Juniori de iunie-iulie 2003 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
Maadi spune:
Buna Madga, este superba Olivia. Sa creasca mare si sanatoasa, si sa va bucurati de cei doi copii frumosi. Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
madic spune:
Buna fetelor,
Magda - sa va traiasca buburuza, sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa doarma mult, sa aiba timp mami sa ne mai povesteasca pe-aici ce mai faceti.
Va pup fetelor si revin cu intrebarea: noi cand ne mai vedem???
Madi si Mariuca
Andra_ spune:
Magdone - sa-ti traiasca, sa creasca mare si frumoasa!
L-am remarcat si pe Razvan ce frumos s-a facut ![]()
pup u,
Andra
anamaria spune:
tudor a avut iar otita
- cu antibiotic, febra si dureri de ureche!
maine are serbarea, asa ca azi l-am trimis la gradi, sa apuce si el macar ultima repetitie!
ieri insa ii explica soacra-mii foarte linistit: mamaie, nu-i nimic daca nu ma duc eu la serbare, oricum stiu copiii si rolul meu! ![]()
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Cornelia spune:
Magda, felicitari! Bine ai venit micuta Olivia! Sa fiti fericiti cu totii!
Anamaria, cum a fost la serbare? Maria are marti serbarea. Nu imi vine sa cred ca a mai trecut un an de gradi.
Nu mai stiu daca v-am intrebat. In afara de Stefan mai merge vreun copilas de la noi din grup in toamna lui 2009 la scoala?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
gabitz78 spune:
salutare.
anamaria - of, multa sanatate lui tudor. dar de ce tot face otita?cum a fost la serbare?
stefan nu o sa aiba serbare, va avea lectie deschisa luni la educarea limbajului....sunt tare curioasa cum va fi. copiii nu stiu nimic de asta.
deci....cand ne vedem>???????
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mihaeladum spune:
buna, sunt mihaeladum si sunt noua pe aici.abia am descoperit clubul vostru din care vrem sa facem parte si noi.
04.iulie.2003 - Mariuca si mami Mihaela
gabitz78 spune:
mihaela - bine ati venit.v-am trecut pe listutza.spune-ne mai multe despre voi...
azi stef are lectie deschisa la gradi si mi-e frica sa nu se dea in spectacol pe-acolo....
iar a inceput sa faca pipi pe el...
cand venim de la mare, musai mergem la psiholog ca nu mai stiu ce sa fac...
pupici tuturor.
hai romania!
gabitz78 spune:
am venit de la gradi. a fost foarte frumos, mi-a placut mult ideea.au facut in curte, trebuiau sa mearga dupa sageti,sa adune personaje de poveste si sa le puna in cartea magica.apoi au facut propozitii dupa imagini, trebuiau sa puna la plural-singular diverse substantive...
cateva poze aici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/lectie%20deschisa/
anamaria spune:
salutare fetelor! 
a fost foarte frumos la serbare, se cunoaste ca s-au facut mari copiii: au stat (destul de
) cuminti fiecare la locul lui, au recitat frumos si clar rolurile din sceneta, au avut destule cantecele, un fel de poezii/ cantecele gen jocuri interactive la engleza - cel pe care mi-l amintesc era 'cine are pe el culoarea... sa ridice mana sus' si se vedea ca in momentul cand doamna spunea in engleza culoarea se gandeau un pic, unii aratau chiar cu degetelul, deci le intelegeau...
cel mai mult mi-a placut insa dansul tziganesc, pe o melodie gen custuritza, costumatiile SUPERBE atat la fete cat si la baieti, si coregrafia foarte-foarte frumoasa si potrivita varstei lor; ce mai, am stat la toata serbarea cu nodul ala de emotie in gat, dar la dans am aplaudat efectiv ca la un mare spectacol... 
cateva pozici am pus aici...
azi am avut serbare si cu bogdan, 'serbarea abecedarului'; a fost frumos, vineri primesc si diplomele. nici nu-mi vine sa cred ca am baiat in clasa a doua, ce babutza sunt... ![]()
Edit: de otita am scapat; face asa de des pt ca seamana cu mine
desi nu-i o explicatie stiintifica, glumesc! ideea e ca de cele mai multe ori otitele repetate determina o sensibilitate mare a urechii, ai apare suferinta asta chiar si in cazuri in care altii nu ar avea nimic.
de data asta chiar nu stiu 'sursa', presupun doar ca facand baie pe cap dupa ce il tunsesem, i-a intrat ceva mai multa apa in urechi; a fost chiar o faza draguta, ei fac baie singuri si cand a inceput sa se vaite de ureche bogdan mai-mai a inceput sa planga, ca el n-a vrut sa-l ude la urechi...
pupici cu lipici,
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!