Orange - pot scapa de ei inainte de expirarea term

Orange - pot scapa de ei inainte de expirarea term | Autor: angela.c

Link direct la acest mesaj

Sa va povestesc patania mea, poate are cineva urechi de auzit, si tastatura de scris pt a/mi da un sfat.
Sunt abonat Orange de cca 7 ani, in timp am ajuns sa am trei abonamente. Eu, sotul si pt mama mea, care sta cu copilul.Am schimbat in total opt telefoane, diverse tipuri, mai mult sau mai putin performante...
In 23 dec.2007 ora 2 am solicitat la nr. 200 activarea rooming/ului, urma sa plec in Ucraina. Confirmarea mi/a venit tot pe 23 ora 10, eram deja intoarsa in tara. Facut pe 27 sesizare verbala la Orange Schop Sv. In van...
Pe 22 febr.2008 solicit iar activarea roomingului la ora 22. Confirmarea vine pe 23 febr.0ra 9. Eram in Vama Siret, la intoarcere, desigur. Ma infurii, merg fac reclamatie scrisa. Tupeu si nesimtire de nu va imaginati. Dupa ce scriu 2 pagini, pt ca nu era singurul meu offf...sa astept ca/mi inregistraza sesizarea si voi primi rasp. in scris de la Buc in 14 zile. Inchipuiti-va nu avenit nici azi. Luni seara 17.03.primesc un mesaj pe tel. daca vreau, numai daca vreau auziti,... sa aflu un rasp. la sesizarea mea sa sun la 411.
Am nervii tari, rezist sa nu fac o criza...si sun a doua zi, dupa ce ascult 15 minute pe ceas robotii lor... imi raspunde cineva...care in calitatea ei de doar...operatoare nu sta in competenta ei sa-mi dea un rasp. pe loc,...dar ...daca vreau...inainteaza solicitarea mea, altor colegi de la rezilieri...pentru ca la asta m-am gandit vazand cu cata indiferenta ma trateaza. sa astept alte 11 min pe ceas...Ia povestea de la capat,mi se uscase gura...altei biete operatoare care binenteles nu avea in atributii luarea unei decizii,...ci doar sa inainteze altor colegi plangerea mea. Aflu noutati rezilierea se face la expirarea termenului de contract ceea ce e exclus sa astept ...este in aprilie 2009, sau daca locuiesc intr/o zona fara acoperire...BINGO !! si de asta sufar. Un apel primesc 3-4 nu, fug ca disperata prin casa, ies in curtea casei, poate poate pot duce la bun sfarsit un apel. Ma leg de chestia asta si comunic , binevoitoarei operatoare problema. Va inteleg imi spune...Dar nu pot face nimic, doar sa comunic colegilor de la Tehnic si daca se confirma!!, ...ma contacteaza...si brusc...vb singura...nu mai am semnal,...mi/a fost inchis telefonul in nas...sau D-zeu stie ce s/a intamplat. Pe 26 am scadenta la plata facturii s/o platesc, sa nu o platesc? Cui sa ma adresez sa pot scapa de ei. Pt. rezilierea contractului imi cer plata in avans a abonamentului pana la exp. contractului. Innebunesc! pt. ce sa platesc ceva de care nu beneficiez, ci doar ocazional prin bunavointa...vantului, care aduce semnal...sau daca ma deplasez...in vf de deal.
Sunt in concediu pt cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani,(acum are 1,2)...pleaca sotul la servici, eu raman acasa, se intampla ceva, am nevoie de cineva...Nu am nici o posibilitate. De asemeni am acasa centrala pe lemne, care e o bomba cu ceas daca se opreste curentul... nu pot anunta pe nimeni. Am explicat toate acestea celor de la Orange si, operatoarelor de la 411...nu pot face nimic. Datoria mea este sa platesc,...si sa fiu lipsita de servicii. A lor,... celor de la Orange nicidecum sa ia masuri pt. extinderea retelei sau imbunatatirea serviciilor pt care te taxeaza.
Ce ma sfatuiti?? Cui sa ma adresez?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

la protectia consumatorului

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

pai mai da-le un telefon si spune-le ca ei nu isi respecta obiectul contractului cata vreme nu ai semnal tot timpul. vezi daca tine.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Semnal nu ai de curand, sau de la inceput?
Daca e de curand - sesiseaza, poate e vre-o defectiune, daca e de 7 ani....scuza-ma, de ce ai prelungit contractul?
Cat despre roaming, probabil ca ar fi trebuit sa-l ceri mai din timp. 23 DEC a fost duminica, urmat de zilele libere de sarbatori...

