Juniori de iunie-iulie 2003 (5)
Raspunsuri - Pagina 20

gabitz78 spune:
la multi ani sofia(dana).sa cresti mare, cuminte si vesela.sa le dai parintilor numai motive de bucurie!muuuullltaaaa sanatate!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

nma spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor care au aniversat deja cei 5 anisori! Doamne ce repede trece timpul!
La multi ani Sofia! Uite ca are mami fata mare!
Tot imi propun sa mai dau si eu un semn de viata dar mereu intervine cate ceva si nu mai apuc. Am incercat sa citesc mereu sa vad ce mai faceti.
Magdone felicitari pt Olivia. Ma bucur ca sotul te ajuta.
Kehleyr felicitari pt micuta balerina. Te cred si eu ca ai avut emotii. Cum o sarbatoriti pe mezina?
Alex de cateva luni merge la dans (de 2 ori pe saptamana) si o data pe saptamana are engleza. Eu nu prea am timp sa mai fac mare lucru cu el iar profa de engleza e o tipa foarte draguta. Alex e foarte incantat. De vineri o sa mearga la bunici (intr-un orasel mai mic, fara polurare dar prea departe de noi) pt o luna, apoi mergem la mare.
De cand cu 2 copiii nu mai am bona. Au tot schimbat cateva, dar toate prefera sa se ocupe doar de un copil. Acum sunt iar singura. Din pacate la noi nu sint crese private. O varianta ar fi sa il mut iar pe Alex la o gradinita cu program prelungit, dar ii place mult la el la gradi. Doua bone e prea mult pt veniturile mele.
Nico, mami de Andra si Alex

Anculina spune:
Buna dragi mamici,
Sunt si eu oarecum in grupul vostru, cu o comorica de fetita de 4 ani.
Pentru ca eu tocmai am aflat ca o companie de asigurari si servicii financiare - lider mondial - face acum o campanie de informare asupra acelui fond de studii pe care il pot constitui parintii care se gandesc la viitorul copiilor lor, mi s-a parut interesant si m-am gandit sa va spun si voua.
Prezentarea dureaza aprox. 30 de minute, este facuta super profi (videoproiector, explicatii, exemple concrete, etc - si este absolut gratuita si nu implica cu nimik participantii. Se organizeaza pentru grupuri de minim 6 persoane.
Daca e cineva interesata - din Bucuresti - dati-mi un mail sau un PM si va dau pers. de contact.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

gabitz78 spune:
la multi ani flaviu!multa sanatate, fericire si noroc in viata!
dana - spune-ne cum ati sarbatorit ieri!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Magdone spune:
David, Vlad, Tudor, Ruth, Alex si Flaviu
Sa cresteti mari si frumosi si numai noroc sa aveti in viata!!
Fetelor asa prost imi merge netul ca stau cate 1 minut sa incarce o pagina si mai tare ma enervez. Si timp sa stau si eu la calc numai dimineata am cand e Razvan la gradi.
Gabi, vroiam sa-ti zic ca varianta demo inca functioneaza
dar mai nou avem probleme cu gazele, mama ce se mai screme saraca pana trage si ea un partz
In rest mancam foaaarte bine si dormim.
Razvan o iubeste de nu mai poate, mereu se duce la ea: ma duc s-o pup, mami , e frumoasa, dar cand se face mai mare
va pup si mai revin
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

crisotexa spune:
Fetelor, mi-e dor de voi dar din pacate chiar nu mai am timp deloc sa intru pe net..... Sper la zile mai bune insa cred ca numai sper.
Vad ca a nascut Magdone!!! Sa iti traiasca Olivia! Of Doamne ce dor imi e de un pui mic.... Cand ziceam ca sper sa nu intru pe net dupa ce nasti tu, am zis-o in gluma. Iaca s-a adeverit....
Noi suntem bine, cu alergatura de rigoare. MAi sunt si in sesiune. Si inca nu ne-am apucat de mutat.
Rares e un dulce. A inceput sa il strige pe Tudor.
Tudor se bucura nespus de vacanta. Si eu m-as bucura in locul lui.
La multi ani puilor vostri care fac 5 ani. Nu pot sa cred ca sunt asa mari.
Va pup dulce

Maadi spune:
"La multi ani!" tuturor puiutilor care au implinit 5 anisori. Sanatate, noroc si multe bucurii.
Doamne, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.
Si noi ieri i-am serbat ziua lui Calin la gradi, ce-i drept mai devreme, dar isi dorea mult sa fie cu colegii. Au fost 2 pirati - un pirat si o pirata - care le-a organizat o groaza de joculete si surprize, multe baloane cu heliu, modelabile (saracul pirat a facut la power rangers de ma plictisisem eu deja), face painting, balon jumbo cu bomboane si confetti si bineinteles tortul cu artificii. A iesit super frumos iar Calin a fost foarte fericit.
Seara am fost la control la ORL, ca iar a avut Calin probleme cu gatul si se pare ca pana la urma nu vom scapa de operatia de amigdale, desi dr. a facut tot posibilul sa le salveze. Peste 2 saptamani, la un nou control, va lua decizia finala.
Eu saptamana viitoare plec la Sinaia la un curs, si ma intorc la timp sa-l pregatesc pe Calin pentru tabara.
Am reusit sa ne facem si noi rezervarile pentru mare, plecam 2 saptamani in Turcia, in Fethiye, pe la sfarsitul lui august.
Pupici la toti si va doresc un we minunat.
Maadi si Calin (19.07.2003)