Inseminare (24)
Raspunsuri - Pagina 15
leonardo2007 spune:
inca ceva,
nu mi-a zis daca am interzis sex zilele astea sau nu. e vreo interdicie dupa Inseminare?
http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png
iaura21 spune:
felixmersi pt. raspuns
eu sunt la Cluj la dr. Micu ,cel mai renumit din cj,nu merg demult la el si m-am mirat ca nu face eco dupa pregnil pt a vedea dak e ovulatie, oricum data viitoare o sa-i propun eu
cand mergeam la alt dr. facea eco si dupa si am avut ovulatie deci s-au spart foliculii, dar el nu face IA si m-a trimis la alt dr.
eu am facut testul de sarcina in z15-neg
tu poti sa-l faci in z14 nu mai repede ca n-are rost sa te stresezi
iti urez succes

iaura21 spune:
leonardo cred ca poti face
adoua sau atreia zi asa am auzit pe aici ca ar ajuta

felixam auzit ca clomifenul (clostilbegit) scade grosimea endometrului cica ar fi mai bun pt endometru ova-mit ul,eu am luat tot clostil. mai demult dar am avut endo. bun
child spune:
leonardo , mie doctorita mi-a spus ca a doua zi dupa inseminare sa avem program artistic, dar eu am facut procedura simpla, nu cea dubla. O sa-i propun ca luna aceasta sa facem si noi procedura dubla.
Vroiam sa-ti mai spun ca eu dupa inseminare, timp de vreo 10 zile tot am simtit intepaturi si jena, poate era doar impresia mea. Oricum, nu a fost sa fie, poate luna asta.
Maine ma duc la monitorizare a 8-a zi.
Succes tuturor fetelor!!!
eu
anaconda2 spune:
Buna fetele ! vreau sa va intreb care dintre voi a mai facut stimulare cu Gonal ptr IA .
mari_lolutza spune:
ANACONDA2, eu am facut luna asta stimulare in z 3-6 cu closti si z 7-10 cu gonal si am avut 2 foliculi de 22 mm. In z 14 am facut inseminare. 
anaconda2 spune:
eu am facut doar 4 injectii cu Gonal , incepand din ziua 3 , si m-am oprit . Aveam in ziua 8(ieri) , vreo 5-6 foliculi , de peste 17mm ! Azi am facut pregnilul , si duminica fac IA .
Eram cam nelamurita daca asa se intampla de obicei la stimularea cu Gonal . Stiu ca mai mult se da la FIV , ptr ca e puternic .
florela30 spune:
salutare, fetele! Dupa cum am spus luna aceasta am avut dreptate cu simptomele pe care le-am avut: azi e prima zi a CM. Asta e, mergem mai departe si luna asta sa speram ca o sa fie mai bine. Nu stiu de ce am eu o presimtire ca luna asta se lasa cu
.
leonardo si celelalte fete care urmeaza sa faca inseminarea va astept cu vesti bune ca sa ne mai creasca si noua moralul.
mara80 spune:
fetele care au facut inseminare,ati putea sa-mi spuneti si mie cam cat v-a costat procedura simpla si cea dubla?multumesc!
mara
leonardo2007 spune:
buna mara80,
costurile depind de unde faci inseminarea.
la mine a fost la medlife : simpla e 680 ron si dubla e 1000 ron
+ ecografia din Z13 pentru monitorizare ovulatie (parca 150 ron sau 170 RON)
http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png