Vreau si eu 2 BEBEI...

Vreau si eu 2 BEBEI... | Autor: Celeny

Link direct la acest mesaj

Salutare! Sunt Celeny, am 29 de ani si am aterizat aici ... de suparare cred. De 4 ani vreau sa am un bebe mic si ...nimic. Problema sunt eu! Sotul meu este ok. Vesnica problema OVARE MICROPOLICHISTICE, ovulatie 0, ciclu din 3 in 3... etc. Am luat 2 ani Duphaston ... si am ajuns de la 47 kg la 73, am luat Diane, Linestrenol. La un moment dat luam ELEVIT ... dar degeaba.
Am facut histerosalpingografie cu anestezie generala si trompele sunt ok. Acum sunt la a 2-a luna de clomid si degeaba...nimic, 0...
Ideea este ca vreau 2 bebei nu 1. Dar se pare ca ... nu se prea poate.
Daca este cineva care a trecut pe "aici" sa-mi spuna si daca s-a rezolvat si cum.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Celeny, noi avem probleme de fertilitate, nu probleme cu ochii. Schimba fontul ca e suparator.

Eu zic sa te calmezi un pic. Daca ai facut toate cele si au iesit bine, stresul nu te va ajuta in niciun fel. Fa dragoste cu sotul tau de placere, relaxeaza-te si vei vedea ca-ti vei atinge visul.
Sfatul meu e sa incerci un tratament naturist pt ovare micropolichistice. Au fost rezultate bune

Bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Celeni , sant o multime de subiecte aici, si un subiect unde s-au adunat fetele cu probleme gen PCOS(unde sant si eu ), si un subiect Aspirante optimiste unde de ani de zile se aduna fetele si vorbesc despre incercarile lor de-a avea un copil.
Mergi acolo la unul din subiecte si introdu-te ca sa zic asa..o sa treci mai usor peste chinul asta prin care treci si nu esti singura.
Oricum fii si tu rezonabila..macar unu sa avem..la al doilea mai vedem...noi!!
Numai bine,
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celeny spune:

Am revenit si am facut modificari in text!

http://mt.lilypie.com/8tgOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Celeny ar trebui sa faci laparoscopie si histeroscopie,ca sa fii sigura ca tu esti ok.Suntem o multime pe acest forum,dar si in afara lui care ne dorim cu disperare macar un copil...ar fi bine sa il rogi pe DD sa iti dea macar unul,nu cere neaparat doi....Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celeny spune:

Vedeti voi ... eu am mai avut 3 sarcini pe la 20 de ani si tot atatea chiretaje. Plus unul in urma unei metroragii hemoragice violente cand am ajuns de urgenta la spital. Faptul ca din 2004 nu mai pot ramane insarcinata ... e numai din vina mea. Gresili facute la 20 de ani. Pe uter am si acum reminescente de atunci.
De ce vreau 2 copii? Pentru ca ... vedeti voi, eu am un frate, pe care il iubesc ffff mult si fara de care as muri. Sotul meu a fost copil unic si, credeti-ma, este evidenta diferenta intre noi. ce ma consoleaza cat de cat este faptul ca fratele meu are un bebelus de 1 anisor care este viata mea .... mi-e dor de el continuu, si nu ma satur de el oricat de mult as sta in preajma lui.... Solutia cred ca ar fi ... inseminarea artificiala ... dar mai vreau pareri pro/contra... mai astept...
Mai vorbim dupa cea de-a treia zi de monitorizare la foliculi. La Dreptul nu merge nimic, iar la stangul sunt extrem de mici, apropape invizibili ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Chiar, de ce vrei neaparat 2 copii...
Eu m-as multumi cu unul...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am sa va rog sa continuati la subiectul Aspirantelor Optimiste (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118329) sau la vreunul dintre cele care trateaza probleme specifice.
multumesc pentru intelegere.

Roxana

Mergi la inceput