Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(6)
Capitol 1 Capitol 2 Capitol 3 Capitol 4 Capitol 5
Listutza fetelor nascute in 1975
1.Corina75 7.ian.1975
2.Codruta grg 12 ian.1975
3.florentza 14.ian.1975
4.Lorikay 14.ian.1975
5.karina_catalina ] 23.ian.1975
6.emanuele4u 25. ian 1975
7.natynic 25.ian.1975
8.adana. ??.ian.1975
9.ioana 5. febr.1975
10.Criss75 20. febr.1975
11.Oliv75 15.martie.1975.
12.ocebine martie.1975
13.miria-cristina 17 aprilie.1975
14.ciuf 26.aprilie.1975
15.aidaciolac 1 iunie.1975
16.Luna75 2. iunie.1975
17.rosa sinensis 11.iunie.1975
18.RamonaD 1. iulie.1975
19.mir3lly 22.iulie.1975
20.stefiuta 19.august.1975
21.mamacapra 8 septembrie.1975
22.siminoc 25 oct.1975
23.Monica-elizabet 29.oct.1975
24.aldaesme 30.oct.1975
25.georgi75 6. noiembrie.1975
26.rolo 7. noiembrie.1975
27.ana-miti 10.noiembrie.1975
28.Luminel 10.decembrie.1975
29.monah
30.Octavia75 02 august 1975
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Raspunsuri
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
va
pe toate
Aida, da un semn cat de mic
Luna
sa ai numai vesti bune
noi astazi avem serbarea pentru Pastele catolic la scoala...asa ca mergem cu mic cu mare s-o vedem
o zi buna tuturor
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Luna75 spune:
si noi am avut prima petrecere la gradinita - insa era doar pentru copii
cu ocazia zilei mamei am primit si primul cadou de la fetita mea cu textul (la care s-a cam incurcat)insa mesajul foarte emotionant:fie ca iubirea ce ti-o port sa creasca zi de zi ca si florile pe care le-am plantat special pentru tine
in rest nimic bun...insa va fi
sper
o zi foarte buna si mult noroc si Aidei -si sper ca si la ea sa sufle
"vantul schimbarii"
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
wow Luna ce emotionant
fetitza mica
Aida, pe unde sunteti acum? 
noi suntem bine, asteptam mini vacacantza ![]()
va
pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:

pe unde sunteti, abia am mai gasit subiectul
noi suntem cu totii acasa astazi caci alex are liber de la scoala...ce bine ca ne-am trezit un picut mai tarziu ![]()
sa aveti un we fain
Editez ciuf
si multumim pentru vot
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Luna75 spune:
va doresc si eu noapte buna!
eu nu am avut de cateva zile buna asa ceva insa in noptile albe vin ideile
geniale
m-am hotarat ca zilele astea sa nu ma lungesc prea mult la vorba deoarece in curand vreau sa ma "reprofilez" in ceea ce priveste activitatea de pe forum ceea ce inseamna ca ma apuc de scris jurnal -neavand experienta in domeniu apelez printre altele si la ajutorul vostru pentru a-mi spune in caz ca sunteti cititoare de bloguri cam ce "calitati" apreciati atunci cand cititi un jurnal si cam ce teme va capteaza interesul?
eu ma gandesc sa ma axez pe anumite teme ca:preconceptii/prejudecati/prietenie/despre a fi forumist/sanatate/ingrijire corporala si inca multe altele evitand chestii de genul: ![]()
Azi e soare,ce bine imi pare sau
evitati lactatele caci fc rau siluetei - teme interesante de altfel care ar avea succes daca ar fi insotite si de detalii
in acelasi timp nu imi imaginez sa scriu despre viata mea amoroasa/povesti siropoase utilizand metafore si figuri de stil elaborate
apropo voi aveti jurnal?
monica-elizabet spune:
quote:
Originally posted by Luna75
va doresc si eu noapte buna!
eu nu am avut de cateva zile buna asa ceva insa in noptile albe vin ideilegeniale
m-am hotarat ca zilele astea sa nu ma lungesc prea mult la vorba deoarece in curand vreau sa ma "reprofilez" in ceea ce priveste activitatea de pe forum ceea ce inseamna ca ma apuc de scris jurnal -neavand experienta in domeniu apelez printre altele si la ajutorul vostru pentru a-mi spune in caz ca sunteti cititoare de bloguri cam ce "calitati" apreciati atunci cand cititi un jurnal si cam ce teme va capteaza interesul?
eu ma gandesc sa ma axez pe anumite teme ca:preconceptii/prejudecati/prietenie/despre a fi forumist/sanatate/ingrijire corporala si inca multe altele evitand chestii de genul:Azi e soare,ce bine imi pare sau
evitati lactatele caci fc rau siluetei - teme interesante de altfel care ar avea succes daca ar fi insotite si de detalii
in acelasi timp nu imi imaginez sa scriu despre viata mea amoroasa/povesti siropoase utilizand metafore si figuri de stil elaborate
apropo voi aveti jurnal?
Luna, ingrijire corporala merge f bine cu slabire, dieta...si am vazut ca te pricepi...asa ca nu o lasa de-o parte
eu nu am jurnal...
am sa fiu cititoare fidela
si spor la "treaba"monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Luna75 spune:
crezi ca stilul asta...nu mai scriu formula
magica e vorba de o pagina de la Gemenute ar prinde la un public care "nu ma cunoaste"?!
caci cu fetele de acolo suntem prietene dintotdeaua si sper ca pentru ...totdeauna
dar tu de ce nu dormi? poate fusul orar e de vina?!
monica-elizabet spune:
tocmai te-am citit la gemanutze ![]()
Luna, cum se zice...ai papagal
esti bazata cu informatii asa ca, hai la treaba! ![]()

si toate temele enumerate de tine merg imbinate cu maiestrie ![]()
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
aaa...si de dormit nu dorm fiindca la noi abia e 22:14 ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
asa ca, hai la treaba!
si toate temele enumerate de tine merg imbinate cu maiestrie
daca am aprobarea si sustinerea
inainte si adevarul e ca ma distrez copios si mai mult voi fi ocupata cu
scrisu'si nu voi incerca sa raspund fetelor la o intrebare existentiala Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.