul cat are el acolo...si atunci cand are 12 mm endometru e de bine ca sunt sanse sa se fi prins bebe...
orice nelamurire si intrebari ai , suntem aici sa iti raspundem..nu sunt experimentata dar mai stiu cate ceva ![]()
Anca..

cristi_2003 spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
alexiastai linistita ca a durat ceva pana am pricepu si eu care e treaba cu foliculul,cu endometrul...si alte denumiri...
cand te duci la dr si iti faci ecografia intravaginala o sa-ti zica ca tu ovulezi ori cu stangul ori cu dreptul..uite eu de exemplu am ovulat cu dreptul ,pe mine de fel ma doare in partea dreapta asa mi-a aratat la ecografie ca ovulez cu dreptul
si daca faci eco in oricare din zilele 12,13,14,15 o sa iti zica ca ai folicul de nu stiu cat si endometrul cat are el acolo...si atunci cand are 12 mm endometru e de bine ca sunt sanse sa se fi prins bebe...
orice nelamurire si intrebari ai , suntem aici sa iti raspundem..nu sunt experimentata dar mai stiu cate ceva
Anca..
si de exemplu eu cum fac daca dr meu la cabinet nu are ecograf - si nici nu vreau sa schimb doctorul?
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
alexia86 spune:
mai fetelor sunteti atat de dulci... va multumesc pentru ajutor,macar sa-mi fac idee despre ce vorbiti.pe mine de obicei ma doare in stanga.
Oricum dupa ce o sa vin de la doctor,pentru ca o sa-i pun intrebari nu gluma,o sa fiu si eu pe aceasi unda cu voi la unele discutii.
va
acesc mult.
alexia86
claudela spune:
Gata, am apucat si eu la computer...
Am fost la doctor si sunt oarecum mai optimista...Mi-a recomandat duphaston din ziua a 16-a a CM timp de 10 zile...Si schema de atac in zilele 12, 14, 16 si 18...Nu fac monitorizari luna asta...
M-a certat putin ca nu m-am prezentat la el din moment ce am avut ciclu abundent, si cu cheaguri de sange si cu dureri de burtica...Adevarul ca si eu am fost imprudenta...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
voicu_bebi spune:
claudela
ma bucur ca ai venit sa ne zici ce ai facut la dr...dar zi-mi duphaston ajuta cumva sa ramai gravi adica stimuleaza cumva ovulatia ca am inteles ca o inhiba? ca eu marti ma duc la dr si as vrea sa iau utrogestan tot asa din ziua 17-18 sa vedem cand dar sa nu inhibe ovulatia,de aceea te intreb
cristi[pu]...sa-ti zic ca si la mine e aceeasi chestie cu dr meu..la cabinetul lui nu este ecograf intravaginal ,asa ca eu ma duc la o clinica unde are intravaginal si fac acolo , nu are nimic daca faci in alta parte din moment ce el nu are
alexia
ma bucur ca o sa te duci la dr si o sa te lamureasca ce si cum,si eu cate intrebari o sa-i pun doctorului marti deja am facut lista
ca eu sunt nelamurita daca a fost sarcina la mine sau nu..
Anca..

Ramo2007 spune:
Claudela, bine ca te-ai mai linistit, deci de zilele urmatoare incepi tratamentul si bagi fufu ca la carte
http://tt.lilypie.com/VB4Xp2.png