Gemenute ...cu tupeu
Raspunsuri - Pagina 5
Tzuni spune:
Multam,Olim, va pupam si noi pe amandoi
si amantrei ![]()
Vezi daca ai pomenit de togo? AM aparut! 
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
olim spune:
asa zicesora mea ca are bunica in togo si de acolo mi-o venit ideea
am uitat ca si tu esti pe zona respectiva.
am deslusit si misteru de unde te stiu, de la caminle din hasdeu![]()
mami si Alex
ralnied1 spune:
eu ma simt ca... un peste pe uscat...
sa mor daca mai inteleg ceva...
adica da, unele idei, vreo 2-3 la numar, am reusit sa mi le traduc, da' mai mult nu...
si nici n-am aflat pe cine si cu ce am suparat...
da' imi cer scuze anticipat si zic din suflet ca n-am facut cu intentie nimic rau in zona... Si pot sa ma si retrag daca e cazul. Sunt invatata cu drumurile...
Noapte buna! V-am pupat!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
olim spune:
pe mine sigur nu m-ai suparat cu nimic

stai linistita.da mesu si mai povestim
noapte buna si tie,
mami si Alex
ralnied1 spune:
ufff, o prima piatra mi s-a luat de pe inima...
Acum chiar plec la nani... Ca de vreo ora imi tot propun si nu mai ajung la pat.
Noapte buna va doresc!
Foto Ralu
ralnied1 spune:
25 martie
Reusiti sa faceti schimbari majore in viata dumneavoastra, mai ales pe plan profesional si in privinta relatiilor sentimentale.
Azi sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, relatiile de parteneriat si calatoriile in interes personal.
Puteti sa va bazati pe intuitie.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
25 martie
Multe contracte pe care le-ati amanat sau anumite propuneri pe care nu le-ati fructificat inca se pot finaliza astazi, spre satisfactia dv personala. Obstacolele majore vor disparea din calea dv si veti putea sa va vedeti linistit/a de treaba, fara sa fiti limitat/a de anumite persoane autoritare.
25 martie:
Din nou situatia financiara va reveni in atentie ta. Este posibil ca o suma de bani sa fie blocata si sa nu poti intra in posesia ei. Ai o multime de treburi trecute pe ordinea de zi, ceea ce te va obosi, cu atat mai mult cu cat nu vei gasi pe cineva cu care sa imparti treaba. Timpul liber ar putea fi folosit pentru a face o vizita unor prieteni sau pentru a iesi impreuna cu acestia.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
25 martie:
Bani: Nu este exclus ca salariul sa creasca sau sa primiti o bonificatie. Baza veniturilor . se anunta stabila, iar in caz de nevoie, partenerul de afaceri sau de cuplu va va ajuta sa obtineti venituri suplimentare.
Profesional: O zi cu sanse mari de succes, daca n-ar exista efectul destabilizator al lui Saturn, care va impinge spre decizii pripite si nu va lasa sa aveti rabdare.
Dragoste: Ati inceput sa luati lucrurile foarte in serios, va preocupa nu numai ideea de stabilitate a relatiei, ci aveti chiar dorinta de-a o permanentiza, atitudine cat se poate de nespecifica pentru firea dumneavoastra independenta.
Sanatate: Oboseala exagerata va poate da stari febrile care nu au alta cauza fiziologica si care dispar o data ce v-ati odihnit.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
25 martie:
Privind spre viitor, incepi sa te cam temi de evolutia unor evenimente, de parca nu ai fi prea sigur pe tine in perioada urmatoare. Nu te simti pregatit sau poate e doar o stare de incertitudine care te copleseste si nu te lasa sa intampini provocarile care vin cu mai multa incredere. Suspiciunea, indoiala, teama, slabiciunile – toate te influenteaza si te fac sa cam fugi de confruntare. Daca ti-ai impune, ai face fata cu brio!
25 martie:
Vei munci mai mult in saptamanile urmatoare, dar vei reusi sa-ti demonstrezi calitatile si originalitatea.
In plan sentimental ar putea sa apara noi pretendenti. Astrele iti influenteaza energia de care ai nevoie pentru a realiza tot ce ti-ai propus. Relatia de cuplu se consolideaza iar starea de sanatate este buna deocamdata.
25 martie:
La locul de munca te grabesti sa ajungi la etapa finala si sa sari peste niste etape. Ar fi mai bine sa-ti clarifici obiectivele si sa lucrezi cu rabdare si intr-un mod aplicat. Numai asa succesul este garantat. Te preocupa mai mult ca de obicei confortul de acasa. Fa ceva in privinta aceasta, impreuna cu partenerul de viata.
PS - scuzati ca nu le-am mai colorat, da' n-am mai avut rabdare...
Foto Ralu