Doamne profesoare!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
Banu2268 spune:
buna fetelor
de mult n-am mai intrat .... am citit acum
elilov, si eu am patit aceeasi chestie cu, cardul.... dar eu am tinut-o pe a mea.... nu si nu si le-am si dat o foaie de la banca sa-mi vireze banii acolo si pana la urma mi i-au virat unde am vrut eu...
in legatura cu salariul bonus am mai citit noi fiind profesori de ce sa ne uitam la cel la nivel national? adica noul contract colectiv de munca BUCURESTI scrie ca avem dreptul la 2 salarii de baza acordate mamei pentru nasterea fiecarui copil....
eu la ora asta imi compun cererea pe care am de gand sa o depun cat mai repede la scoala
va pup
Banu foaaaarte fericita cu Salih
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Anca nu confunda salariul bonus primit de la scoala, cu prima de la sindicat. Sunt 2 chestii diferite. |
My mistake!
![](japonez.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Pai s-a mai discutat pe tema asta.... FNi-ul da 3 mil si FSLI-ul 2... Am depus cerere, saptamana trecuta, a spus liderul din scoala ca ma anunta cand trebuie sa merg sa ridic banii. O sa va spun si voua cat. Sper ca saptamana asta.
cocutica spune:
Da, am primit prima de la sindicat in valoare de 300 RON. Cele 2 salarii bonus inca nu le-am primit ca cica nu are scoala bani...dar sper luna viitoare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
cocutica , silvana_salajan mersi pt raspuns, uite chiar nu stiam ca sindicatele dau prima. Eu sunt la Spiru Haret, sunt curioasa ce rezolv dupa ce nasc.
Pupici si spor!34+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Banu2268 spune:
buna,
am si eu cateva intrebari....
azi am sunat la scoala si de la contabilitate mi s-a spus ca eu nu am fluturas.... ca nu le permite programul... sa mi-l dea
sunt in concediu postanatal acum. mi s-a parut ciudat voi ati mai auzit de asa ceva??????/
in schimb la noi la liceu suntem 3 in concediu de maternitate si am vorbit cu una dintre ele si mi-a zis ca are fluturas pe octombrie... la scoala inca nu am fost dar ma duc in curand ... sigur e ceva ciudat la mijloc.
voi v-ati luat fluturasele nu?
si inca ceva. cele care sunteti la FEn cui ati adresat cererea pentru prima aceea de 2 sau 3 milioane? cui i-o adresez?
multumesc va pup
emiliableau spune:
marius, te rog lamureste-ma si pe mine. de ce la calculul indemnizatiei pt cic nu se iau in calcul si banii de la plata cu ora, daca tot se retine impozit pentru acele sume?
inca o inrebare: salriile bonus pt nastere, se impoziteaza?
multumesc anticipat
Banu2268 spune:
buna mamicilor
ce mai faceti? sper ca toata lumea e bine
intru in CIC din ianuarie si stiu ca trebuie sa fac un dosar pt ismb
am auzit ca trebuie si anexa 4 din metodologie
care ? de unde o iau stie cineva?
multumesc
pa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emiliableau marius, te rog lamureste-ma si pe mine. de ce la calculul indemnizatiei pt cic nu se iau in calcul si banii de la plata cu ora, daca tot se retine impozit pentru acele sume? inca o inrebare: salriile bonus pt nastere, se impoziteaza?multumesc anticipat |