Presupunand ca reusesti sa reziliezi contractul la Orange, celelalte retele au acoperire mai buna in zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si eu am probleme cu semnalul de asta vara incepand...de atunci ma tot cert cu ei si mi se promite luna de luna ca se va remedia problema...in continuare astept...termenul limita e luna martie - au spus ca vor monta o antena pe strada mea...mai sunt cateva zile din martie...inca n-au montat-o...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela.c spune:

draga Anya, prob cu semnalul sunt de aproape 2 ani,...perioada sarcinii si de cand am fetita, am stat la tara, unde avem o casuta. La inceput nu au fost f mari prob cu semnalul...cam de juma de an sunt mai...mai...Cat despre activarea rooming/ului mai din timp nu se pune problema, e un servicu non stop...care nu are legatura cu vre/o decizie umana,...se face automat de sistem, roboteria nu a functionat...o data, dar de 2 ori?,...pt un trelefon, dar pt.2?...si pe 13 martie, pt unul a functionat si pt al 2/lea, respectiv cel pe care/l foloseste sotul nu...
M o o r...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

1 aprilie Orange ne-a tras o gluma-jumate de Romanie nu a putut vorbi la tel mai bine de o ora.Explicatiile lor- puerile. Din cauza lipsei de respect de care dau dovada cei de la Orange, vineri de la ora 13 la 14 alatura-te noua si inchide-ti tel. In feul asta o sa piarda niste sute de mii sau milioane de euro. DA-L MAI DEPARTE LA CAT DE MULTI UTILIZATORI ORANGE !

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Marti dupa-amiaza, īn jurul orelor 15,30 - 18.00, reteaua de telefonie mobila din Romānia nu a putut fi folosita. Abonatii Orange au primit mesajul "eroare de conexiune". Probleme au avut mati dupa-amiaza si abonatii Vodafone. Coincidenta sau nu, īn acelasi interval orar aeronava Air Force One, care īl transporta pe presedintele american George W. Bush survola Romānia.

Īntr-un comunicat remis marti seara presei, compania Orange punea aceasta problema pe seama sectionarii fibrei optice īntre Timisoara si Caransebes. "Fibra optica Orange a fost sectionata īn doua locuri, la Timisoara si Caransebes si din aceasta cauza comunicatiile atāt cele de voce cāt si cele de date au cazut total īn zona Transilvania-Banat dar au fost afectate si alte zone. Cauzele producerii rupturilor sunt īnca necunoscute", se arata īn comunicatul Orange.

"Bruiaj din motive se securitate"

Explicatia este considerata īnsa de multa lume doar ca o acoperire a cauzei reale, care ar fi, īn opinia celor mai multi abonati Orange, bruierea comunicatiilor. "Lumea a crezut ca vinovat este Bush din cauza experientei. Si data trecuta cānd acesta a vizitat Romānia comunicatiile au fost bruiate si au aparut numeroase probleme. Explicatia celor de la Orange, cu fibra optica sectionata, este doar o īncercare de acoperire a problemei. E clar, comunicatiile civile au fost bruiate din motive de securitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

roamingul se poate activa/dezactiva din webcare fara a mai fi nevoie sa dai jde telefoane.
webcare iti da posibilitatea sa faci multe chestii evitand vorbitul cu robotul de la 411.personal de cand e activ webcare aproape ca nu am mai avut nevoie sa sun la 411.
oricum mi se pare ciudat ca dupa 7 ani sa ajungi la concluzia ca orange sucks(nu ca ceilalti ar fi mai presus).

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Acelasi raspuns ca espiritu

Plus, consider ca e datoria ta sa te asiguri ca totul e ok inainte de a iesi din tara. Nu suni din vama ptr activarea roamingului. Adica eu nu asi pleca fara sa ma asigur cel putin cu o zi inainte ca e totul ok.

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput