arinaa, iubita te-ai facut frumoasa te duci pe undeva in weekend sau te-ai facut sexy pt sot
? te cred ca nu mai ai chef dar noroc ca vine weekendul si treceti la atac
Anca..

Bebi-mi-ai luat vorba din gura!
Si eu ma gandeam ca Arinaa s- pregatit de un week-end focos!Sau
romantic!
adela
sa stii ca asa ar trebui sa fac si eu in weekend sa ma fac sexy pt sotior...si saptamana viitoare la fel am sa procedez numai sa primesc si eu vesti inbucuratoare de la dr
Anca..

bebi-lasa ca iese soarele si pe strada ta, acusica!Ai sa primesti unda verde de la doctor si vine si
imediat!
Mi-am luta test - barza-gold -, Daca nu se fac 2 liniute am sa le desenez eu.Macar sa fac misto de sot!Asa m-am gandit eu sa fac haz de necaz!
Adela- unde ai gasit test barza? Eu caut ca nebuna si nu gasesc.
Eu stau acum cu dusmanul in casa(un sure-check) si incerc sa nu ma gandesc la el...nu vreau alta dezamagire. Am zis ca mai astpet pana luni dimineata.
==========
Corina
Albumul meu
http://tt.lilypie.com/gqapp2.png
La o farmacie din cartier.Nu e din asta care face parte din vreo retea(gen help-net sau sensiblue).
adela..ce bine ar fi sa primesc unda verde de luna asta de la dr..asta ar fi o veste buna . o sa va anunt . haideti ca vb maine dimineata!
Anca..

De ce cauti special test barza? Astea sunt cele mai sigure?Te intreb pt ca eu nu prea ma pricep la testele aste, care sunt mai bune sau mai proaste...Eu pana acum am folosit - narcis-(costa 5 lei)Acum am zis sa fiu mai snoaba si sa iau unul mai scump ca poate se pozitiveaza