Doamne profesoare!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna fetelor
de mult n-am mai intrat .... am citit acum

elilov, si eu am patit aceeasi chestie cu, cardul.... dar eu am tinut-o pe a mea.... nu si nu si le-am si dat o foaie de la banca sa-mi vireze banii acolo si pana la urma mi i-au virat unde am vrut eu...

in legatura cu salariul bonus am mai citit noi fiind profesori de ce sa ne uitam la cel la nivel national? adica noul contract colectiv de munca BUCURESTI scrie ca avem dreptul la 2 salarii de baza acordate mamei pentru nasterea fiecarui copil....

eu la ora asta imi compun cererea pe care am de gand sa o depun cat mai repede la scoala

va pup

Banu foaaaarte fericita cu Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Citat:
citat din mesajul lui mimi_dumy

Hello, mamici si burtici

Aveti idee care este valoarea primei de nastere pe care o acorda sindicatul FEN?
L-am intrebat pe cel care se ocupa cu sidicatul de la noi de la liceu si a zis ca abia peste 1-2 sapt poate sa-mi zica.

Mutumesc.

Mimi bb2 & Daria (4 nov 2005)

Nu cred ca tine de sindicat.... Eu cred ca tb sa faci o cerere adresata conducerii - poate gresesc; uite legea:

Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pe anii 2007 - 2010
Art. 51
In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor
beneficia si de urmatoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui
copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate.

34+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Anca nu confunda salariul bonus primit de la scoala, cu prima de la sindicat. Sunt 2 chestii diferite.

My mistake! Habar n-aveam ca si sindicatele ofera prime. A mai primit cineva?

34+Sara

pozici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Pai s-a mai discutat pe tema asta.... FNi-ul da 3 mil si FSLI-ul 2... Am depus cerere, saptamana trecuta, a spus liderul din scoala ca ma anunta cand trebuie sa merg sa ridic banii. O sa va spun si voua cat. Sper ca saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Da, am primit prima de la sindicat in valoare de 300 RON. Cele 2 salarii bonus inca nu le-am primit ca cica nu are scoala bani...dar sper luna viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

cocutica , silvana_salajan mersi pt raspuns, uite chiar nu stiam ca sindicatele dau prima. Eu sunt la Spiru Haret, sunt curioasa ce rezolv dupa ce nasc.
Pupici si spor!

34+Sara

pozici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Multumesc mult de tot pentru raspunsuri.

Mimi bb2 & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

buna,

am si eu cateva intrebari....
azi am sunat la scoala si de la contabilitate mi s-a spus ca eu nu am fluturas.... ca nu le permite programul... sa mi-l dea

sunt in concediu postanatal acum. mi s-a parut ciudat voi ati mai auzit de asa ceva??????/
in schimb la noi la liceu suntem 3 in concediu de maternitate si am vorbit cu una dintre ele si mi-a zis ca are fluturas pe octombrie... la scoala inca nu am fost dar ma duc in curand ... sigur e ceva ciudat la mijloc.

voi v-ati luat fluturasele nu?

si inca ceva. cele care sunteti la FEn cui ati adresat cererea pentru prima aceea de 2 sau 3 milioane? cui i-o adresez?

multumesc va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliableau spune:

marius, te rog lamureste-ma si pe mine. de ce la calculul indemnizatiei pt cic nu se iau in calcul si banii de la plata cu ora, daca tot se retine impozit pentru acele sume?

inca o inrebare: salriile bonus pt nastere, se impoziteaza?

multumesc anticipat

Mergi la inceput

buna mamicilor
ce mai faceti? sper ca toata lumea e bine

intru in CIC din ianuarie si stiu ca trebuie sa fac un dosar pt ismb

am auzit ca trebuie si anexa 4 din metodologie
care ? de unde o iau stie cineva?
multumesc
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui emiliableau
marius, te rog lamureste-ma si pe mine. de ce la calculul indemnizatiei pt cic nu se iau in calcul si banii de la plata cu ora, daca tot se retine impozit pentru acele sume? inca o inrebare: salriile bonus pt nastere, se impoziteaza?multumesc anticipat
Dar la calculul concediului pre si post natal ti-au luat in calcul?Mie da, dupa ce am dus legea in care zice media veniturilor brute. Inainte nu au vrut, insa nu au avut ce face.In februarie intru si eu in cic, chiar sunt curioasa cum sta treaba.

Mergi la inceput