Fetele din America (103)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Andrada si Anamaria! A adormit tornada, e frinta dupa atitea salturi!

Andrada, am inteles cu acidul glicolic dar m-ai pierdut pe drum dupa aia... De unde iei tu tarite? Cum le zice in engleza? Au si ei?
Ce model e Hooverul tau? Mocheta noastra e intr-un hal... Initial am zis c-o schimbam cu parchet pe masura ce se murdareste, dar cred ca mai asteptam.

Anamaria, imi intelegi durerea - cu copii la polul opus. Ai tai macar sint de acelasi sex si apropiati ca virsta. Sa vezi cum trebuie sa stau de paza intre ai mei! Alexandru e mare si osos, Anuta e un tir de fata, are oase fine si e usoara ca pana. Alexandru o paleste pe furis, ii mai pune o piedica, faze din astea... Ea nu se jeneaza, il ataca direct! N-are treaba ca el se razbuna! S-a prins ca daca nu sint linga ei sa-i vad, eu il cert tot pe el. Asa ca il loveste si apoi tipa tot ea! Mi-a luat o vreme sa ma prind de faza asta.

Insanatosire grabnica lui Blue, nasoala faza.
Si mie imi place tare mult Laura Linney!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ramona, La Multi Ani Anutei, sa cresca mare, frumosa si inteligenta!

Eu cam trasei mata de coada azi, m-a oripilat cu ce am citit pe DC subiectul cu cainele lasat sa moara de foame in expozitie si cel cu fata lasata sa moara pe marginea drumului, asa ma apuca cate o revolta si o sila fata de astia de se numesc cica, oameni....

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu cu intarziere:

Anutza (RamonaJ) la multi anisori si cat mai multe nazbatii dragalase!!!!

Anamaria, la multi ani!!!!

Andrada, ce spor ai avut azi!!!! Eu de abia m-am invrednicit sa spal farfuriile dupa pizza de ieri la care am avut si musafiri!!!!!

Ramona, (desi nu am ten babacit, sau asa cred) eu folosesc cu succes pt scrub de fata gama St Iyves!!! (apricot scrub)

Anamaria atat costa o vizita la vet aici???? oau...David vrea 2 catei si 2 matze...in fine si o casa cu 2 piscine...cred ca e la varsta in care totul se dubleaza!!!!

Mireamara, eu am ramas socata de aseara cand am citit subiectul cu bulimia de pe site-ul eva cu promia proana...am ramas profund impresionata...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Miere si Sinzi, va multumesc. Nu e tirziu, ca miine e ziua cea mare.
La noi in familie avem patru zile de nastere intre 21-31 Martie. Sa lesini, nu alta! Anamaria, ma gindeam ca daca ne incuscrim se fac cinci... Ca pe 22 e liber, ziua aia nu-i ocupata!

Sinzi si mama e fan St. Ives. Am avut si eu. Nu sint constanta deloc, mereu cumpar alte produse, nu stiu nici eu de ce... Acum am un scrub de la Avon, e OK. Cel mai bun scrub pe care l-am avut facea de fapt un pic de peeling... Ma rog, a fost unul pe care mi l-a adus mama din China. Dar n-am de unde sa-l mai iau! Am incercat aici unul de la Jason care parea asemanator, dar nu se compara.

Andrada, nu scrie pe crema de UVA si UVB. Stii care sint ingredientele care "se ocupa" cu protectia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La multi ani ptr maine Anutei!!! sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa si sa i bucure pe mami si tati.

Eu ptr scrub folosesc faina de malai, e excelenta. Pui un pic peste un sapun lichid de fata si freci usor. Eu apoi pun vitamina A si apoi crema de fata (de ochi am ramas in pana).
Pielea ramane curata si finuta !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu acum folosesc niste produse din gama Clinique, sunt multumita deocamdata. Am adus si din Ro niste creme Ana Aslan si Gerovital. Apoi, la recomandarea cosmeticianei am cumparat de la salon niste produse Pevonia Botanica, foarte bune, dar sticlutele cam mici si foarte scumpe pt bugetul meu. Am un intreg ritual si dimineata si seara, nu mai spun ca dimineata sunt in intarziere tot timpul, desi ma scol cu 2 ore inainte de ora de plecare. Eu pana anul acesta cand am inceput sa bat spre 30 de anisori:(( nu m-a preocupat aspectul. Imi dadeam cu cate o crema din an in paste, dar am observat ca pielea a inceput sa se pateze, imi ieseau cosuri, nici in adolescenta nu am avut asemenea magarii pe fata. Asa ca m-am pus pe treaba...aaa si mai folosesc si bicarbonat, dar rarut.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Multumesc Corinadana. Eu sint vesnic in criza de crema pentru ochi. Atunci cind cumpar, o folosesc si pentru fata.
Bunica avea niste amestecuri cu miere, galbenus de ou, malai... Dar nu mai stiu cum facea! De aia nu am tenul ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pai este super cum facea bunica ta. Am sa inlocuiesc si eu sapunul cu galbenus+ miere. Numai miere nu cred ca ar merge dar adaugat galbenus se face numai buna de curatat fata.

Miere, fericito... Sa vezi ce "misto" e si mai incolo...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

tarite e wheat bran.
Malaiul vezi sa fie fin ca altfel raneste fata ( fire rosii etc) mai mult decit sa o curete. Cu cit e mai fin scrubul cu atit mai bine.

Pe crema trebuie sa scrie UVA si UVB specific altfel e numai UVB. Octocrylene e substanta care protejeaza contra UVA. UVB sint alea care fac arsuri, UVA sint alea mai periculoase care actioneaza si cind sint nori, si iarna...etc.

Eu mai curat seara citeodata, dar dimineata sint complet neprietenoasa, abia cind ajung la serviciu daca mai pun ceva pe fata.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

http://www.amazon.com/Hoover-F5914-900-SteamVac-Clean-Surge/dp/B00009R66F
asta e cleanerul de carpet ia-l cu incredere Ramona ( eu l-am luat de la Walmart se numeste Hoover 5915,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput