Wedding planner

Wedding planner | Autor: liliana_28

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ma bate gandul sa imi schimb locul de munca...mai bine zis domeniul.....
In prezent lucrez la un IFN la conta dar parca nu este ce imi doresc.
Intotdeauna mi-a placut treaba cu wedding planner. Vreau sa stiu daca stiti ceva de domeniul asta adica....cum se plateste, cama care ar fii conditiile principale de angajare pentru functia asta.....

Multumesc

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

in provincie firmele din domeniul asta sunt dezvoltate reprezentativ la nivel de orase mari. In Bucuresti sunt firme si firme, mici si mari.
Depinde ce vrei.Wedding planner nu este o functie.Insasi cel care conduce afacerea este un wedding planner.Depinde ce vrei.
Vrei propria afacere sau doar sa te angajezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Sa ma angajez as vrea.......

Mergi la inceput

Cred ca trebuie sa incerci la o firma mai mare, in general firmele mici si-au facut din asa ceva o afacere de familie. E o activitate sezoniera, care daca nu se face la o scara mai mare nu poate asigura un venit constant.
Poate nu stii, dar mai ales sambetele si duminicile si chiar si vinerea sunt cele mai stresante zile.Daca lucrezi in domeniul asta din mai pana in dec nu vei mai avea vreun wek liber.
Iti mai trebuie si ceva talent,in cazul in care tot acolo se fac si aranjamentele florale.
O ocazie buna sunt targurile de nunti, cand poti imparti ceva cv.
Din pacate ele au trecut si in general inceputul sezonului gaseste o firma cu echipa pregatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Multumesc de sfaturi. Am gasit un anunt, pe best jobs, de la o firma mare cum ca angajeaza wedding planner. Sunt constienta ca weekendurile vor fii full dar daca merita....ma refer financiar.....de ce nu.

Mergi la inceput

incearca, nu ai de unde sti ce iti poate rezerva viitorul
in ceea ce priveste wek, ce sa zic , tu vei vedea
stiu situatii in care situatia financiara nu a contat cand a fost vorba de timpul petrecut cu familia la sfarsit de saptamana
bafta

Mergi la inceput