Despre spitalele si doctorii unde ati nascut (2)
Raspunsuri - Pagina 24
xelena spune:
Buna, si eu sunt pacienta d-lui dr catalin haiduc de la spitalul filantropia, insarcinata in 35 de sapt. Deci ma apropi cu emotie de marele eveniment si tare mi-as dori sa aflu mai multe despre cum decurge o nastere la acelasi dr si spital ca sa fiu in tema cu tot ce-mi trb. Imi poti da te rog o adresa de mess sa vb mai in detaliu legat si de bani si altele?
florina_g spune:
Buna fetelor!
A nascut vreuna din voi cu dr Ciprian Pop Began de la Elias?imi puteti da cateva informatii?
Haller spune:
buna ziua!
imi poate da cineva informatii despre doctorita gorcea andreea de la spitalul giulesti?daca a nascut cineva cu ea si cum este?
Haller spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Haller buna ziua! imi poate da cineva informatii despre doctorita gorcea andreea de la spitalul giulesti?daca a nascut cineva cu ea si cum este? |
am revenit cu noi informatii!
am nascut cu doamna doctor Gorcea Andreea si sunt foarte multumita.este o profesionista si o recomand cu incredere.am sunat-o la ora 5 dimineata si a venit la spital,ceea ce alti doctori nu fac.in plus te incurajeaza si iti da incredere in tine!
Lyette spune:
Va salut doamnelor!
Oare nu ar fi posibil sa impartim acest subiect pe orase, asa cum e la subiectul despre FIV?
Ar fi mult mai eficient!
Eu caut informatii despre GINECOLOGIE I CLUJ-NAPOCA, MEDIC CRUCIAT GHEORGHE!
roxiandree spune:
Sunt o pacienta adr.Budu Antoaneta gravida in 6 saptamani , urmeaza sa nasc la CF2 .
AMY2012 spune:
cum este la bega in timisoara?as vrea sa imi cumpar eu firele,daca se poate,iar ca medic ce ziceti de dr nicodin?
XIO spune:
Nu stiu cum e dr de care spui, la Bega sunt conditii OK, iar despre fire trebuie sa discuti cu medicul, el iti va spune de ce fire are nevoie si ce sutura iti poate face.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro