Fetele sexi din zodia Varsatorului (5)
Raspunsuri - Pagina 16
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Ce faceti?
Vad ca e cam liniste pe aici.
Ramona, pupici multi lui Teo. 

Fetelor, va pup pe toate si va astept sa mai intrati pe-aici. Alta data era mai multa activitate. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Da pai Gina se pare ca am ramas numai noi doua , ca la inceput iti amintesti![]()
Si noi va 

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Da, Ramonel ,asa e, dar lasa, ca pana la urma tot or sa mai intre fetele. Or fi prinse. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 

ramyteo spune:
PAi da Gina da de o luna si mai bine? Sa fie prinse in treburi?
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Nu stiu ce sa zic, Ramonel, poate au luat si ele o pauza de intrat pe forum, ca alta data se umpleau aici pagini intregi, nici nu aveam timp sa fac capitol nou. Se vede ca a venit vara, lumea iese mai mult pe-afara! 

multi tie si Teolinei nazdravane!
Pupici multi la toate varsatoarele sexi! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

gina_butnaru spune:
Fetelor, am reusit, in sfarsit sa pun pozele si filmele de la Breaza in "Poze Razvan, mami si altele" si "Filmulete", daca vreti sa le vedeti.
Mai am si de la tara, de week-end-ul trecut, dar sa vad cand reusesc sa le iau de la fratele si de la sora mea, ca nu am avut apartaul la mine.
Va pup pe toate! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

ramyteo spune:
Gina am vazut cateva poze ca mai mult nu am reusit ca teroristul de Tibi cu terorista de ficasa....ma sacaie
dar am sa ma uit maine promit

tie si lui Razvi mic si dulce.
Aaaaa, am uitat sa iti zic ca am ras de Tibi al tau, ce figura e....
Teo
Perlute
dana7mi spune:
Bine v-am gasit varsatoarelor!
vad ca pe 7 februarie nu este nimeni .... asa ca ma inscrieu si eu in lista voastra. Ma primiti?
ramyteo spune:
Dana normaaaaaaaal ca te primim
bine ca neai gasit si speram sa ne scri cat poti de des ca avem aici fetele noastre cred ca sunt super ocupate de nu ne mai scriu, nu stiu ce au patiti da nui nimic ca leam pregatit 
Asa ca
de la noi
Teo
Perlute
dana7mi spune:
ramyteo, multam' de primire. Si eu sunt ocupata, ba cu munca, ba cu nazdravanul meu ...are aproape 2 ani ... care imi rapeste mai tot timpul liber ... dar sunt virusata si de internet ... asa ca nu scapati usor de mine.