Adevetinta angajator pt CIC2

Adevetinta angajator pt CIC2 | Autor: alinusha06

Link direct la acest mesaj

Am nascut acum 2 sapt si trebuie sa depun cel de-al 2 dosar pt ca intru din cic 1 in cic 2,si de la primaria locala mi sa spus ca nu stie cum trebuie complectata adeverinta nu sa mai confruntat cu astfel de situatii este angaj de 6 luni (halal angajati) si nu stie nu stie nici daca mai este necesara sau nu in ea specificandu-se lucruri strict necesar pt o prima nastere,mai este necesara aceasta adev pt al 2cic ?

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Incearca s-o inlocuiesti cu decizia de acordare a indemnizatiei CIC, trebuie sa fi primit asa ceva cand ai inceput CIC 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Trebuie sa mergi la serviciu sa scrii o cerere in care soliciti CCI-2, deasemenea tb. sa ai la tine si adeverinta tip de la primarie, care va fi completata de cei de la RU sau de catre cine se ocupa la voi de personal, practic urmezi aceeasi procedura ca si prima data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by lilib72

Trebuie sa mergi la serviciu sa scrii o cerere in care soliciti CCI-2, deasemenea tb. sa ai la tine si adeverinta tip de la primarie, care va fi completata de cei de la RU sau de catre cine se ocupa la voi de personal, practic urmezi aceeasi procedura ca si prima data.

Eu am inteles de la Flori ca tocmai acea adeverinta tip nu se stie cum sa fie completata de cei de la serviciu (pe ea se trece activitatea din ultimele 12 luni, ori ea a fost in CIC1 in aceasta perioada).

Mergi la inceput