Doamne profesoare!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Hai sa va zic ceva: azi am fost pe la scoala, si contabila imi zice ca degeaba scrie in CCM despre cele 6 saptamani in care se compenseaza de la 85% la 100% acel concediu de maternitate, ca la nivel de ramura de invatamant nu s-a semnat un astfel de protocol si prin urmare nu se da. Ati primit careva acea diferenta? In ce judet? Ce e de facut?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Banu2268 spune:
elilov
despre asta nu stiu nimic
cauta totusi prin legi pe la google
despre somaj e imposibil sa nu gasesti ceva
oricum cel mai bine e sa citesti legile.
am fost la scoala si mi-am lasat decizia pe anul asta
si am intrebat-o pe secretara daca-i trebuie vreo cerere prin care imi cer bonurile si in perioada de pre/post si a zis ca nu trebuie cerere deci n-a facut gura ca n-am dreptul sau mai stiu eu ce.
si silvia... de ce nu cel mai bine te duci la inspectorat la departamentul juridic sa-i intrebi pe cei de acolo care e povestea de fapt se da sau nu acea compensare???????
Banu 32+
Salih
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan Hai sa va zic ceva: azi am fost pe la scoala, si contabila imi zice ca degeaba scrie in CCM despre cele 6 saptamani in care se compenseaza de la 85% la 100% acel concediu de maternitate, ca la nivel de ramura de invatamant nu s-a semnat un astfel de protocol si prin urmare nu se da. Ati primit careva acea diferenta? In ce judet? Ce e de facut? |
Am citit pe alt topic cum ca aceasta reglementare este valabila pt institutii bugetare care au semnat protocolul la nivelul national; noi, ca unitati de invatamant, functionam in baza acordului national la nivel de invatamant ( cu alte cuvinte, avem o lege separata)
![](plang.gif)
Intrebare: ati primit bonurile cadou pt inceperea anului scolar? La noi (in Constanta) s-au dat la cateva unitati scolare....la noi la scoala, insa, nu se aude nimic...
![](bang.gif)
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
Banu2268 spune:
fiquelle
eu sunt din bucuresti sector 2
la noi s-au dat bonurile de vineri.
am intrat in prenatal dar deja le astept pe celelalte din octombrie,.....
Banu 33+
Salih
Banu2268 spune:
a mai am si eu o intrebare
cui se adreseaza cererea pentru prima de la sindicat????????/
si as mai vrea sa stiu daca este cineva care a nascut si si=a luat cele 2 salarii acordate mamaei pentru nasterea fiecarui copil.
asta ar insemna din mai pana acum ( noul ccm s-a semnat pe 9 mai)
multumesc
Banu 33+
Salih
cecilia L spune:
S-au dau bonurile in Bucuresti, sunati la scoala sa vi le luati, nu asteptati sa va sune.....tocmai am aflat ca la mine la scoala s-au dat de 2 zile si bineinteles nu m-a anuntat nimeni, noroc cu o colega care s-a gandit azi sa-mi dea tel sa-mi spuna. Am sunat la scoala si tb sa merg sa le ridic.
Bafta si voua.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
elilov3 spune:
sper sa va faca fericite aceasta veste dragele mele
Senatorii vor sa mareasca salariile profesorilor universitari cu 74% si pe cele ale profesorilor din sistemul preuniversitar cu 54%, ei aproband marti o initiativa depusa de 13 parlamentari social-democrati. Majorarea ar urma sa se aplice retroactiv, incepand cu 1 ianuarie 2008. Propunerea social-democratilor survine solicitarilor PSD referitoare la acordarea celei de-a 13-a pensii si la cresterea punctului de pensie de la 1 iunie a.c.
Initiativa legislativa prevede modificarea, incepand cu 1 ianuarie 2008, a coeficientului de multiplicare 1 (n.r. - aplicat salariului de baza) la 400 de lei pentru toate categoriile prevazute de Legea 220 din 2007 privind cresterile salariale ce se vor acorda personalului didactic din invatamant. Propunerea apartine 13 deputati si senatori PSD, printre care se numara si fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, alaturi de Vasile Puscas sau Ion Solcanu si a fost adoptata cu 35 de voturi pentru, la limita numarului necesar unei legi ordinare.
Guvernul arata ca, in total, influentele financiare se ridica la 4.525 miloane lei, dintre care 169 milioane lei pentru cadrele didactice si personalul auxiliar, 656 milioane de lei pentru cadrele didactice din invatamantul universitar si 3.700 milioane de lei pentru cadrele didactice din invatamantul preuniversitar. Sumele mentionate reprezinta 1,03% din PIB, se mai arata in punctul de vedere al Guvernului. Senatul este prima Camera sesizata in acest caz.33+
Dimitrie
cecilia L spune:
Sa nu fie campanie electorala, pana nu vad nu cred.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
elilov3 spune:
cecilia nu ai vazut aseara la tel ca a trecut decat de o camera stai ca se opreste in cea dea doua..ihh mi scarba deja
banu eu am cautat art 53 pct 3 lit f si nu gasesc nimic de cele 2 salarii de baza primte dupa nastere...am gasit ceva decat de un salariu mediu pe unitate...daca sti mai mult lamureste-ma33+
Dimitrie