Inseminare (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

draga FLORELA
povestea mea seamana destul de mult cu a ta,de 6 ani ne chinuim si noi sa avem un copil,dar acum cateva luni am mers la medic sa vedem ce se intimpla.eu nu am facut nimic,nici laparoscopie si nici hsg si urmeaza luna asta hsg.am emotii pt ca imi este tare frica.am facut 2 inseminari si tot nu am ramas gravi.simptomele pe care le descrii tu si eu le-am avut ca si tine dar nu a fost sa fie.poate mai ai o sansa atata timp cat nu iti vine ciclul.am avut foliculi la fel ca si tine si spermograma de 50 mil.tot ca si tine.
poate tu o sa fii o norocoasa.
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna IAURA 21
succes la a 2 a IA
sa ma tii la curent cu noutatile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

buna, anamy. in ciuda simptomelor inca mai sper. E bine sa faci hsg ca sa vezi cum se prezinta trompele. stai linistita ca nu e asa de rau. O sa simti o durere ca la ciclu atunci cand iti injecteaza substanta de contrast. E bine sa ai la indemana no-spa sau algocalmin. eu la prima am avut si niste frisoane dupa interventie, mi s-a spus ca a fost o reactie la substanta de contrast si mi s-a prescris si flamexin cate o capsula timp de 5 zile. succes si sa auzim vesti bune.
iaura21 multumesc ptr urare si normal ca mergem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

buna fetelor ! e cam liniste pe-aci....
Eu am fost azi la monito ( ziua 6 a cm) . Dupa 4 injectii cu Gonal , deja am foliculasi la greu , sunt mai multi , insa....in devenire , doar unul e mai mare , de 16 mm . Vineri merg din nou la monito , asteptam sa creasca...., si probabil tocmai marti o sa fac IA (a 3 a...) . Si sper sa fie ultima !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

buna!

Elly mi-am activat pm, astept mesaj.

Vio dr Dracea este la spital, eu merg la ea, poti suna sa te programezi doar ca dureaza ceva pana iti vine randul.

eu ma simt binisor, sunt la ziua 3 de closty, doar ca am avut o durere de cap destul de puternica si ma gandesc ca e vreun efect al pastilelor.

pentru cele care asteapta rezultatele inseminarii, le doresc sa aiba doua liniute rosii luna asta, iar pentru noi restul, productie cat mai mare la foliculasi, si cine stie poate luna asta reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio05 spune:

buna dimineata,
mercik roxana, o sa merg luni la marinescu pt monitorizare si poate o gasesc pe acolo sa vorbesc cu ea.
luna asta mergem pe ciclu natural si cred ca luna urmatoare incepem iar stimularea si IAS.
va doresc o zi buna la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Florela- bine ai venit
Mult succes- sper sa nu-ti vina rushii si sa ne dai vesti bune II
Iaura - imi pare rau
Anaconda- mult succes si sa sper sa reusesti de data aceasta

Vio05- luni ma duc si eu si Raxana la monitorizare- la ce ora te duci??

Fetelor mult succes.
Eu nu imi pun mari sperante luna acesta - stiu ca nu voi ovula - insa din luna mai sper sa am si eu macar un folicul cu stimulare.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Roxana- ti-am trimis msg pe PM

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio05 spune:

elly- eu sunt din Galati si trebuie sa ajung luni pe la 9.

Mergi la inceput

Eu voi ajunge la sp. pe la 11.30
Roxana- cred ca ajunge mai devreme.

Cine stie poate ne vedem pe acolo

Elly

Mergi la inceput