Piatra Neamt, Perla Moldovei (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mai Lora, bine ca ai zis, sa stiu sa scot bani de pe card. Ca la cat mananci tu, cu banii ce-i am eu prin buzunare, raman amanet la spalat vase acolo

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by carmenstefi

saluti emma,ai un bebe superb!!! sa-ti traiasca!!!!te asteptam si pe tine la intalneala.

carmen si stefi.

multumesc frumos!
sa vedem daca pot veni ca noi (eu cu andrei) suntem singurei acasa si n-avem ajutoare din pacate. nici caruciorul nu-l pot scoate singurica..e greu..dar vedem. stabiliti ceva sigur si vad eu daca pot veni ori ba. pupici!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bai, ma jugnesti...adica nu-s io dama fina, nu mananc precum vip-ele??? Doar ciugulesc...bine, ca ciugulesc dintr-o friptura cat farfuria si cu cartofi alaturi, e partea a doua....si dupa si dintr-un rechin....tu da-mi mie cardu' cu tot cu pin ca ma descurc io!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Fetelor, Laura vine maine in fusta scurta...sa nu aveti un soc...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

Fetelor, Laura vine maine in fusta scurta...sa nu aveti un soc...

Lora, mami de Iustina

bai, termin-o, ca rad cu lacrimi si o sa ma dea afara astia. Si nu mai scoate vorba din casa!

(explicatie: tocmai i-am povestit pe mess Lorei cum acu o saptamana m-am epilat un sfert de picior, apoi a sunat telefonul si am ramas asa, ca am primit o invitatie f. tentanta si am plecat val-vartej de acasa)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Pai io zic asa....pana ma da afara sefu' si nu mai pot scrie....: daca tot Laura vine-n fusta scurta si Dana e schimbul 2, ne vedem seara la 11 la Savinesti, la streaptease (sau cum s-o fi scriind)...asa vine si Dana si se poate desfasura si Laura in voie, ca asa sexy cum o sa fie cine stie ce rumori o face in randul populatiei masculine... Am dreptate? AM!

P.S.: Dana, sa nu sari la mine, ca plec la 16.30 azi...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Ema, nu poti lasa copilul cu tata lui si sa vii singurica vreo ora?

Marani dar ce are fata ta cu farfuria mea? Promit sa mananc frumos! (nu te supara, asa suntem noi puse pe poante de vreo doua zile. Cred ca am luat vreun virus!)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Bai Lora, cred ca s-o defectat DC-ul ca numai noi doua mai scriem pe aici. Cred a numai la noi merge

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

De vreo 18 ani ma urmareste o intrebare....oare de ce in sc. generala profa de mate imi lipise poza la panou si scrisese dedesubt "Gaita sefa"??? Ca io nu-mi dau seama....

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

A, si oare din ce motiv greu de inteles in liceu profa de istorie cand intra in clasa imi spunea sa ies eu ca nu-mi pune absent, ca sa poata sa-si tina ora???? Ca nu ma prind..
Gata, tac. Pa!
Cred ca tre' sa-i dau lui Admin un purcel sa nu ma dea afara de pe DC....

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput