Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 8

adra_bell spune:
Dany, si eu am Creatorul de melodii. Evei ii place oglinda si un arici (probabil), fosnaitor, dar nu ii place sa cante floricica aia, se pune pe plans.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

lumi_b spune:
Sarut mana mult pentru sfaturi si incurajari!
Mami Miha am gasit si eu pe net prospecte in care scria ca se pot administra si la sugari, dar pe cele care le am in casa nu scrie asa ceva, oricum o sa ii dau nistatin pentru ca ambroxol nu mai e cazul tuseste f putin si cred ca e mai mult din cauza nasucului.
Multumesc mult Adina pentru informatiile despre continutul de fier al laptelui. Legat de lipsa de Fe eu nu m-am panicat foarte tare, ceea ce ma sperie este lipsa de calciu, care din cate am citit poate sa provoace si convulsii.
Oricum si eu si mai ales bb meu suntem mult mai bine.
Acum sa va zic de lucruri mai placute am votat bb de Miha, Aralia si AncaD, mai spuneti-mi daca mai sunt si altii pt ca noi votam cu placere.
Mihuta la noi mesele la cerere, accentuez la cerere pot sa fie si din ora in ora, avem felul1, 2 si desert cu pauze de ras si gangureala, rare sunt zilele in care mananca cat de cat dupa un program adica la aproximativ 4 ore, si eu ma gandesc cu groaza la diversificare pentru ca nici noi nu suntem adeptii rutinei si ne place extrem de tare programul flexibil, ca sa nu ne plictisim nu de alta
Multumesc inca o data pentru sustinere!
Luminita si Stefan(10.12.2007)
Poze Stefan

Ank83 spune:
Am reusit si eu azi sa votez... ...ieri ma apucau toti nervii cand vedeam ca nu reusesc.Apropo de laptic ramas.Eu nu mai alaptez de 2 luni si nici nu mai trag cu pompa si ieri seara la baie... m-am tras de ele
si mi-a tasnit un jet drept in ochi
... ciudat ca nu am fost eu chiar laptareasa
Ank Raul
17.10.2007
Poze Raulito

Aralia spune:
quote:
Originally posted by dany26
cine are Centrul Creatorul de melodi???in cat timp vine?se plateste la livrare?
unde e atasat triunghiul muzical?ii place bb-eului vostru???
mersiiii!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZECOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Si noi avem Creatorul de melodii si ii place foarte mult Alexiei. Cel mai mult ii place calutul galben, trage de el intr-o veselie!
Si aici se vede ce deosebiti sunt copilasii nostri, Mariei de Vasari ii place ariciul fosnitor!

La noi a venit in 2 zile si am platit la livrare.
Aralia

5 Nov. 2007
www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Amy26 spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Am uitat sa va zic: Alexia de ieri se intoarce singura de pe spate pe burta!
E adevarat ca ii ramane o manuta sub ea si nu poate sa o scoata si incepe sa planga, dar totusi, se intoarce!
De cateva saptamani tot citeam aici de bebei care se intorc singurei si mi-era ciuda ca ea nu se intoarce...acum astept sa se intoarca si de pe burta pe spate.
Si azi dimineata am gasit-o invers in patut, adica cu capul in partea unde o puneam cu picioarele. Cum o fi reusit, nu stiu...
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Felicitari!!!!!

AMY si

Amy26 spune:
quote:
m-am tras de ele si mi-a tasnit un jet drept in ochi ... ciudat ca nu am fost eu chiar laptareasa

da` ce-ti veni sa te tragi de ele

AMY si

dany26 spune:
vasari adra si aralia mersi mult pt detalii!!stiu ca sunt cam intarziata cu, cumpararea acestei jucarii,...dar...si acum ma gandesc ca va voma pe ea...etc....
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Amy26quote:
m-am tras de ele si mi-a tasnit un jet drept in ochi ... ciudat ca nu am fost eu chiar laptareasasuper tare faza
da` ce-ti veni sa te tragi de ele
AMY siIUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Ank

Poze Raulito

adra_bell spune:
Nu esti intarziata. Fii-mea a inceput de curand sa fie mai interesata de ea. Si ce daca vomita? Se poate spala
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

gianina spune:
Aralia, si noi tot de ieri ne intoarcem pe burtica..si exact la fel ramane cu manutza!
Avem si noi creatorul de melodii..iar preferata noastra este jucaria cu floricele si cu frunzulita care fosneste.
Am votat si eu bebelusii nostrii!! Miha cred ca sunteti pe primul loc. Premiul este oferit de Sony... locul I o camera de filmat iar locul doi un aparat foto. Succes!
Pupici!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)