nu SuPORT!!!
Raspunsuri - Pagina 8
andabrro spune:
Heh, ce noroc pe capu' meu ca nu m-am nascut barbat - ca mai toate "calitatile" insirate aci le am. de-aia, ii zic eu lui barbate-meu, ne intelegem noi asa bine - avem aceleasi defecte!
Nu ma enerveaza nik la el, ca n-am eu nervi de risipit ...ce nu face el, optiunea 1 - ramine nefacut, optiunea 2 - fac eu ori optiunea 3 - ii spun la obect sa faca. Cum asta se intimpla numa' de citeva ori pe an si-i las si nota scrisa (sa nu "uite"), se rezolva. Si-uite-asa sintem amindoi fericiti ...
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by iulian1969g
Sa va spun si eu ce nu-mi place la sotul sotiei mele (din punctul de vedere al sotiei mele):
1) Uneori se scoala prea devreme, alteori prea tarziu;
2) Cand am chef sa ma sarute, nu ma saruta! Cand n-am chef, parca nu mai termina cu sarutarile!
3) Parca ma pandeste: cand ma gandesc si eu - ca o femeie cu multe responsabilitati ce sunt - la alte lucruri, mai serioase, atunci ar vrea sa faca dragoste cu mine!!!
4) Nu face curat imediat ce vede ceva murdar sau nearanjat;
5) Dupa ce munceste, oboseste;
6) Nu bea bere si vin doar o data pe an - de ziua lui, sa zicem -, ci mai des de atat, si asta ma scoate din minti!
7) Cand gresesc ceva, imi atrage atentia, in loc sa-mi zambeasca si sa ma inteleaga;
Pe scurt spus/scris, nu-mi place la sotul sotiei mele faptul ca nu e perfect, iar lipsa asta de perfectiune la barbati eu n-o SuPORT!!!!!! Ce credeti ca este de facut, fetelor? Voi mai puteti rabda? Ca eu simt ca mi se termina rabdarea!...
Cel mai mult ma enerveaza cand in weekend pleaca la footbal cu baietii.In fiecare weekend si asta dintotdeauna.Si ca sa iesim si noi pe undeva trebuie sa astept sa termine meciul si abia apoi....plecam
mai ma enerveaza :
-ca nu e ordonat- nu ar face ceva treaba decat impins de la spate si asa urnit cu mare dificultate - nimic din propie initiativa si degeaba ii spun mereu "nu se lipeste nimic"
-cateodata dupa fotbal bea si nu mai putem merge unde vreau eu ca de...nu mai conduce iar eu nu am carnet(si nici nu vreau ca pe urma si-ar permite sa bea mereu).
-ca sforaie
si cam atat...
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
tora97 spune:
m ar putea enerva cind se enerveaza el ca l enervez.....dar nici macar atunci nu ma enervez
in afara acestor momente il iubesc pur si simplu, sint o persoana toleranta si inteleg faptul ca sotiorul meu in special si lumea in general nu tb sa traiasca dupa regulile mele Cine spune ca ele, regulile mele sint cele mai corecte? Are si el dreptul, ca si mine dealtfel sa nu fie manipulat, sa aibe propria i lume.
Pe scurt, cred ca a trai bine cu un om si alaturi de el e MUSAI sa fii tolerant!
In momentul in care lista lui "ce ma enerveaza" e tot mai lunga apai ar cam trebui ca persoana/persoanele respectiva sa se intrebe ce e in neregula cu ei amindoi
poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
alessia105 spune:
Tora asa cred si eu ... a fi sot /sotie poate nu e niciodata perfect si daca ne dorim sa fim respectati trebuie in primul rand sa respectam ...si in plus de asta in ziua de azi avem atatea metode de a evita "enervarile" cotidiene si sa ne bucuram de viata ...fie ea si de familie
Se uita la fotbal ..treci tu la pc ( pe DC off course;) ) ...sta la pc ..timp perfect de a vb cu prietena ta la telefon sau uita-te la telenovela ta preferata ...pleaca la o bere cu baietii ..iesi si tu la un shoping cu fetele ( pe banii lui normal ) ..lasa capacul la Wc aiurea sau nu il spala ..ori pui mana si faci tu ..ori scrii bilet pe usa de la baie "nu uita sa lasi capacul si/sau sa speli wc-ul " si mai de voie mai de nevoie va face ...daca uita supimentaza cu un bilet pe usa de la frigider/hol ..." de bere nu ai uitat ..de wc ..da "
Cred ca trebuie sa intelegem ca poate el/ea ne enerveaza din "n" puncte de vedere ..dar si noi enervam la randul nostru din alte "n" puncte de vedere ...Vorbesc de lucrurile normale ...nu de cele duse la extrem ...dar oricum ar fi cred ca nimic nu poate fi de nedepasit daca exista un cuplu ...vb aia " l-ai luat ..soporta-l/o"
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
lacrabaciu spune:
Pe mine ma enerveaza cel mai tare cat de greu lupt cu propriile defecte; cand realizez cate defecte am eu ... ma ia cu ameteala ... daca as putea spune ca sunt mult superioara lui ... dar nu e asa ...
Cel mai tare ma enerveaza discutiile in care spune ca nu o suporta pe sora mea pe motiv ca el presupune ca atunci cand va avea inmormantare (pentru mama lui) ea nu va merge de la Iasi la Vrancea sa il ajute ... la fel crede si despre tatal meu sau mama mea ... in conditiile in care, cand noi am avut inmormantari la bunici, el a stat si a jucat pe calculator fara sa-si puna problema macar o secunda ca ne-ar putea ajuta ... (nici pe altii nu-i ajuta dar se asteapta sa fie mereu ajutat)
Oricum, ma enerveaza mult ca e mai sensibil fizic decat mine ... si orice raceala e un dezastru ... orice durere ...
Dar ce ma enerveaza cu adevarat e faptul ca se ascunde dupa motivul ca nu suporta spitalele si nu face vizite (cand am stat cu fiica noastra si nu a venit chiar am avut un soc ... zicea ca mai bine sa-l omor ...); cand sora lui era pe moarte (Dumnezeu s-o ierte ...) s-a suparat pe ea si nu a mai mers deloc si nici pe mine nu ma lasa (dar eu il pacaleam ca plec in alta parte)... deci ma putam astepta oarecum sa faca la fel ... si tot a fost un soc ...
Ma mai enerveaza ca nu se duce niciodata la doctor cu Diana indiferent cat de mult timp ar avea el si eu nu ...
Ma enerveaza ca "se aprinde imediat" fara sa se gandeasca prea mult la situatie
Ma enerveaza ca e un copil asa de mic ... incat niciodata nu ii povesteste mamei lui despre momentele in care este foarte fericit si, cum se vad destul de rar, sarmana femeie crede ca el e mereu necajit ... si, normal, o doare ...
In esenta, ma enerveaza egoismul lui ... (ma icanta faptul ca nu bea si nu fumeaza, nu merge la stadion, nu merge cu baietii ...)
ingridnen spune:
Treaba asta cu capacul de la WC este cea mai enervanta... si mai nou a inceput si fi-miu sa nu mai ridica capacul
astia sant...barbatii... vorba unei prietene, cu cromozomul Y nu te joci
Ingrid si Cristi 5 ani si 1 luna