Colectia de toamna-iarna 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

camelia_daniela,eu din tot ce ai pe reteta nu i-as da decat siropelul de tusa ,restul sunt trecute in caz de...feba ,sau rosu in gat.sincer mie nu imi prea convine sa-i dau fetei antibiotice pt ca ii scade imunitatea de la ele.sanatate multa.

lavi ,iti multumesc din suflet pt linkuri.te astept la Cluj sa dau sucul si praji

negara_cristina,felicitari si succes in continuare.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Doamne fereste, cami la "inceput de raceala", Klacid?

Sanatate multa colectiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, treaba cu "inceput de raceala" am citat-o de la "mirificul" sot care , se pare ca asa a inteles! L-am intrebat si eu de ce n-a mai cerut lamuriri si iarasi mi-a dat un raspuns evaziv "lasa, dom'le ca stie omu' ce face, ca doar nu i-a dat antibiotic degeaba!". Imi bine sa-l arunc de la etaj!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Din pacate nu prea mai apuc la comp, sunt toata ziua la apartament si am o groaza de chestii de facut....acum mai nou parca toate merg pe dos, ieri am descoperit ca ne curge o teava (de fapt vecina de jos a descoperit), azi au venit aia cu mobila si nu stiu ce draci de masuratori a facut toanta aia de acolo, ca nu s-a potrivit decat patutul, restul l-au luat inapoi sa-l modifice si e gata abia sapt viitoare...si eu care vroiam duminica sa incepem sa ne mutam..., domnul sot a plecat in Delta pana duminica asa ca am ramas eu cu toate pe cap, inlcusiv Miruna care nu mai vrea sa stea decat cu mine, a intrat in epoca "NU" si "TACI", cum ii spui ceva, cum iti spune ori ca nu vrea, ori, simplu, sa taci. Va dati seama deci ce e pe capul meu...nici sa mor nu am timp.

Pupici la toata lumea si sanatate bolnaviorilor!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cami, uite o mostra aici. Nu se vede prea bine ca e in mare parte doar trasat in creion, dar ceva-ceva tot se distinge.
madau, deja va mutati? Toti 3?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noi am fost azi afara cu tricicleta Hauck luata de la Quelle. Mare dezamagire! Ghidonul nu se blocheaza decat maxim 5 secunde, Ilinca o directioneaza in toate sensurile, a fost un chin sa facem un mini-tur de Poli. Deja o regret pe cea pe care o puteam directiona eu. E posibil sa fie un defect de fabricatie, poate de aceea era si asa ieftina fata de ce am vazut la alte firme.

Madau domnul asta al tau e de groaza!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori! (Imi vine sa le zic tot bebei)

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli m-ai pus pe ganduri cu trici...si eu tot pe aia pusesem ochii..imi iau gandul de la ea

Negara deocamdata ne mutam doar 2...speram insa ca intr-un viitor cat mai apropiat sa ne "reintregim"

Nu-mi vine sa cred, sta Miruna de 1 ora la desene...am apucat si eu sa mananc si sa mai trag cu ochiul pe aici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

Cami, uite o mostra aici. Nu se vede prea bine ca e in mare parte doar trasat in creion, dar ceva-ceva tot se distinge.
madau, deja va mutati? Toti 3?

Cristina & Elise-Stefania

Cristina, deja arata suuuper! imi imaginez la final ce frumos va fi! Am distins pe-acolo cateva personaje tareee indragite de Daria, unul dintre ele e Jiminy Criket

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Salutam colectia!
io-s (auto)exilata la tara, ma intorc in city saptamana viitoare cu ocazia lu' NATO, sunt .
in mare noi suntem bine, anais a bagat azi o enterocolita mica, fara febra = fara pb. va mai zic maine sau cand oi mai avea timp sa intru pe net daca s-a ingrosat gluma.
in rest: padurea, floricelele, broscutele, betoniera, calu', gainile, popcorn la gaini, cocosu', bondareii, azi am vazut si un sarpe in padure. io-s cam varza de oboseala, da' copiii sunt f fericiti. in fiecare seara "produc" o masina de spalat rufe - au tarana si nisip si-n pamapersi. intr-o buna zi o sa pun si poze...
anda, pachetu-i gata, saptamana viitoare il predau
(faza ieri cu andrei - ne imbracam sa mergem in sat. plecam cu tot alaiul, iesim pe strada ulita, andrei:"da' unde-i satul?" ii explic eu ce-i aia sat, bla-bla, mai mergem doi pasi si incepe sa urle"da' unde-i bagajul?" si tot asa, intr-una, unde-i satul? el vrea in sat, unde-i bagajul, unde-i satul lui? m-a omorat cu zile, dupa 20de minute ne-am intors acasa ca nu mai rezistam la stres, i-am zis ca mergem alta data in sat )

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata de la noi!

Multa sanatate celor care mai sunt bolanviori si refacere rapida convalescentilor!

Zile grele, tati plecat fte mult, eu de la birou de la 9, la 5 acasa nemancata, obosita, tracasata....

Ana plange si face crize de nervi din orice ... plang si eu cu ea pt ca nu mai stiu cum sa o iau si de ce face asa urat, niste nevricale care ma termina si depasesc. Din senin o apuca: plange pt ca nu-i iese ceva, pt ca si-a amintit ca nu i-a iesit acel ceva, pentru ca vrea sa planga, pentru ca nu i se da atentie, pentru ca i se da prea multa atentie. Sincer, nu mai stiu cum sa fiu mai si mai aproape de ea, si simt ca ma respinge pentru ca m-ar vrea mai mult langa ea.

Se joaca cu bona activ ore in sir, cu mine nu vrea sa se joace deloc, cand sunt eu cu ea sau tati se joaca singura si face numai tampenii.... of, mi-e extrem de greu sa fiu echilibrata.

Iris e dulce, cuminte si vesnic flamanda, e o durdulica scumpa care... din pacate vine cumva pe locul 2 pt ca e atat de cumintica si doar dornica de o prezenta langa ea, iar Ana e cum e acum, dulcica de ea trebuie sa se adapteze la balamuc.

Dupa 10 zile de chin, azi am fost la gine si mi-am scos steriletul pt ca ma simteam fte nasol. Urmeaza poate cu mai mult succes Mirena. Si ca tratament.

Am pb cu dintii, ma asteapta 3 mari operatii pe/in maxilar si stiu ca ma umflu ca pepenele si ca ma va durea si deja urasc fiecare vizita zilnica la stoma.

Asa ca sunt fte "fericita" si implinita ....

Important e per total ca suntem sanatosi, iar restul s-ar rezolva cu mai mult timp petrecut impreuna, oare de unde sa-l scot??? In seara asta am fost la un club la concert Chilian, o evadare care m-a deprimat si mai mult, are omul asta un timbru - neplacut aparent - dar care te seaca - si niste versuri de taiat venele si o prezenta remarcabila

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput