Inseminare (24)
Raspunsuri - Pagina 10
vio05 spune:
multumesc pt raspunsuri
o sa incerc azi sa mi fac programare la acest nr de telefon. eu stiam ca acolo se fac programari doar prima data cand mergi la giulesti pentru sterilitate, iar eu am facut o laparo, doua IAS, o cauterizare toate la marinescu. sunt pacienta cu state vechi.
zid
rocsy2007 spune:
salutare fetelor. am facut inseminare acum 2 saptamani pe 20 martie. ieri dimineata am facut testul si din pacate e negativ

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
elly_me spune:
rocsy- imi pare rau 

Sa nu-ti pierzi speranta.
O sa reusim noi toate -o sa ne mutam la "odisee" si dupa aceea o sa cerem sfaturi mai departe la "clubul scutecelor" si o sa ajungem si la "adolescentii"
Mai avem putinel.

Elly
http://tt.lilypie.com/tppRp2.png
leonardo2007 spune:
buna elly_me
eu merg la monitorizare marti dimineata (Z13). daca totul e ok (cu foliculii si endometrul) voi face inseminarea (dubla procedura).
http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png
lorelai_lorelai spune:
Dragelor, acum am ajuns acasa.Azi, Z12 a cm am fost la eco si ....cred ca e cam slaba productia, un folicul de 9 pe os si endo de 5.Mi/a zis marinescu sa fac un eco transvaginal peste 4 zile la mine in oras si sa sun pt a vedea ce facem mai departe.Eu am cm de peste 32 zile si din aceasta cauza poate ca nu am toate cele la parametrii normali...Deci, astept!
roxanaiuliana spune:
buna fetelor!
nici la mine nu a reusit prima inseminare, asta e, mergem mai departe!
mi-am facut programare tot pe 14, doar ca la 10 30, am vazut Elly ca tu mergi la 12, dar la cat se asteapta pe acolo cine stie poate ne intalnim. mie mi-a dat sa iau ova-mit dar nu am fost la mai multe farmacii si nu am gasit,cred ca voi lua clostybegyt am inteles ca are cam aceiasi compozitie.
fetelor sa vin iepurasul cu
la toate cele care isi doresc!
va pup
anaconda2 spune:
buna fetele ! sunt ziua 2 , si urmeaza sa fac cea de-a 3 a inseminare . mi-a spus dr T ca de data asta sa fac stimulare cu Gonal F de 75ui . Sa incep din ziua 3 , deci de maine , apoi joi sa merg la monitorizare . Ce n-am inteles eu , si nu a specificat.., CATE zile sa fac injectiile astea ? eu am cumparat deja 4 , ptr du-lu-ma-mi , apoi urmeaza monito , joi. Voi ce ziceti , cele care ati mai facut ?! Cate zile se face stimulare cu Gonal ?
Oricum , fac inclusiv miercuri , si joi o sa-mi spuna daca mai trebuie sa fac sau nu . Insa vroiam sa stiu si eu dinainte.... ce reactii dau , daca sunt dureroase ..etc . Deci cele care au mai facut , dati-mi si mie un raspuns va rog . ori aici , ori pm
Plus de asta , nici nu stiu unde sa merg sa le fac !! nu vreau sa ma dau pe mana la vreo asistenta care nu stie sa faca ...Ca gonal-ul e o injectie "pretentioasa" ! care dintre voi a mai facut injectii cu gonal , singure , sau a facut la altcineva ? faceti-mi-le si mie :)) !
child spune:
Buna fetelor, nici la mine nu a reusit prima inseminare, azi z1. De maine incep iar tratamentul de stimulare Ova-mit 2/zi.
Succes celor care au facut inseminare si asteapta rezultatele.
Tuchi , cum stai, este sau nu sarcina?
eu
ioana_p76 spune:
Anaconda, gonalul se face subcutanat, in burtica. Trebuia sa-ti zica dr si cate zile sa faci injectia, dar daca te duci dimineata la monitorizare nu e problema, ca daca mai e nevoie sa faci, iti va zice el.
De durut, injectiile cu gonal nu dor prea tare, mai ales daca se fac incet. Si reactii adverse, nu stiu sa-ti spun, eu le-am facut mereu combinate cu altceva, cu suprefact si merional, deci chiar daca ar fi fost vreo reactie, n-as fi stiut de la care din ele este.
Nu este o regula de cate injectii cu gonal sa faci, este in functie de cum reactionezi la stimulare si asta se va vedea la monitorizare.
Mult succes!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
anaconda2 spune:
ioana_p76 , nu mi le pot face singura ! cine sa mi le faca ?? tu ti le-ai facut singura ? nu vrei sa ne intalnim sa ma intepi si pe mine :)) ??