Aspirante optimiste >20 (281)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

ALEXA- LA MULTI ANI!Multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii!

Fetelor, hai sa va intreb ca nu mai stiu ce sa cred.
In ziua 24 am facut test=negativ.ADin acea zi eu mi-am verificat mucusul sau ma rog era o scurgere care nu era tocmai alba(spre maro deschis) si era destul de lichida.Am crezut ca-mi vine cm.Am tot asteptat si verificat zilnic.Azi e ziua 27 si lichidul ala s-a albit la loc.Nu mai e maroniu.
Voi ce ziceti?
Eu am cm 26-27.Am zis ca dimineata fac un test!Se poate ca cel din ziua 24 sa fi fost prea devreme si de aceea sa fi iesit neg?
Am ovulat in ziua 13.

Parca mi-e si frica sa ma gandesc ca ar pute fii bebe si pe urma sa nu fie!ufffff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

sper sa fi mers tratamentul dat de dr si sa fi scapat de candidda...si eu vreau sa ma duc sa fac papanicolau....mai nasol e ca la mine ziua 13 de ciclu pica vinerea viitoare...luni in a 16-a zi de ciclu o fi bine sa ma duc?

Anca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Adela, eu zic sa repeti maine testul si tinem pumnii sa fie fie bebe
Zia 24 e posibil sa fi fost prea devreme.

http://tt.lilypie.com/VB4Xp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelaalba

ALEXA- LA MULTI ANI!Multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii!

Fetelor, hai sa va intreb ca nu mai stiu ce sa cred.
In ziua 24 am facut test=negativ.ADin acea zi eu mi-am verificat mucusul sau ma rog era o scurgere care nu era tocmai alba(spre maro deschis) si era destul de lichida.Am crezut ca-mi vine cm.Am tot asteptat si verificat zilnic.Azi e ziua 27 si lichidul ala s-a albit la loc.Nu mai e maroniu.
Voi ce ziceti?
Eu am cm 26-27.Am zis ca dimineata fac un test!Se poate ca cel din ziua 24 sa fi fost prea devreme si de aceea sa fi iesit neg?
Am ovulat in ziua 13.

Parca mi-e si frica sa ma gandesc ca ar pute fii bebe si pe urma sa nu fie!ufffff!

adela ,zi-mi tu de unde stii ca ai ovulat in ziua 13,ai facut monitorizarea sau ai folosit acele teste de ovulatie?
scurgerea aceea de maro deschis poate sa fie de la nidatie..si faptul ca in ziua 24 a iesit negativ ..era devreme atunci pt un test,alte simptome mai ai ?...azi in ce zi esti?

Anca..

Mergi la inceput

Pai eu imi iau temperatura si fac teste de ovulatie + mucus;asa am tras concluzia ca am ovulat in ziua 13.Am prestat 11, 12, 13.
Azi sunt ziua 27.maine ar fii 28 deci daca fac test macar aflu daca e sau nu.

spune-mi si mie te rog, ce inseamna nidatie.Scuze , dar nu stiu.
mersi

Si simptome am de vreo 3-4 zile, ca alea de la cm.Dureri de spate, si prin burta simt ceva intepaturi din cand in cand, pe la ovare.Si mai am niste ameteli, mai rar ce-i drept.

Mergi la inceput

nidatie..este atunci cand s-a implantat outzul..adica momentul conceptiei , aceasta scrugere poate sa fie ori rozalie ori maro deschis...
eu zic sa iei un test si sa te testezi maine dimineata cu prima urina cand e cea mai concentrata cantitate de urina

Anca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

ALEXA, LA MULTI ANI ! la toate fetele.

Mergi la inceput

Bebi- multumesc mult pt explicatii.Maine fac testul.Am niste emotii!

Mergi la inceput

adela iti tin pumnii sa se pozitiveze testul

Anca..

Mergi la inceput

- fetele.
Ma duc sa fac niste cumparaturi pt week-end si mai ales testul pt maine.
Ne vedem la , maine dimineata, cu 2 liniute, sper!Sau poate mai multa duble, daca se mai testeaza cineva!

Mergi la inceput